Home \ Hobbies
 

Rita en dator.

 

Vill du snabbt rita en bild från en dator, men vet inte exakt hur? Följ den här enkla guiden och du gör det på nolltid!

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Börja rita en rektangel eller kvadrat på papperet. Detta kommer att bli dataskärmen. Med LCD-skärmar gör du lådan lite tunnare och närmare den första kuben du ritade med en linje som förbinder de båda sidorna (fram och bak).        
 2.  
 3.             2      Rita en strömbrytare och sätt några knappar på skärmen för justeringsknapparna (som plus och minus för att växla mellan alternativen). Nyare skärmar har knappar på sidan som inte längre finns i huvudområdet du kan se. De är ritade som en oval eller cirkel, och påslagssymbolen ser ut som en cirkel som är öppen överst och har en vertikal linje som börjar från det snittet och når mitten av cirkeln (och berör inte symbolens cirkulära form någonstans Tidigare skivor i slutet av 80-talet och början av 90-talet hade dock på / av knappar på skärmen, som kan dras som en rektangulär strömbrytare på en av dess sidor.       
 4.  
 5.             3      Rita en annan mindre rektangel under datorns skärm. Detta blir stativet och ska se ut som det sitter fast på baksidan av skärmen.       
 6.  
 7.             4      Dra ut kontakten till skärmen. Stickkontakten ger stabilitet på skärmen så att stativet inte faller över med datorn. Om den här datorn har en LCD-skärm kan du också böja den så länge som det finns en anslutningspunkt till bildskärmen och själva skärmen verkar inte hänga separat från anslutningspunkten på skärmens baksida.       
 8.  
 9.             5      Rita enheten med processorn / hårddisken till höger om bildskärmen. Rita en ruta till höger om datorns skärm. Rita också en liten cirkel för strömbrytaren och en tunn lång oval och en knapp eller två inuti för CD / DVD / Blu-ray-enhet. 
    
  • Äldre datorer på 80- och 90-talen var långsträckta och bara hälften så långa som de du känner idag. Många hade kvadratiska diskettenheter som kunde passa 3,5 "eller 5,25" disketter, och de var inte ritade i oval form, men hade ytterligare ett grönt ljus och en extra av-knapp (kroken i form av en J över själva diskettenheten kan dras).
  •  
  • Optiska enheter kan vara lite svårare att rita (men de kan också dras). Dessa enheter är tunna ovaler som är lite bredare än de är tjocka. För närvarande används enheter som dras på detta sätt som enheter där cd / dvd-skivan är inkopplad och ingen lagring behövs. Även om dessa typer av enheter redan var populära på slutet av 90-talet och 2000-talet, finns det fortfarande 2017 idag!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Rita en annan rektangel under skärmen och fyll den med flera små rutor i ett rutmönster. Detta är tangentbordet. Mönstret på rutorna ska likna layouten på tangenterna på tangentbordet.       
 12.  
 13.             7      Rita en datormus bredvid tangentbordet. Om du vill ha en enklare version kan du rita en oval som delar upp den övre sidan i två och gör en knapp i mitten.       
 14.  
 15.             8      Rita en skrivare. Rita en annan kub (eller kuboid). Med gammaldags skrivare kan du inte dra sammangränsande linjer som kommer ut överst - för pappersfacket. För nyare skrivare kan du justera placeringen och lutningen på pappersrännan och fästa den under och avrunda linjerna i slutet, ungefär som en kub. Du kan ansluta den ordentligt eller trådlöst, beroende på hur du föreställer dig det.       
 16.  
 17.             9      Rita de yttre tillbehörsdelarna på datorn nu när huvuddelen av datorn är ritad. Om du vill kan du också dra några högtalare, ett modem och andra tillbehör.       
 18.  
 19.             10      Dra åt minst kablarna mellan displayen och processorkåpan, från processorkåpan till tangentbordet och från processorns fall till musen (när musen ansluts till en kabel). Dra inte kablar genom LCD-skärmens bas när den är ansluten till högtalare och när den kommer ur processorns hölje.       
 20.  
 21.   11      Skriv stämpeln på datorn (tillval). Apples märke ser ut som ett äpple med en del högra bitar rippade ut medan Hewlett-Packard (endast de två små bokstäverna "HP") och Dell (aktiverat "DELL") och flera andra stora företag använder endast bokstäverna i alfabetet. Gateway har en låda prickad som en dalmatisk över ordet "Gateway" (med G hänger lite under resten av ordet i den välkända "åtgärds" -formen).  
    Gateways tidigare logotyp hade en prick i rutan som var grön medan de andra var alla i svart.  På en riktigt gammal Apple-dator hade äpplet regnbågens färger, med äppelstammen i grönt.    
  • Även om det inte används allmänt hemma, brukade det finnas många IBM-produkter som hade IBM-logotypen längst ned till höger om alla produkter.  
  •  
         
 22.  
 23.             12      Måla datorn om du vill.                  
 24.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

                     
Hobbies populär:
Säkra glidskruvar.

Strumpbyxor.

Gör lera dockor.

Subway Surfers spelar.

Installera eller byt ut dörr gångjärn.

Ritningslips.

Rita en örn.

Bygg en vattenrenare.

Gör en hoppboll själv.

Rita en dollarräkning.

Gör en moneybox.

Skapa ett korsord.

Utveckla din färgfilm.

Använd järnpärlor.

Skapa explosioner.

Ändra en borrchuck.

Skäl till ditt eget redskap i spelet GTA San Andreas.

Gör ett solsystem.

Bygg ett lekhus.

Gör ett hål i ett bälte.

Gör plastin (saltdeg) utan uppvärmning.

ako woman