Home \ Hobbies
 

Samla glas på stranden.

 

Samla glasögon vid havet kan vara otroligt avslappnande! Att promenera längs en strand eller en sjö gör ditt huvud fri från vardagliga problem, om du letar efter det eftertraktade glaset. Glaset började som normalt glas, vanligtvis från flaskor, men efter att ha tvättats genom vågorna i flera år, kommer det ut slät, polerat och frostat vilket gör det till ett värdefullt föremål för samlare. Att samla havsglas måste du välja en bra tid och plats, veta vad du söker och hitta bra användningsområden för det.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Välj tid och plats  ,

    
   
 1.            1      Hitta en strand med stenar. Havsglas ackumuleras där det finns fler stenar (grus). Leta efter en strand med många stenar och du kommer säkert hitta seaglass där. Samma krafter av natur, vind, vågor och sand som bryter upp små stenar skapar också havsglas.       
 2.  
 3.             2      Letar du efter en upptagen plats. De bästa ställena att hitta glas är stränder som ligger nära en stad eller ett industriområde. Meerglas börjar i huvudsak som avfall. Därför letar du efter områden som för närvarande är befolkade eller tidigare. Detta gäller även platser med tung trafik i havet, eftersom havsglas kan komma från skeppsbrott eller till och med krigszoner som producerar mycket skräp.  
    
  • Flertalet havsglas var en gång en enkel glasflaska. Det börjar som ett konstgjordt föremål innan havet polerar det till havsglas. Därför behöver du platser där flaskor kastades i vattnet.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Hitta en strand med stora vågor. En turbulent surfa behövs för att producera havsglas. Områden där normalt starka vågor och vindstrejk öppnas, har de bästa förutsättningarna för produktion av havsglas. Vattnet fungerar som en stor roterande trumma för stenar, genom att skaka ordentligt glas kraftigt tills det poleras med tiden. Ju större vågorna desto bättre. Svåra förhållanden hjälper dig också att hitta havsglaset genom att spola det till stranden. 
    
  • Gå mellan höst och vår. Vid denna tidpunkt är havet förmodligen det svåraste.  
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå när lågvatten är. Så du har de bästa alternativen att hitta havsglas, så att du kan titta på alla delar av stranden. Du kan också gå ungefär en timme före eller efter lågvatten när tidvattnet ändras, vilket sannolikt kommer att spola ut havsglas.  
    
  • Tidvattnet är starkare under fullmåne. Detta är till hjälp så att vattnet kan spola havsglaset till stranden.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Gå efter en storm. En storm tvättar havsglaset i land. Orkaner är särskilt effektiva, så du kan enkelt hitta stora mängder havsglas. Men leta inte efter havsglas under stormen. Vänta tills det är över.        
 10.  
 11.             6      Gå till en strand som är känd för att hitta havsglas. Vissa stränder har rykte för att ha gott om havsglas. Det är bäst att börja dit. I Fort Bragg, Kalifornien, finns Glass Beach, som brukade vara en soptipp och nu har stora mängder havsglas. Kauai Island, Hawaii, har ett närliggande lavanät som fångar och polerar glaset. Bermudaerna har gott om havsglas av skeppsvrak, cykloner och flaskor som kastas i vattnet. Puerto Ricos Vieques är också känt för havsglas.  
    
  • Gå till en plats där många människor söker så mycket tid som möjligt för att undvika konkurrens.
  •  
                   
 12.  
             

  Del 2      Hitta Seaglass  ,

    
   
 1.             1      Letar efter frostade, glatta glasstycken. Du letar efter glas som har sandats och polerats i många år av sand, stenar och erosion av vattnet och har nu en oregelbunden form med en matt färg. Om du hittat det inte matchar det, är det för nytt att betraktas som ett havsglas. Kasta det bara tillbaka i vattnet. 
    
  • Skillnader mellan glas och havsglas. Det tar minst sju till tio år för en bit glas att bli havsglas. Om du har hittat en bit med skarpa kanter och blanka fläckar, är det fortfarande glas. Havsglas, å andra sidan, är vackert frostat och har glatta kanter eftersom det alltid har kastats runt av vågorna genom åren.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hitta dina favoritfärger. De vanligaste färgerna är klara / vita, gröna och bruna. Mindre vanliga färger är ljusblå, blå och mörkblå. Sällsynta färger är röda, gul / gula, orange och rosa. Var medveten om att små bitar av brunt glas kan se orange eller gult. Det är nästan omöjligt att hitta riktigt svart havsglas, även om mörkt färgat havsglas kan verka svart. Ju mer sällsynta färgen desto mer värdefull är den om du vill sälja den senare.  
    
  • Det bästa glaset kommer från gamla flaskor som är tjockare och har mer livfulla färger. De ljusare färgerna kommer från vinkylareflaskor som ser vackra ut, men är mycket tunna. Den nya överflöd av blått glas beror på populariteten av SKYY vodka. Grön, brun och klar är färgerna på ölflaskor.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd en liten rake eller pinne för att hitta mer. Vissa människor använder en rake eller håller sig för att flytta stenar och sanda runt. Att ha ett litet verktyg hjälper dig att gå igenom materialen på stranden snabbare än att bara använda dina händer. Det förhindrar också att dina händer blir för smutsiga.        
 6.  
 7.             4      Sök nära markörer med hög och lågvatten. Våta sandområden är förmodligen de bästa ställena att se, men vet att vissa glasfärger (som vit) blir nästan osynliga när de är våta. Det här är ett bra ställe att hitta grönt eller blått glas. Torr sand bredvid våt sand är ett bra ställe att hitta vita och bruna färger. Dessutom är det undvikande rött också bättre att se här.  
    
  • Något glas är lättare att hitta när det är vått, medan andra färger är lättare att torka när de är torra. Grön är våt eller torr lätt att hitta. Vit är torrare lättare att hitta, brunt är lättare att våta. Blå kan vara våt eller torr, men kan se nästan svart när den är torr. Röd är torr lättare att hitta, bärnsten våt. Och svart är nästan alltid svårt att hitta.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ser långt borta från stranden. Torr sand långt från stranden kan även innehålla havsglas. Han har den extra fördelen att inte ha så många människor här. Du skulle bli förvånad över hur mycket havsglas du kan hitta där de flesta inte letar efter det.       
 10.  
 11.             6      Hitta ett gap mellan stenarna. Gå längs stranden och letar efter luckor i gruset. Squat ner eller sitta ner. Ta din tid. Tricket är att välja ett litet område och söka det med dina ögon. Samla glaset. Fortsätt till nästa lovande plats.       
 12.  
 13.             7      Peka ditt ansikte bort från solen så att solen träffar havsglaset. Detta hjälper dig att se glaset bättre. Dessutom blindar solen dig inte. Havsglaset speglar ljuset och gnistrar i solen.        
 14.  
 15.             8      Lägg bitar som du vill behålla i en liten väska eller i fickorna. Om du bara samlar några stycken, kan du hålla dem i dina fickor. Om du vill samla mycket, ta några små påsar och fyll dem.       
 16.  
             

  Del 3      Använd Meerglas  ,

    
   
 1.             1      Kolla in en bok för detaljer av dina glasbitar. Om du har samlat mycket kan du inte vara säker på vilka delar som är mest värdefulla. En bra bok som "Pure Sea Glass" av Richard LaMotte hjälper dig att känna till detaljerna i ditt glas och dess ursprung.        
 2.  
 3.             2      Gör Sea Glass smycken . Populära pärlor av havsglas inkluderar ringar, halsband och örhängen. Du kan hålla havet glaset på en ring eller örhängen örhängen. Ta det här bäst en varm limpistol. Du kan också borra hål för att gänga en kedja eller limma den till en släpvagn. Havsglas smycken är elegant och vacker och du kan också sälja den.        
 4.  
 5.             3      Dekorera vanliga föremål med havsglas. Du kan försköna många saker i ditt hus med havsglas. Stick den på en spegel, en ljushållare eller handtaget på en låda. Prova en gräns av havsglas runt en bildram. Meerglas är utmärkt för alla typer av konst och hantverk. Du kan till och med göra en vindklocka av havsglas genom att hänga på strängar.  
    
  • Involvera dina barn här. Inte bara kommer du njuta av att hitta Meerglass, men också i att skapa den. Hjälp dem att lägga den på en målad bild för dekoration.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör havet glas konstigt. Om du samlar mycket havsglas kan du på ett konstigt sätt visa det i en klar vas, lampbänk eller skål. Du kan välja ett havsfärg för ett jämnt utseende eller presentera det i flera färger. Meerglas är ganska dekorativ och ser dyr ut, även om du kan få det gratis!  
    
  • Du kan till och med lägga havsglaset i ett akvarium. Det ger det färg och gör det visuellt intressant.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Sälj det lönsamt . Meerglas är ganska efterlyst och människor är villiga att betala för det. Sällsynta färger som röd, mörkblå och orange kommer sannolikt att lägga till mer, upp till 30 € vardera, jämfört med ca 5 € för de vanligaste färger som vit, grön och brun. Formen är en annan faktor, och vissa former som hjärtan och trianglarna är populära för smycken. Du kan tjäna upp till 15 € / timme om du letar efter havsglas och sedan sälja det på Internet på webbplatser som eBay eller Etsy.  
    
  • För att sälja det bättre, ta bra bilder med bra belysning. Försök att eliminera skuggor eller andra distraktioner i bilden.
  •  
         
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (16)      
Hobbies populär:
Gör grillljus själv.

Skapa ett Trading Card Game själv.

Planera trä.

Installera FOSE.

Spela videospel.

Enkla människor målar.

Ta bättre bilder.

Köp säkert guld i World of Warcraft.

Gör en ring ur en dollarräkning.

Quilling.

Gör enkla docka kläder själv.

Vik en origami dinosaurie.

Förhindra att dragkedjan öppnas.

Måla med airbrush.

Fånga de tre legendariska fåglarna i Pokemon FireRed och LeafGreen.

Beat Pandemic 2.

Gör en plånbok ur papper.

Gör dekorativa svampar för trädgården.

Gör armband av hampa.

Tillverkning av stearinljus.

Guld smälter.

ako woman