Home \ Hobbies
 

Pierce din septum.

 

Så du vill ha en septum piercing. Det säkraste sättet att göra det är att få det gjort professionellt. Det finns dock också ett sätt att göra det själv hemma. (Det är farligt.) <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sätt ihop dina material. Du behöver: en nål (steriliserad!), Alkoholdukar, en krökt pinne och rätt klipp.       
 2.  
 3.             2      Förbered. Nålen ska vara steril. Nålar (vanligtvis används i brittiska piercingstudior och sjukhus) levereras vanligen i ett sterilt paket. Det finns inget säkert sätt att sterilisera nålar eller utrustning hemma utan ångbåt, så beställ endast sådana material. Rengör insidan av näsan på brosket där du vill pricka med en alkoholtorka. Hitta den "mjuka fläcken" vid nosspetsen, där brosket är tunnare.        
 4.  
 5.             3      Stun (valfritt). Om du inte har en hög grad av smärtstolerans måste du lura din näsa eller det kommer att skada mer. Användning av is är inte ett lämpligt sätt att bedöva en septum, och användningen av anestesispray för sjukhus tenderar att vara ineffektiv i septum piercingar, även om de hålls på plats under en lång tid.        
 6.  
 7.             4      Dra ner näsan på näsan och fäst klippet där staget känns bra. Piercingar vid denna punkt anses vara de mest smärtsamma, och om du trycker ner klämman tillräckligt hårt, kan du få numera lite av smärtan. Med klämman på plats, tryck nålen genom ena sidan av näsan och skjut den med en snabb rörelse. Om du har en kanyl, ta bort nålen, lämna kanylen i piercingen och ändra sedan den. Jag hoppas att du använde en bra nål, som är ihålig. Skjut in smycken i piercing.        
 8.  
 9.             5      När du har dragit ut nålen, sätt in smyckenna snabbt in i den. Om du har tagit en ihålig nål, borde en del stanna i näsan när du har dragit ut nålen. Anslut omedelbart den andra bollen till tappen.        
 10.  
 11.             6      Klar.                  
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hobbies populär:
Poke en vän så han tycker att du har en tvilling.

Spela Four Square.

Gör skuggdockor.

Fläta ett rep.

Låt oss genomborra ett örhål utan panik.

Ritning av koi karp.

Bygg ett hus ur kort.

Första steg för att lära sig schack.

Piercing din tragus.

Läsa tankar.

Gör hantverklim Mod Podge själv.

Bygg en balansbalans för barn.

Tjäna mycket pengar i Animal Crossing Wild World.

Gör ett Eiffeltorn från en sträng.

Tie a Zeppelinkknot.

Origami kub.

Hacka en Scrunchie.

Laryngeal sång.

Bli en bra fotograf.

Gör en Golden Snitch.

Snap play.

ako woman