Home \ Hobbies
 

hoppa rep.

 

Hoppa rep bränner många kalorier och är en trevlig aktivitet för lekplatsen. Så fungerar det.

              

Förfarande .

    

    1      Solo Jumping  ,

    
   
 1.   1      Välj ett rep som passar din storlek. Om du håller repet så att det är halvt långt ska det gå upp till axlarna. Det är också bra om repet inte är för lätt.  
    
  • Försök att köpa ett riktigt hoppa rep istället för att använda ett vanligt tyg rep. Hoppa repen har specialdesignats för att ge lite fart och göra det lätt att hoppa över dem. Om du inte har några pengar, leta efter ett hopprep i den billiga eller begagnade butiken.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Sitt ner och håll handtaget på hoppa repet. Låt repet hänga löst bakom dig så att det vilar mitt på baksidan av dina klackar.     
 4.  
 5.   3      Använd dina händer och handleder för att svänga repet över huvudet. Flytta inte hela armen - försök begränsa rörelsen till dina handleder.     
 6.  
 7.   4      Om repet är framför dina fötter, hoppa över det. Stå på spetsen och tryck av med bollarna på dina fötter. Att försöka förflytta rörelsen - när du går till knäna blir träningen ännu svårare på lång sikt och kan i värsta fall leda till överbelastning av knäskarv.     
 8.  
 9.   5      Ange en hastighet för dig. Det är bäst för nybörjare att börja långsamt svänga repet så att du har tillräckligt med tid att göra små hopp varje gång du hoppar över repet. Om du kan göra det bättre kan du svänga repet snabbare och hoppa över de små hopparna.     
 10.  
 11.   6      Räkna hur länge du kan hoppa utan att göra ett misstag (optimalt). Ett bra sätt att registrera dina framsteg är att räkna hur många gånger du kan hoppa utan att göra misstag.               
 12.  
             

    2      Göra tricks  ,

    
   
 1.   1      Hoppa bakåt. Om du kan hoppa bättre försök sedan hoppa bakåt. Börja med repet framför dina fötter och sväng det över huvudet bakåt. Hoppa upp innan den träffar dina klackar.     
 2.  
 3.   2      Försök att korsa dina armar framför dig och hoppa med den. Detta kallas också "Criss-Cross" -tricket (ett litet tips: försök att korsa dina armar vid lårhöjden). Du måste träna tidpunkten, men du kan också växla mellan korsade och inte korsade. Om du har svårt, vänligen vis någon hur du gör det.     
 4.  
 5.   3      Försök med "sidosving". Det här är ett knep där du tar repet i hälften och håller det med en eller båda händerna och svänger den innan du håller den normal och fortsätter hoppa.     
 6.  
 7.   4      Gör några knep i rad. Om du är äventyrlig, kan du lika bra överväga en sekvens där du gör ett eller två tricks.     
 8.  
             

    3      Hoppning i en grupp  ,

    
   
 1.   1      Ta ett längre rep. Sätt de som svänger repet tillräckligt långt från varandra, det ska lätt gå över huvudet på stötdämparen.     
 2.  
 3.   2      Stå mellan trollarna. Titta på en av dem och sätt repet till höger eller vänster på din fot. Låt henne svänga repet över dig och hoppa upp när det är på andra sidan. Anpassa till denna rytm innan du fortsätter.     
 4.  
 5.   3      Försök att springa in i svängtovet. Du måste klara det bra, men det fungerar. Om du vill prova ett knep, tänk på det innan du hoppar in.     
 6.  
 7.   4      Berätta för ägarna vad de borde göra så att de känner till det istället för att göra misstag. Hoppa in i repet först och hoppa sedan på vanligt sätt för att komma in i rytmen, fortsätt sedan med tricket.     
 8.  
 9.   5     Försök springa bort från repet så att någon annan kan gå vidare.     
 10.  
 11.   6      Försök att hoppa "double Dutch". För att hoppa dubbelt holländska måste de två hållarna i varje hand hålla ett rep. Så snart ett rep anländer till marken, ska den andra vara högst uppe. Börja svänga repet och när det är halvvägs, börja med det andra repet. Att svänga repet på detta sätt kräver träning, men med tiden känns det ganska naturligt.     
 12.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Hobbies populär:
Gör rosor från vävnadspapper.

Gör en badmat från kork.

Yahtzee spelar.

Skriv själv födelsedagsönskningar.

Bygg ett LEGO hus.

Ritning söta djur.

Gör ditt eget mönster.

Gör skulpturer.

Göra pompoms ur servetter.

Så här häckas en cirkel.

Rita en val.

Rita en riktigt bra bild.

Rita Tigger från Winnie the Pooh.

Bygg ett torn av isiga stjälkar.

Gör skinny jeans.

Göra rök ut ur sockersocker.

Lås upp Rome Total Warfaction.

Gör en larv.

Sy en huva.

Gör en kinesisk fläkt.

Gör stenciler för sprayfärger.

ako woman