Home \ Hobbies
 

Dra Ariel.

 

Ariel kommer att vara en del av "din" värld så snart du lär dig att rita! Oavsett om du vill ha det i sjöjungfrun eller skissform, här är den perfekta guiden. Inga gadgets eller gizmos krävs (även om du har 20)!

              

Förfarande .

    

    1      Ariel, sjöjungfrun  ,

    
   
 1.            1      Sketch Ariels Outline! Det finns tre former som är vanliga för din design: ditt huvud, torso och midja. Hon har ett ganska ovalt ansikte med utskjutande kinder, en rundad panna och en fin men ändå spetsig haka.  
    
  • De tre formerna måste vara i proportion till varandra och alla i rätt vinkel mot varandra. När gör du Ariel, vad gör hon? Om hon har fenor flyter hon förmodligen!
  •  
         
 2.  
 3.             2      Skissa de extra formerna som behövs för överkroppen, armar och svans! Inkludera linjer i ansiktet för att ställa upp ögonen och näsan, en placering för hennes mussla, hennes armbåge och axelförband och fenor!        
 4.  
 5.             3      Sketch Ariels karaktär och lägg till sina unika designfunktioner! Det viktigaste är naturligtvis hennes unika frisyr! Kom ihåg: Hon är i vattnet, så hennes hår behöver inte vila mot ryggen, och flänsarna flyter också!  
    
  • Ariel har stora Disney Princess ögon (de är alla ganska lika). De är vanligtvis öppna och nyfiken.
  •  
  • Din näsa är fin och smal; hennes läppar är vanligtvis i ett litet leende.
  •  
  • Hennes hår har magiskt ingen avskiljning och är otroligt full.
  •  
  • Händerna och armarna är generellt starka men feminina, som en ballerina. Hon har en viss inställning (speciellt för en sådan ung dam!).
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förbättra skissen med en smalare ritningsenhet! Du vill ha bra, bestämda linjer som är engagerade och förtroende. Om det blir svårt, skärpa din penna igen!        
 8.  
 9.             5      Rita gränsen över den raffinerade skissen! Om du behöver lägga till eller ändra något, gör det nu! Gränsen är din sista omgång i själva ritningen. Tänkte du om linjerna i hennes fenor, hennes topp och hennes midja rävar?        
 10.  
 11.             6      Radera och ta bort skisserna! Det handlar om att dra! Känner vi oss ambitiösa och attackerar Flounder och Sebastian, eller lämnar vi den på Ariel?        
 12.  
 13.             7      Lägg till färg! För att hålla den traditionell, bör hennes muskelplatta vara lila, hennes svans ska vara mitten grön och hon finner ljusgrön. Men det är "din ritning" - kanske borde hon ha trottoar?                  
 14.  
             

    2      Ariel i mänsklig form  ,

    
   
 1.             1      Rita Ariels ram och posera med samma teknik som i föregående metod! Kom bara ihåg att du som människa faktiskt måste använda ytor! Vinkeln på hennes kropp måste vara trovärdig.        
 2.  
 3.             2      Skissera de extra former som behövs för din överkropp, armar och ben! Om hon sitter, var sitter hon? Vad tittar hon på? försök alltid att böja sig i överkroppen upp till hennes midja!  
    
  • Glöm inte deras ansiktslinjer och leder! Hennes stora ögon ska matcha sin lilla näsa och hennes leende. Och hennes händer och fingrar måste vara väl proportionerade.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sketch Ariels karaktär och lägg till sina unika designfunktioner! Du kan behöva en stencil eftersom Ariel är mycket mindre ikonisk i hennes mänskliga form än när hon har hennes fenor. Klänningen är ganska enkel - full, raka vinklar och kompletterad med en helt stor båge.  
    
  • Har du redan behärskat hennes hårflapping? Det fantastiska med det är att det inte behöver vara trovärdigt alls (det är för perfekt för att vara mänskligt). Det måste bara se lämpligt Ariel-liknande.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Förbättra skissen med en smalare ritningsenhet! Det här är chansen att du får sätta de fina linjerna precis där du vill ha dem. Ju finare penna, desto mer exakt kan du bli.        
 8.  
 9.             5      Rita konturen över den raffinerade skissen! Det är mycket lättare att göra detta när du har raffinerat skissen. ibland röra du för många linjer. Skissera vilka linjer som helst måste vara närvarande i din slutliga version!  
    
  • Spårade du rynkorna i ditt tyg? Linjerna i håret? Ögonfransar? Glöm inte dessa ögonfransar!
  •  
         
 10.  
 11.             6      Radera och ta bort skisserna! Var flitig; Beroende på ditt färgmedium är penna linjer (eller ens raderblad) ibland synliga!        
 12.  
 13.             7      Lägg till färg! Klänningen ska vara mörkblå, hennes kjol och båg mitt i blått och ärmarna är ljusblåa. Hennes ögon är också blåa, och hennes hår har denna klassiska brandmotor röd.        
 14.  
             

    3      En Ariel skiss  ,

    
   
 1.             1      Rita en cirkel! Sätt en böjd linje under din hakans grundläggande form! Det här blir hennes huvud. Rita riktlinjer för ansiktsfunktioner (som där dina ögon, näsa och mun kommer att bli)!  
    
  • Ariel har en mycket rundad panna, välvda kinder och en liten haka. Även om detta kan tyckas konstigt i början är det korrekt.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Specificera hennes ansikte! Rita två böjda linjer för ögonbryn som är uppåt, glada och lite ifrågasatta! Sätt i två stora ögon och dra tjocka ögonfransar som visas! Rita en smal näsa och fulla, leende leppar! Lägg en halvcirkel för varje öra (om du ritar båda)!  
    De flesta av hennes ögon ska tas av hennes elever och iris. Tänk på rundade trianglar!  
         
 4.  
 5.             3      Skissa ditt hår! Kom ihåg att Ariels vågiga, ljusröda hår är hennes varumärke, så betona henne så mycket du kan! Du bör åtminstone sträcka sig över hela din rygg och sluta i en mjuk kurva.  
    
  • Fråga inte hur fläkten fungerar - det gör det bara. Och det verkar flödas från hennes panna. Oroa dig inte för att lyda fysikens lagar när det gäller att dra denna prinsessa! Gör några linjer för ditt hår och allt är bra!
  •  
         
 6.  
 7.             4      Lägg till formulär i kroppen! Rita en liten rektangel för nacken och en kvadrat för överkroppen! Lägg till cirklar för sina skal och en liten cirkel nedanför hennes midja! Ställ en större under den som början på din kuk!  
    
  • Ariel (vattendisplayen åtminstone) har alltid en liten böj i kroppen. Det ska likna en mycket lös "S". Placeringen av formerna bör återspegla denna vinkel.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sätt in armarna! Rita två ovaler kopplade med en cirkel! rita små ovaler för händerna och tunna former för fingrarna! Ariels fingrar och händer är särskilt fina och vackra, så var försiktig med den här delen!  
    
  • Kom ihåg, Ariel är som en dansare! Hennes armar är starka men fria, och hennes fingrar är graciösa.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Rita böjda linjer på båda sidor om överkroppen! Försök försiktigt böja dem i släta linjer, konvergerar i slutet av en längd om storleken på resten av din kropp! Dessa linjer tjänar som en svans.        
 12.  
 13.             7      Lägg till svansfinner som visat! Du ska flitigt fläta från svansens ände och bilda en inverterad "V" form inuti. Rita linjer inuti svansfenorna för att få dem att se ut som riktiga fenor!        
 14.  
 15.             8      Sketch Ariels skal och fenor på magen! Dessa fenor består av en rund, strubby form på toppen av sina höfter. Det är där svansen börjar, så vänd den inte upp!        
 16.  
 17.             9      Lägg till detaljer och omger hela ritningen! Radera onödiga guider! Färg henne med lila för sina skal, grön för hennes svans och (naturligtvis) ljusröd för håret!        
 18.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             
Hobbies populär:
Skapa en webcomic.

Vinn i keno.

Spela apple snaps.

Gör ett mors dagkort.

Se Perseid meteorregn.

Gör ett vykort.

Färglejon.

Gör en rörrengörare.

Ändra en t shirt.

Gör kalkfärg.

Möjning av ett hål i ett par jeans skrot.

Karikatyr korrekt.

Gör en hoppande groda.

Ritning.

Helt enkelt batik.

Gör en Joker kostym.

Gör orange färg.

Candy Land spel.

Gör ett födelsedagskort.

Reparera problem med linsen på en digitalkamera.

Välj sticknålar.

ako woman