Home \ Hobbies
 

Stoppa en missbruk till World of Warcraft.

 

Definitionen av "missbruk" är ett villkor för att bli enslavad av något psykiskt eller fysiskt beroendeframkallande (som narkotika eller spel) i den utsträckning som bryta vanan eller öva resulterar i allvarliga trauma kan. Med andra ord älskar du något så mycket att du har utvecklat en vana med att använda den eller spela den i en sådan utsträckning att "inte gör" gör dig sjuk eller nervös och ointresserad på andra områden i livet är. Vissa experter tror att World of Warcraft är "beroendeframkallande". Här är ett sätt att övervinna din WoW-missbruk.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Inse att du har problem. Det kan vara svårt, men att erkänna att Warcraft har tagit över ditt liv är det första steget i att övervinna ditt beroende.       
 2.  
 3.             2      Tänk på följande: Föreställ dig den dag du först köpte spelet. Om du hade vetat allt du vet nu, skulle du ha köpt det ändå? Nu nästa fråga: Föreställ dig om två år, spelar fortfarande WoW, ser tillbaka idag, när du fattar beslutet att sluta eller fortsätta spela. Vad tycker du om ditt beslut att fortsätta?        
 4.  
 5.             3      Ta reda på vad som orsakade din missbruk. Vad gör World of Warcraft så tilltalande för dig? Är det faktum att det innehåller olika kontinenter som du aldrig kommer att resa till? kämpar det? Är det din "unika" roll som en tank eller en trollkarl? Är det tillfredsställelsen att "offra nybörjare"? Oavsett vad det är, försök att minimera den nöjda nivån i WoW och gör det till ett nöje som du kan få i det dagliga livet också.  
    
  • Ta lektioner i kampsport. Sparkar i en riktig rumpa Många spelare är mycket intresserade av kampsport men lär aldrig sig.
  •  
  • Läs. Noveller innehåller lika mycket spänning och äventyr som WoW, men du kan lägga till fler färdigheter - som kritiskt tänkande och vokabulär - förutom att berätta interaktiva berättelser och byggnadsspel. försöker utrusta dig med utrustning som förbättrar din läsförmåga (som monocles), vilket ökar din WPS (ord per sekund).
  •  
  • Spela ett mindre tidskrävande videospel med WoWs givande känslor.
  •  
  • Spela live action RP (LARP), speciellt om du är från en RP-server.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Bränn dig själv genom att hitta sätt att fuska på World of Warcraft. Hitta en privat server för att spela med ultrasnabba nivåer / guld. Fusk genom hela spelet om en timme får dig att springa väldigt snabbt.  
    
  • Titta på matrisen. Ställ in din egen privata server bara för dig, ge dig själv administratörsrättigheter och använd dem för att utforska spelet. Detta tar bort fascineringen av den virtuella världen genom att visa dig hur allt är bara en simulering med artificiella regler. Att återvända till den officiella WoW efter att ha spelat med förvaltningsrättigheterna kan få dig att känna att du går i ett hamsterhjul. Du kanske känner dig som en ryck när du spenderar timmar med något som kan göras helt enkelt helt enkelt "level up 1". (Kanske att läsa dessa linjer och förstå hela den privata serverns sak har tagit dig över.)
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gör en gemensam insats. Tror det eller inte, många människor spelar bara World of Warcraft eftersom deras vänner spelar det, och de tycker det är underhållande att spendera tid med dem i WoW. Om så är fallet, övertyga dina vänner om att sluta spela (om nödvändigt med dessa steg), eller ännu bättre, leta efter andra spel du kan spela. Annars berätta för dina vänner och familj vad du gör och be dem att hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Om du inte litar på dig att hålla dig borta från WoW, lita på någon annan att stoppa dig.        
 10.  
 11.             6      Ställ in föräldrakontroll för dig själv. Gör din speltid begränsad och använd ett komplicerat lösenord som du kommer att glömma snabbt. Eller be en vän eller familjemedlem att ställa in föräldrakontroll med ett lösenord som du inte vet.        
 12.  
 13.             7      Planera fler aktiviteter under fritiden så att du inte har tid att spela WoW. Ett av de mest effektiva sätten är att hitta ett deltidsjobb och få all ledig tid du har med jobbet. Tillbringa tid med dina vänner, spela basket, delta i extrautbildade aktiviteter i skolan (som arbetsgrupper eller idrottslag), eller arbeta som volontärer. Det viktiga är att det håller dig borta från hemmet, bort från din dator. Du kan ta reda på att det finns många saker som finns såväl som WoW. Kom ihåg att din "guild" på internet inte ersätter företag med riktiga vänner.        
 14.  
 15.             8      Ge bort dina väskor och ditt guld (skicka inte dem till en gammal) och ta bort din figur. Men var medveten om att även om det kan tyckas som en förförisk enkel lösning, när du väl har bestämt sig för att återfälla senare, vilket ger dig ännu mer körning, kommer det att ta på sig en helt ny karaktär eftersom denna handling inte ensam botar missbruk, men är bara ett symptom eller konsekvens av ett beslut eller ett tillfälligt humör. Ett verktyg som är intresserad av att förlora WoW, har gjort allt och har allt tillgängligt, så att om du tar bort din karaktär finns det ingen anledning att spela igen eftersom det är lite nytt start när allt är borta Att ha din högtidsfigur fullt utrustad och alltid tillgänglig kan vara ett starkare verktyg för att övervinna missbruk, för det finns inte minst kvar i spelet som är en utmaning.        
 16.  
 17.             9      Sälj ditt konto. . Det finns många spelare och lata människor där ute som är villiga att betala för ett befintligt konto. Det här är ett bra sätt att sluta spela, eftersom någon annan tar över din karaktär och du inte längre kan styra den. Det här är ett bra sätt att sluta, men inte för att sluta missbruk.        
 18.  
 19.             10      Slå på spelet. Om allt annat misslyckas, spela tills du når högsta möjliga nivå. Många spelare kommer till maximal nivå (åtminstone tills Blizzard släpper ut ett annat tilläggspaket) och sedan se tillbaka, besviken över att de har följt något som är känt för många spelare som rollspel, eller som det extremt repetitiva och i slutändan fruktlösa ansträngningar för att samla guld, nivåer och erfarenheter. Ty när allt är sagt och gjort är inte en döds ägodelar viktig. det är de minnen som räknas. Så gå ut och gör din egen, nu i den verkliga världen.        
 20.  
 21.             11      Följ verkliga aktiviteter som är produktiva, men gör det möjligt för dig att ha samma nivå av tillfredsställelse i nivåering, hur du får passform, lär dig att laga mat, lyckas med skolämnen. Få din konstnärliga matlagningsnivå, förstahjälp och fiskefärdigheter i det verkliga livet.        
 22.  
 23.             12      Du kan ha det bästa av båda världarna. Sätta upp filmkvällar och vänner kvällar, få en flickvän eller en vän som inte spelar World of Warcraft.        
 24.  
 25.             13      Lär dig att avskyr Blizzard. Det här låter konstigt eller galet, men om du utvecklar några standarder försöker du bara behandlas ganska bra av spelmästarna hela tiden, se efter fel och ofullständighet i spelet och lär dig om de grundläggande affärsvillkoren för ett företag Som att undersöka Blizzard kan du börja känna att det finns andra som tjänar dina pengar mycket tidigare.                  
 26.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hobbies populär:
Sy en scrunchie.

Krokad babyhatt.

Gör barndeg.

Gör stora tvålbubblor.

Gör enorma sockerkartor.

Candy Land spel.

Gör pappersfack.

Göra pärl smycken.

I Super Smash Bros Luigi.

Smältande silver.

Gör ett pärlband.

Ställa in USB spelkontrollen i Windows 8.

Bygg ett ölvattenrör.

Rita Sailor Moon.

Förstå exponering för en kamera.

Gör en trumma.

Demonstrera Balducci levitationen.

Köp en digitalkamera.

Kasta pilar.

Ritning lockigt hår.

Gör en långvarig bubbla lösning.

ako woman