Home \ Hobbies
 

Form ballongdjur.

 

Lär dig hur du gör ballongdjur och dela dina färdigheter på festivaler och fester med andra. Folk älskar att se ett färgstarkt ballongdjur dyka upp på deras förfrågan. Vi visar dig de grundläggande teknikerna som används för alla djur, då kan du tillämpa den kunskapen och göra en hund, apa och svan.

              

Förfarande .

    

    1      Lär dig de grundläggande vridningarna  ,

    
   
 1.                    1      Den enkla rotationen. Spräng en ballong och lås den med en knut. Håll honom nära knuten med din icke dominerande hand. Använd sedan din dominerande hand för att vrida ballongen några gånger, skapa ett separat ballong segment. Håll nu de två segmenten med en hand för att förhindra att ballongen vrider tillbaka.  
    
  • Använd 260s ballonger. Dessa är långa ballonger som är speciellt gjorda för produktion av ballongdjur. De brukar vara i butiker som säljer festleveranser och kostymuthyrning. Vattenballonger och festballonger är inte lämpliga för att skjuta ballongdjur.
  •  
  • Du är fri att blåsa upp ballongerna själv, men det är mycket lättare att använda en liten handpump. Dessa kan köpas i leksaksaffärer och butiker som bär festtillbehör.
  •  
  • Du borde kunna hålla ballongen utan att den spricker. Förvara därför naglar och smycken bort från ballongens yta eftersom de kan skada gummihylsan och orsaka att ballongen brister. Om de ballonger du använder brister på även den minsta beröringen, bör du försöka ett högre kvalitetsmärke. Med billigare ballonger används mindre gummi i produktionen, och den resulterande tunna ytan får dem därför att spricka lätt.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Stängningsrotationen. Uppblåsa en ballong, binda upp den och gör två enkla varv nära varandra, så ballongen har totalt fyra segment. Håll alla fyra segmenten i ena handen för att förhindra omvänd rotation. Använd nu den andra handen för att fånga de två mittena segmenten. Vrid de två mittsegmenten tre gånger och håll sedan upp ballongen. Segmenten är nu fasta.  
    
  • Med stängningsrotationen hålls ballongskulpturen samman, för utan den skulle ballongen vända sig tillbaka igen.
  •  
  • Den stängande rotationen används också för att göra små öron och andra komponenter i ett ballongdjur.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Vikningsrotationen. Uppblåsa en ballong, binda upp den och gör en enkel vändning nära slutet. Håll svängen med ena handen, använd den andra för att lägga ner ballongens spets. Ta tag i rotationen och spetsen på ballongen och vrid dem tre gånger och skapa en näsa. Ballongen har nu tre segment: två ändsegment och ett slingtsegment.  
    
  • Vikningsrotationen fungerar som en stängningsrotation, vilket hindrar ballongen från att vända sig tillbaka.
  •  
  • Faltdrehung används ofta för att skapa öron, näsor och andra djurdesignfunktioner.
  •  
                   
 6.  
             

    2      Gör en ballonghund  ,

    
   
 1.                  1      Blåsa en ballong så att den inte är fylld med luft vid 8cm och knut den. Den obrända delen bildar senare hundens svans.        
 2.  
 3.                  2      Utför från sidan med knuten på tre enkla varv för att dela upp ballongen i totalt fyra segment. Det första segmentet är tillverkat med knut vid näsens spets till hundens mun och bör vara något längre än de två följande, som blir hundens öron. Det återstående längsta segmentet med deflaterad svans blir hundens kropp.  
    
  • Eftersom segmenten ännu inte är fixade, håll dem alla i ena handen för att undvika att vända tillbaka.
  •  
  • Experimentera med längderna av snut och öronsegment. Du kan lämna snoutsegmentet extra lång och låta djuret bli en anteater.
  •  
         
 4.  
 5.                  3      Vrid öronsegmenten samman. Använd nu din fria hand för att vrida de två öronsegmenten, det andra och det tredje segmentet, tre gånger. Detta åtgärdar dem och förhindrar att vända tillbaka. Känner du igen hundens huvud nu?        
 6.  
 7.                  4      Kompletta tre enkla varv inom det långa kroppssegmentet. Det första segmentet bildar nacken och ska vara några inches lång. De två följande segmenten blir hundens framben och måste därför vara ungefär lika långa. Håll alla nya segment i ena handen för att förhindra att du vänder tillbaka.  
    
  • Vill du ha en giraff snarare än en hund? Gör bara nacksegmentet extra länge, de följande stegen förblir identiska.
  •  
  • Du kan göra benen segment lång eller kort, det viktigaste är att de är lika långa.
  •  
         
 8.  
 9.                  5      Vrid bensegmenten samman. Vik ballongen vid svängen mellan de två benen, ta den med din fria hand och vrid den tre gånger vid halsen. Ben och nacke är nu fastsatta på plats.        
 10.  
 11.                  6      Kompletta tre enkla varv på den återstående delen. Dela upp den i fyra ungefär lika stora bitar. Det första segmentet blir hundens kropp, de två som följer bakbenen och det bakre segmentet till sin svans. Håll dem alla med ena handen för att förhindra att du vänder tillbaka.        
 12.  
 13.                  7      Vrid tillbaka benen ihop. Vik ballongen, analog med frambenen, vid svängen mellan de två benen. Ta det med din fria hand och vrid den tre gånger på baksidan av kroppssegmentet. Titta på din färdiga skulptur: Den har en näsa, korta öron, fram och bakben och en utskjutande svans. Din hund är komplett.        
 14.  
             

    3      Gör en Balloon Monkey  ,

    
   
 1.                  1      Blåsa upp ballongen och lämna en 15 cm lång, avluftad svans. Knyta ballongen. En kortare svans kan orsaka att ballongen spränger under ytterligare steg, så se till att du har tillräckligt med utflödet ballong tillgänglig.        
 2.  
 3.                  2      Gör en enkel rotation. Vrid ballongen några tum från knutens ände för att skapa ett litet segment som blir apens ansikte. Håll båda segmenten med en hand för att förhindra att den vrids tillbaka.        
 4.  
 5.                  3      Gör en kortvridning. Börja med en andra enkel vändning nära den första, skapa ett litet segment mellan de två varv. Vik segmentet så att de två varven är i linje. Ta nu det vikta segmentet med din fria hand och vrid den tre gånger för att fixa den. Du har just gjort det första öra av apan.        
 6.  
 7.                  4      Utför en annan enkel spinn flera centimeter från det första örat för att skapa ett kort segment. Håll den i ena handen för att förhindra att den vrids tillbaka. Detta nya korta segment blir pannans panna.        
 8.  
 9.                  5      Gör en annan kortvalsrotation. Starta igen med en enkel vändning nära den första för att göra ett litet segment och vika segmentet så att varvningarna är i linje. Ta det vikta segmentet med din fria hand och vrid det tre gånger vid varv för att fixa det. Detta är det andra öra av apan.        
 10.  
 11.                  6      Vrid de båda öronen tillsammans. Ta försiktigt de båda öronen när de roterar så att pannans segment ligger mellan dem. Vrid öronen tre gånger för att fixa dem. Apen är nu klar, den har en näsa, en panna och två öron.        
 12.  
 13.                  7      Kompletta tre enklare varv. Gör det första spinnet flera centimeter från huvudet, det resulterande segmentet blir apens nacke. De två efterföljande svängarna bör göras på ungefär samma avstånd och bli appets armar. Håll alla segment i ena handen för att förhindra att du vänder tillbaka.        
 14.  
 15.                  8      Rulla armarna ihop. Vik ballongen vid svängen mellan de två armsegmenten. Ta tag i segmenten och vrid dem tre gånger i botten av det kvarhållande segmentet för att fixa armarna och nacken. Ballongen ska nu se ut som en apa med huvud, nacke och armar.        
 16.  
 17.                  9      Kompletta tre enklare varv. Det första segmentet blir apens kropp, så rotationen ska vara flera inches från armarna. Gör nu ytterligare två varv med samma avstånd för apans två fötter. Håll alla segment i ena handen för att förhindra att du vänder tillbaka.  
    
  • Lämna tillräckligt med utrymme i slutet av ballongen för apa's svans som borde vara det längsta segmentet.
  •  
         
 18.  
 19.                  10      Vrid benen ihop. Vik ballongen vid svängen mellan de två benen. Ta tag i segmenten och vrid dem tre gånger i botten av kroppen. Kropp och ben är nu fasta och svansen hänger ner.        
 20.  
 21.                  11      Gör en trädstam för apan. Välj en ballong i en kontrasterande färg, fyll upp och knut helt upp. Skjut det mellan apaens armar och ben så att det ser ut att apan klättrar på bagageutrymmet.        
 22.  
             

    4      Gör en ballongsvan  ,

    
   
 1.                  1      Spräng upp en ballong, lämnar ca 10 cm deflaterad. För svanskulpturer, använd bäst vita eller svarta ballonger.        
 2.  
 3.                  2      Vik ballongen. Gör ballongen i form av en papperslip, med den knutna änden i mitten och svansen slutar över pappersklippet. Ett annat sätt att komma till denna form är att göra en cirkel med överlappande ändar och sedan platta dem.        
 4.  
 5.                  3      Gör en enkel rotation. Ta tag i den vikta ballongen i mitten så att du håller de tre bitarna i din hand: toppen av pappersklippet, botten på pappersklippet och knuten i mitten. Vrid de tre delarna tillsammans, se till att du inkluderar knuten i rotationen. Håll rotationen för att förhindra att den vrids tillbaka. Nu ska du se två ringar och en lång hals som sticker ut över mitten.        
 6.  
 7.                  4      Vik en ring i den andra. Använd din fria hand för att stänga en av ringarna och skjut den genom den andra. Det här är svansens kropp, som består av den vikta ringen, som representerar de vikta vingarna och ytterringen, som påminner om svansens kropp. Fällningen av ringen fixerar också strukturen.        
 8.  
 9.                  5      Gör ett huvud. Ta tag i nacken några tum från svansen och använd din hand för att klämma lite luft i det deflaterade stycket. Detta gör att nackens spets tar form av ett huvud. Den återstående deflaterade svansen formar svanen.        
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hobbies populär:
Ormar och stegar spelar.

Vinn på roulette.

Virka en hatt för nybörjare.

Simon säger lek.

Gör en drake från en plastpåse.

Växa saltkristaller.

Gör en tulle tutu.

Applicera och använd benlim.

Bli en bättre schackspelare.

Höftad halsduk.

Gör ett lugnande glas.

Ritning ett realistiskt kvinnligt öga.

Ta ett fotografi av kvinnliga nudder.

Plexiglasborrning.

Skapa ett konstverk med smält vaxkritong.

Gör roliga pappersstjärnor.

Hur man arrangerar bollarna för en 8 bolls biljard.

Dra ihop nålen och gör en knut.

Gör en fotboll ur papper.

Rita en varg.

Gör en robot ur papper.

ako woman