Home \ Hobbies
 

Sätt ett dussin rosor i en fast.

 

Du behöver inte köpa dyra rosor från en speciell trädgårdsmästare för att beundra färska rosor i ett vackert arrangemang. Du kan enkelt ordna ett dussin rosor själv genom att köpa dem i mataffären och ta tid att ordna dem noggrant hemma.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Fyll en 3/4 vas med ljummet vatten. För att förlänga rostens hållbarhet, tillsätt lite gödningsmedel till vattnet. Ju varmare vattnet desto snabbare öppnar rosen. Färgade rosor öppnar mycket snabbare än röda rosor, som har behandlats för att växa långsammare.       
 2.  
 3.                  2      Ordna den gröna kostymen genom att hålla något långt grönt i mitten av din hand och arbeta runt det så att grönytan ser löst ihop. Klipp grönsakerna ner och sätt dem i vasen. Grönarna bör luta sig fast mot vassens kant; Om gröna är för lösa fungerar inte arrangemanget. Om du vill lägga till några extra stammar, gör det här. Det tar ungefär hälften en massa läderbladsvarn för att göra en hel del av ett dussin rosor.        
 4.  
 5.                  3      Hitta den längsta, rakaste, fastaste rosen från din första bukett. Det ska vara ungefär 1 till 1½ gånger storleken på din vas. Det bestämmer höjden och bredden på ditt arrangemang, kom ihåg. Doppa stammen i det ljummet vattnet och slash sedan på stammen för att få rosen till den perfekta längden och kryssa den i mitt hål i ditt arrangemang.        
 6.  
 7.                  4      Välj nästa 5 rosor för fasthet av blomman, längden och raklinjen i stammen. Ta bort stora taggar innan de sätts i gröna. Håll rosen i vasen tills blommorna i dessa 5 rosor är lite kortare än den första rosen du satt i vasen. Klipp alla 5 i samma längd, i en vinkel så att de fortfarande är tillräckligt långa för den uppmätta längden. Sätt i det i mitten med jämnt mellanrum däremellan.        
 8.  
 9.                  5      Mät ut de 6 resterande rosen så att de är ungefär 10-15cm kortare än den längsta rosen, så de är lika långa i förhållande till den längsta rosen och vaserens topp, klippa alla i samma längd, vid en vinkel, vid.        
 10.  
 11.                  6      Sätt dem djupt i vasen mellan de 5 rosorna, så att du kan se rosen från varje hörn som du ser vasen när arrangemanget är klart. Rosorna kanske inte stannar exakt var du vill ha dem, och det är okej.        
 12.  
 13.                  7      Hitta den vackraste, fulaste och mest öppna rosen i mitten av arrangemanget. Även om allt vänder "runt henne", har du en front. Du kan även skära den här rosen lite kortare och lägga tillbaka den om du vill att den ska bli ditt fokus och ska vara den kortaste rosen i vasen.        
 14.  
 15.                  8      Sätt några blommor i luckorna. Fördela dina blommor och se till att du fördelar dem jämnt i vasen. De borde inte vara överallt, för allting blir alltför rund och full. Det borde finnas något mellanrum och färgen ska vara jämnt fördelad. Var särskilt uppmärksam på blommorna på framsidan, allt är inriktat på. Blommorna ska alltid rama och accentuera de andra blommorna och bör alltid vara lägre och lägre i ditt arrangemang än din huvudsakliga blomma, rosen.        
 16.  
 17.                  9      Ta några steg tillbaka och knippa ögonen för att se om det inte finns några "luckor" i det som behöver lite mer färg. Titta på arrangemanget på höjden kommer det att stå på. Om det kommer att stå på ett högt bord, titta på det i den höjden, och du kommer se mer ovanifrån än underifrån, så du borde se på det sättet. Om du ska sitta framför den, titta på den som sitter ner, från varje våg när den står upp, gör det bra underifrån.        
 18.  
 19.                  10      Sätt lite extra gröna in för att se till att det inte finns något mekaniskt kvar (duct tape, roststänger etc ) och lämna lite utrymme.        
 20.  
 21.                  11      Ha kul!                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hobbies populär:
Psykiatriska lekar.

Hitta vägen till ditt hus i Minecraft.

Gör en Hina Matsuri docka.

Ritningsbokstäver.

Hitta vattenfallet i Pokemon Black.

Anslut ett hål.

Tryck på blommor.

Starta ett Airsoft team.

Dödande Ghost Ships i Assassin's Creed Black Flag.

Gör jättebra själv.

Dekorera en klippbok.

Utför magiska tricks utan verktyg.

Mata en kjol efteråt.

Rita en jakthund.

Gör ett stämpel.

Reparation League of Legends.

Emboss läderarmband själv.

Fel patentmönster sticka.

Gör en tomahawk ur papper.

Rita Sonic igelkotten.

Rita en vindrosa.

ako woman