Home \ Hobbies
 

spelar snooker.

 

Snooker är ett av de mest populära biljardspel i världen. I likhet med Pool, spelar Snooker spelet på ett 6-filt filtbord, med en cue och en uppsättning bollar. Här kan du lära dig hur man spelar snooker.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Få rätt utrustning. Snooker spelas med 22 unnumberedade bollar uppdelade i 15 röda bollar, 6 bollar av olika färger och en vit boll (cue ball). Varje boll har en annan poäng: röd = 1, gul = 2, grön = 3, brun = 4, blå = 5, rosa = 6 och svart = 7.       
 2.  
 3.             2      Förstå att det handlar om att uppnå ett högre poäng än din motståndare genom att lappa bollarna, jag. De röda och de färgade bollarna växlas omväxlande i hålen på bordet.        
 4.  
 5.             3      Kasta ett mynt för att bestämma vem som är först. Den första spelaren måste röra en röd boll med cue ballen. Om han misslyckas är det den andra spelarens tur.        
 6.  
 7.             4      Den första spelaren som rör en boll med bollbollen fortsätter spela genom att sjunka eller röra en av de färgstarka bollarna, sedan en röd boll och så vidare tills han gör ett misstag. Då är den andra spelarens tur att sjunka en röd boll, sedan en färgstark boll, och så vidare tills han gör ett misstag.        
 8.  
 9.             5      Håll upp spelet medan röda bollar fortfarande ligger på bordet. Så länge som det fortfarande finns röda bollar på bordet, återvänder alla de sjunkna kulorna till sin ursprungliga position på bordet.        
 10.  
 11.             6      Dunkera de färgade bollarna i följd från lägsta värde till högsta värde, efter att det inte finns fler röda bollar. Från det ögonblicket kommer de färgstarka bollarna inte att returneras till sin ursprungliga position.        
 12.  
 13.             7      Snooker spelet slutar när det inte finns några bollar kvar på bordet. Spelaren med högsta poäng vinner.        
 14.  
 15.             8      Klar.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hobbies populär:
Skapa en hemlagad värmepanna.

Jeans shorts fraying.

Gör en fiskespö själv.

Gör ett trådträ.

Spelar manhunt.

Borra ett hål i ett skal utan ett borr.

Undvik att curla ändarna medan du sätter på halsduken.

Plocka upp stygn.

Rita Spongebob Squarepants.

Göra kristaller.

Bygg ett fågelhus.

Spela kattens vagga.

Ritning av flickans ansikte.

Tecknade tecken tecken.

Generera statisk elektricitet.

Spela UNO.

Skyttelbussar sjunker.

Gör en fallskärm.

Ritning ett realistiskt öga.

Bygg en pennpistol.

Nedgradera Minecraft.

ako woman