Home \ Hobbies
 

Blitz Brigade hack.

 

Blitz Brigade är en online första person shooter som utvecklats av Gameloft och för närvarande tillgänglig för iOS och Android smartphones och tabletter. Liksom majoriteten av spelen som släppts på mobilplattformen är Blitz Brigade också gratis, men drivs i stor utsträckning av inköp i appen eller i spelet som köpts med riktiga pengar. Om du gillar att spela Blitz Brigade men du inte har pengar för dessa virtuella saker, kan du också hacka Blitz Brigade.

              

Förfarande .

    

    1      Hämta ett Cheat Engine program  ,

    
   
 1.            1      Hitta en sida där du kan ladda ner en fuskmotor. Öppna en ny webbläsarflik på din dator och leta efter webbplatser där du kan ladda ner sådana program. 
    
  • En sida där du kan få en Blitz Brigade cheat engine är http://gamescheatparadise.com/blitz-brigade-hack/.
  •  
  • Cheat Motorer är tredjepartsprogram som hakar in i spelet och dess server för att ge dig gratis inköp för köp som du normalt köper för riktiga pengar.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ladda ner fuskmotorn. Bläddra ner sidan och klicka på "Ladda ner" -knappen. Du laddar ner en komprimerad ZIP-mapp som innehåller cheatmotorn. 
    
  • Innan din nedladdning börjar måste du först svara en kort, slumpmässig frågesport eller undersökning. Det tar bara några sekunder och är väldigt lätt att slutföra.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Unzip den nedladdade filen. När filen hämtas högerklickar du på den komprimerade mappen och väljer "Unzip All" från snabbmenyn för att packa upp allt innehåll i en mapp.       
 6.  
 7.             4      Kör cheatmotorn. Öppna mappen och dubbelklicka på Cheat Engine-appen. Programmet öppnas i ett litet fönster.                 
 8.  
             

    2      Använd Cheat Engine  ,

    
   
 1.             1      Anslut din enhet till din dator. Anslut din iOS eller Android telefon / surfplatta till>     
 2.  
 3.             2      Välj din enhet. Klicka på "Välj enhet" i fönstret Cheat Engine och välj den enhet du använder för att spela spelet. Klicka på knappen "Discover Device" för att ansluta Cheat Engine till din smartphone eller surfplatta.       
 4.  
 5.             3      Ange önskade diamant- och myntvärden. Ange mängden mynt och värden du vill lägga till i lämpliga textrutor.       
 6.  
 7.             4      Klicka på knappen "Hämta Hack". Detta initierar hackningsprocessen och försöker lägga till de värden du angav i din sparade spelfil. Hela processen tar bara några sekunder.       
 8.  
 9.             5      Starta Blitz Brigade. Tryck på spelikonen på enhetens startsida för att öppna den. Vänta tills den laddas, och när du kommer till spelets huvudmeny, kolla värdena på diamanterna och mynt för att se om fusken har fungerat.       
 10.  
             

Varningar .

             
Hobbies populär:
Känna igen en sluten geode.

Skapa Ballistic Gel.

Gör örngott.

Gör ett spjut.

Gör en origamihund.

Bygga en wigwam.

Gå spela.

Gör tillbehör själv.

Armband flätat.

Spelar mördare.

Hök bara en väska.

Ullkort.

Gör pappersfack.

Kermit grodfärgen.

Vinn på FN.

I 7 dagar att dö gräva.

Ramma en spegel.

Gör en band av band.

Måla solrosor.

Rita Bugs Bunny.

Ritning av en mangakatt.

ako woman