Home \ Hobbies
 

Gör en spegel.

 

Spegel, spegel på väggen, vem är den skönaste i landet? Har du kommit till en plats där du inte hittar en spegel? Åh, problemet löst. Så fungerar det.

              

Förfarande .

    

    1      Med silverfolie  ,

    
   
 1.            1      Ta lite silverfolie, en trasa etc. . Det borde vara något som skummer och reflekterar. Klipp den till den storlek du behöver. För en spegel som en prop aluminiumfolie är väl lämpad.       
 2.  
 3.             2      Stick den på en bit av trä eller massivt papper. Oavsett vilket lim du använder, var noga med att sprida det jämnt. Var försiktig när du arbetar med den heta limpistolen. Att bränna dig med det heta limet är inte en rolig sak i det här projektet.        
 4.  
 5.             3      Ta ett glas och lägg det över papperet / tyget. Detta toppskikt gör spegeln mer professionell och håller spegeln skadad eller sönder. Glaset från en billig ram är idealisk för detta steg.        
 6.  
 7.             4      Design en tilltalande design. Materialet kan vara kartong, kartong, textil eller annat material som kan användas för att bilda en ram. Lägg till glitter, band, pärlor eller någon annan utsmyckning du har till hands.  
    
  • Det enklaste sättet är att använda en "riktig" spegel och dekorera den enligt dina önskemål. Hitta en billig och spraya den med färg, dekorera den med papper mache eller annat unikt sätt.
  •  
                   
 8.  
             

    2      Med metall  ,

    
   
 1.             1      Ta ett stålblock och skär det. För det behöver du verktyg och lite know-how. Om du inte har båda, är det bättre att arbeta med en annan metod.  
    
  • Du kan självklart också använda metallen i sin nuvarande form. Du kan alltid täcka hörnen om du inte gillar den aktuella formen eller storleken.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Polerat. Du kan antingen använda professionell polish eller avleda oljan och mjölet från ditt kök. För båda metoderna bör du inte hoppa över det här steget. Detta kommer att göra din spegel ser ljusare och bättre ut.        
 4.  
 5.             3      Klipp spegeln till önskad storlek och form. Notera dess vikt och förmågan att flytta den när du bestämmer hur lång eller kort du gör det.        
 6.  
 7.             4      Lägg till en fin skiss. Bilden visar en fågeldesign, men låt fantasin springa vild. Du kan lägga till textilier, pärlor, band eller annat material som du har tillgängligt.        
 8.  
             

    3      Med spegelglassprayfärg  ,

    
   
 1.   1      Sätt ihop dina material. Det här blir mycket lättare om du har lagt fram alla saker och rensat ett område. Du behöver:  
    
  • En ram med glas.       
  •  
  • Kopierade bilder som du gillar.       
  •  
  • Krylon spegelglas sprayfärg.       
  •  
  • Penselborste       
  •  
  • Saxar       
  •  
  • Vitt lim       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Klipp ut dina bilder och sprida limet på framsidorna. Ja, på framsidorna. Du kommer att hålla den vackra sidan av bilden på glaset. Detta är enklast om du lägger limet i en plastskål och använder penseln för att dispensera. Du behöver ett tunt, jämnt lager.  
    
  • Använd inte för mycket lim. Använd för lite snarare än för mycket. Du vill inte ha klister av lim överallt på din spegel. Om du applicerar limet lägger du en gammal tidning på ytan eftersom du inte vill ha limet på bordet.       
  •  
         
 4.  
 5.             3      Lägg bilderna i ett attraktivt arrangemang på baksidan av ditt glas. Om det inte var rent och klart tar du det ur ramen och rengör det. Se till att glaset är rent innan du applicerar bilderna. Torka av det med en liten glasrenare och en ren trasa.        
 6.  
 7.             4     , Gå ut och spraya färgen. Lukten är giftig (bokstavligen), så du vill vara ute i ett öppet område. Applicera flera lager så jämnt som möjligt.  
    
  • Låt det torka i 15 minuter. Efter den tiden är över, vänder du glaset och ser vad som är under. Om du inte är nöjd med resultatet, kommer du att applicera mer spray.       
  •  
         
 8.  
 9.             5      Byt ut glaset i ramen, byt tillbaka och säkra alla sidor. Häng spegeln på en vägg eller placera den på en hyllplan. .        
 10.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

    

     Metod 1: Med silverfolie  ,

   

     Metod 2: Med stål  ,

   

     Metod 3: Med spegelglas sprayfärg  ,

          
Hobbies populär:
Få en tatuering klar och göm dig från dina föräldrar.

Utarbeta en himmel och helvete spel.

Spela McDonald's Monopoly.

Dekorera en masonburk.

Spelar Spider (Tålamod).

Ritning av en katt.

Gör en bil ur kartong.

Bygg fritt flytande hyllor.

Mäta storleken.

Gör en fan.

Gör en pappersglider.

Måla med gouache.

Färgnudlar för att tillverka.

Släpp Rubik's Cube.

Organisera en scavenger jakt.

Gör en puddelkjol.

Häftad babyfilm.

Vik ett pappershjärta.

Gör en mask av aluminiumfolie och tejp.

Gör en leksakstelefon.

Gör ljudet av droppar vatten med din mun.

ako woman