Home \ Hobbies
 

Gör en flip-bok.

 

En flip-bok är en liten hög med bilder av fyllda pappersark som visar en animation när du går igenom dem. Att göra din egen flipbook-animering är lätt. Du behöver bara de rätta verktygen och lite tid att sätta dig ner och skissera din vision. Oavsett om du är handgjorda din flip-bok eller vill göra din egen video till en flipbook online, kan du enkelt få en personlig animering på nolltid alls.

              

Förfarande .

    

    1      Rita din egen tumbook  ,

    
   
 1.            1      Få en liten, tjock stapel papper för att göra din flipbook. Du kan använda en anteckningsbok eller ett block med noter eller till och med binda din pappersbunke med lim, häftklammer eller ett pappersband. Leta efter papper som är ca 7,5 x 12,5 cm. Något som är lite mindre eller större, går också.  
    
  • Använd lättviktigt papper för din flipbook för att enkelt bläddra igenom sidor.  
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Penna en bild på det nedre pappersarket i stapeln. Bilden blir den första sekvensen av din flip-flop-animering, så rita vad som är utgångspunkten. Rita bilden ner till det nedre högra hörnet av pappersarket för att göra det synligt när du senare bläddrar igenom bläddringsboken.  
    
  • Rita med penna så att du enkelt kan radera fel du gör i processen. Gå över penna med bläck när du är färdig med din animering.  
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Rita samma bild på det näst sista pappersarket och variera det något. Rita bilden i samma position på sidan som den första bilden du ritade. Den här bilden blir den andra sekvensen i din animering, så den ska visa ett litet skift från den första bilden.  
    
  • Försöker du till exempel skapa en animation av en pennfigur som vifter handen? Sedan börjar du med att rita figuren på sista sidan av stapeln med händerna ner på sidorna. På nästa högre sida ritar du samma stavfigur i samma plats på sidan. Den här gången vandrade en av sina händer upp lite längre.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Fortsätt att dra lite modifierade bilder på varje efterföljande papper. Dra alltid nästa bild (eller sekvens) på sidan som ligger på föregående bild som du ritade. Alla dessa lite modifierade bilder skapar animationen som du tummen genom din flip-bok.  
    
  • När du till exempel animerar den vinkande pinnen figuren, fortsätter du att dra pinnen figuren på varje på varandra följande sida. Hans hand går gradvis uppåt på alla ritningar.
  •  
  • När handen är hög på en bild börjar du rita bilder av handen som går ner igen. Det gör att det ser ut i den färdiga animationen, som om den viftade med handen upp och ner.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Använd färg för att göra din flipbook-animation mer utmanande. Försök att måla bilderna som du ritade med filt eller färgpennor. Använd samma färger i varje sekvens av din animering för att hålla den flytande och kontinuerlig när du bläddrar igenom din bläddringsbok.        
 10.  
 11.             6      Skapa utarbetade ritningar för att göra din flip bok mer komplex. När du har behärskat grunderna, gå från pinnen figurer till intressanta platser och tecken med djup ovanför. Använd nyanser och perspektiv för att göra din animering ser mer realistisk ut.        
 12.  
 13.                  7      Vänd din flipbook för att se din animering när den är klar. Håll tummen längst ner till höger i stapeln och dra långsamt upp det. Bläddra igenom alla sidor i bläddringsboken. Bläddra snabbt igenom sidorna så att din animering ser jätte ut. Men bläddra inte så fort att du slumpvis hoppa över sidor i sekvensen.                  
 14.  
             

    2      Skapa en flip-bok från en video  ,

    
   
 1.             1      Välj en video för att bli en flip-bok. Videon kan vara något: ett klipp av ditt bröllop, en video på en födelsedagsfest, ett skott av dig spenderar tid med dina vänner etc. Ju längre video du använder desto längre blir din bläddring , 
    
  • För bästa resultat, använd en video som är cirka 15-30 sekunder lång.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ladda upp din video till en online Flipbook Maker. Sök online för "Video Flipbook Maker" eller "Gör en flipbook ur min video." Det finns flera webbplatser som http://www.flipclips.com/ och http://www.myflipps.com/, the gör dig en personlig flip-bok från din egen video.  
    
  • Individuella flipbooks kostar vanligen mellan 15 och 30 euro, beroende på storleken på fliken.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Anpassa din flip-bok efter eget tycke. Följ anvisningarna på vilken webbplats du bygger din flip-bok. Skapa omslaget på din flip-bok och välj den storlek det borde ha. Bestäm varifrån videon ska starta och stoppa din flip-bok. 
    
  • Tänk på att vissa justeringar kan öka priset på Flipbooks.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Beställ din flip-bok. Många flipbookwebbplatser låter dig beställa flipbooks i större kvantiteter eller med volymrabatter. Välj så det alternativ som ger dig mest mening. Om du gör flipbooks för att ge bort, som vid ett bröllop, kan du spara pengar om du beställer dem i större kvantiteter.       
 8.  
 9.             5      Vänta tills din flip-bok är levererad. Det kan ta upp till fyra veckor för din flipbook att levereras. Bläddra igenom det när det är viktigt att se din video konverterad till en animering. Ge det som en trevlig souvenir till vänner och familj, om du beställde större mängder.       
 10.  
           Läs mer... (6)      
Hobbies populär:
Ritning Stewie från Family Guy.

I Super Smash Bros Luigi.

Ta bort finér från gamla möbler.

Tjäna pengar i RuneScape som en icke medlem.

Vik en kopp ur ett papper.

Gör en flygande origamifågel.

Skapa djur från lera.

Hur man gör ett crossknot vänskapsmässigt armband.

Sticka en babyhatt.

Få Diamond Camo i Black Ops 2.

Bygg en totempol.

Utveckla dina egna fotofilmer.

Samla saker.

Ritning av ett porträtt.

Rita en fjäder.

Rita ett slott.

Hitta en hobby.

Gör ett enstaka vävarmband.

Draw Dragon Ball Z.

Rita en basket.

Skriv ett skrivväska.

ako woman