Home \ Hobbies
 

Ta en bra bild av dig själv.

 

Vill du imponera på dina vänner på sociala medier med en fantastisk självtillit? Att ha vackra bilder har aldrig varit enklare än idag, för idag behöver du inget mer än en vanlig smartphone för att ta bilder. För att göra dem så bra som möjligt måste du vara uppmärksam på ditt utseende och din omgivning. Dessutom är det några enkla tips som hjälper dig att fotografera bättre bilder.

 

<91112>              

Förfarande .

    

    1      Se så bra som möjligt  ,

    
   
 1.            1      Klä väl och tvätta ditt ansikte. Bara de få ögonblick som krävs för att "fixa" dig själv kan göra en bra selfie en bra. Välj ett klädsel som du tycker bäst passar dig. Det är till hjälp om det passar bra med din miljö (till exempel en timmerjacka om du är i skogen). Annars, men allt du vill. Hitta en spegel och se till att ditt hår är bra, dina tänder är rena och dina ögon är tydliga och "vakna". Tvätta om nödvändigt igen. 
    
  • Du kan också vilja använda ljustillverkning till fotot, men känner dig inte tvungen att göra det, eftersom det inte är nödvändigt för ett bra foto. Ibland visar de bästa bilderna bara en persons naturliga skönhet.
  •  
  • Om du vill göra en profilbild för Facebook, en datingsida eller något liknande, kan det vara klokt att lägga lite mer ansträngning i din egen än vad du annars skulle.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj en intressant bakgrund. Du kan också enkelt göra en närbild av ditt ansikte, men om det finns något i bakgrunden ger det bilddjupet och sorten. Detta gör också din selfies olika från varandra. Men kom ihåg att det inte finns något rätt och inget fel , men här är några förslag: 
    
  • Försök ta bilder både inomhus och utomhus.
  •  
  • Prova olika väggytor i bakgrunden (trä, tegel, färg, glas, tapeter, etc.).
  •  
  • Försök att inkludera andra objekt i fotot, som blommor, djur, statyer eller sjöar.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var medveten om belysningen. Ljuskällorna har ingen obetydlig inverkan på det slutliga fotot. Om det inte finns tillräckligt med ljus kan fotot bli för mörkt och pixelerat, medan för mycket ljus får fotot att bli överexponerat och detaljerna är inte längre synliga (även din näsa kan försvinna!). Försök hitta en bra balans: du behöver tillräckligt med ljus för att visa alla de stora detaljerna i ditt ansikte, men inte så mycket att de försvinner och får dig att se ut som en glödande spegel. 
    
  • Om du är inuti, stå inte med ryggen i fönstret eftersom ditt ansikte blir helt skuggat och i värsta fall ser du inte mer än en silhuett av dig. I stället möter fönstret så att det ljus som faller genom det tänder ditt ansikte och du är helt synlig.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Välj en intressant ställning. Nu när du har tagit hand om belysningen är det dags att börja tänka på din ställning. Det finns många alternativ: du kan prova ett anka ansikte, ett fredsskylt eller bara ett leende. Du kan titta förbi kameran eller in i mitten av den. Möjligheterna är obegränsade. Välj något som känns rätt för dig och experimentera lite. 
    
  • När du lägger ut foton på sociala nätverk, se till att du inte alltid väljer samma ställning. Annars verkar det som om du inte kunde göra något annat.
  •  
  • Om du vill ta din bild med en smartphone, se till att titta i den lilla linsen och inte på skärmen om du vill se kameran i bilden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ha kul! En glad, positiv attityd är tydlig i ditt foto. Att göra selfies är inte en stor sak, så ha kul och experimentera, snarare än att oroa dig för resultaten. Missade bilder du fortfarande kan radera i slutet. 
    
  • Om du har svårt att applicera rätt energi för fotot, flytt dig! Ta några bilder att hoppa, balansera på ett ben eller springa. När du rör dig, kommer det att öka din cirkulation och få dig att känna dig mer energiserad.
  •  
                   
 10.  
             

    2      Få bra resultat  ,

    
   
 1.             1      Tänk på att få en bättre kamera. Grunden för högkvalitativa bilder är en högkvalitativ kamera. Billigare kameror av lägre kvalitet kan producera foton som ser suddigt ut och blek, medan bättre kameror kan producera skarpare och mer levande bilder. Självklart betyder det inte att du nu måste spendera mycket pengar på en ny kamera eller en ny smartphone i handen - det är bara bra att veta att med bättre kameror kan bättre bilder skottas. Så om du gillar att ta bilder ofta kan det vara klokt att investera i en professionell kamera (eller låna en från en vän). 
    
  • Om du bara har din smartphone till hands kan du använda megapixlarna för att bestämma kameraets ungefärliga kvalitet. Även om fler megapixlar inte alltid betyder att kameran tar skarpa och levande bilder, men bättre kameror är vanligtvis också utrustade med fler megapixlar. Om du inte är säker på hur många megapixlar din kamera har på din smartphone, kan du snabbt räkna ut det med en Google-sökning. I vissa fall kan du också hitta den direkt på din smartphone, nämligen informationen i inställningsmenyn.
  •  
  • Smartphones är inte alltid det värsta valet för att ta bilder. Du kan prova olika filter direkt på dem och därefter ändra dem om du inte gillar dem.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Experimentera med olika vinklar. Med Selfies kan du prova många olika vinklar. Prova det med en närbild eller längre bort, ovanifrån eller underifrån, från olika sidor etc. Om du har en vän (eller ett stativ) med dig kan du ta bilder på avstånd. 
    
  • Om du har en smartphone på framsidan kan du slå på den och flytta din smartphone för att hitta den bästa vinkeln utan att ta bilder.
  •  
  • En gyllene regel i selfies skjuter bilden på ögonivå eller högre. Bottom-bilder hjälper vanligtvis att göra ditt ansikte seriöst och göra vissa områden i ditt ansikte (till exempel längst ner på hakan) ser större ut.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Justera kamerainställningar om det behövs. Om du inte gillar resultaten kan det här bero på kamerans inställningar. Saker som ljusstyrka, kontrast, fokus och olika kameramoder (porträtt, landskap, etc.) kan påverka kvaliteten på fotot. Ta en titt på inställningarna eller ändra dem med motsvarande knappar. 
    
  • Vid fotografering i svagt ljus kanske du vill stänga av blixten. Blixten kan orsaka att ytorna blir störande ljusa. Tänk på att med många kameror expanderas exponeringstiden, vilket kan innebära att du borde placera kameran bättre på ett stativ så att bilderna inte suddas ut.
  •  
  • Vissa digitalkameror erbjuder möjlighet att spegla fotot när det är sparat så att fotot inte speglas.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ta många olika foton och välj dina favoriter. Att ha ett bra foto är mycket lättare om du har en mängd att välja mellan. Ta massor av bilder från olika vinklar - när du är klar kan du gå igenom dem och välja de bästa. 
    
  • Var nådig. Ta bort bilder som du inte ser bra ut på. Det finns ingen anledning att dela bilder som du inte ser så bra ut som du kan se.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Tänk på om du vill redigera eller redigera fotot. Om du har hittat ett foto som du verkligen gillar kan du arbeta upp det om du vill. Även om detta inte är nödvändigt, men om du vill göra det och har skott bilderna med en digitalkamera, kan du komma tillbaka på en programvara som Adobe Photoshop (eller det fria alternativa GIMP). Om du har tagit bilderna med en smartphone finns det otaliga gratis appar som låter dig redigera dina foton. 
    
  • Det är en bra idé att bara göra mindre ändringar i ditt foto eftersom folk brukar märka det. Om du till exempel använder Photoshop för att begränsa dina höfter, om du inte är riktigt bra, kommer bakgrunden också att förändras, vilket ser onaturligt ut och förvirrar dig.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Tänk på att använda filter. För bilder som tagits med en smartphone är filtren helt normala. Den mest populära appen är Instagram, men det finns andra, som Retrica, Filterloop, Vintago eller Snapseed. Se till att filtret ger ditt foto det utseende du letat efter. Om du till exempel är på stranden, bör du prova något ljust och soligt för att ge ditt foto ett "utplånat" utseende. 
    
  • Svarta och vita filter är bra för att dölja mindre fläckar i ansiktet.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Få andras åsikter. Är du inte säker på om fotot ser riktigt bra ut? Fråga en vän eller familjemedlem. Andra kan märka saker som du helt har förbisett. De kan också hjälpa dig om du inte kan bestämma något av två bilder. 
    
  • Du kan också skicka bilden online och fråga dina vänner. Men gör inte det för ofta, för annars kan det snabbt tyckas att du vill ha uppmärksamhet till varje pris.
  •  
         
 14.  
             

Tips .

                     
Hobbies populär:
Skapa panoramabilder för varje kamera enkelt.

Utveckla Feebas i Pokemon Emerald.

Ritning av ett manga manligt ansikte.

Blanda färger för att bli mörkblå.

Lossa en ballongknut.

Candy Land spel.

Bygg ett skrivbord.

Drick två öl innan någon annan kan dricka två skott.

Visa den nakna rumpan till någon (Mooning).

Kör ditt första korttrick.

Rita en planlös planlösning.

Sy en sommarklänning från ett lakan.

Smältledning.

Gör ett armband med ditt namn.

Rita en drake.

Spela Kalaha.

Måla en Barn Quilt.

Ritning av ett mänskligt huvud.

Gör papper mache.

Bygg ett toaletthus.

Gör lera dockor.

ako woman