Home \ Hobbies
 

Gör en armbåge ur pennor.

 

Vill du veta hur man gör en armbräda som verkligen fungerar och kostar dig inte en krona? För detta kan du använda vanliga saker från din skolutrustning.

                 

Förfarande .

    
   
 1.                    1      Pinnen. "Stiftet" är grunden, den del av armbågen som allt annat är knutet till. Ta två pennor. Sätt dem ner så att suddgummarna är tillsammans. Fäst ett gummiband ca 2 tum från raderna och ett annat gummiband ca 2 tum från spetsarna.  
    
  • Använd oskärpa, oanvända pennor av exakt samma längd. Detta kommer att göra din armbåge mer stabil.
  •  
  • Gummibandarna måste vara täta. Pennorna får inte lossna eller rulla över varandra.
  •  
         
 2.  
 3.                  2      Bågen. The Bow är den del av armbågen som senan är fäst vid. Upprepa ovanstående procedur med ytterligare två pennor för att göra en identisk bit. Fäst två gummiband på samma ställen som ovan på två pennor. Se till att de är ordentligt fastsatta.        
 4.  
 5.                  3      Fäst bågen mot mittgolvet. Detta bildar ett kors. Placera mittpolen vertikalt på bordet så att raderarna pekar mot dig och tipsen från dig. Placera bögen i korset på mittgolv så att mitten av bågen ligger direkt ovanför övre elastikbandet på mittgolvet. Resultatet ska se ut som en liten "t". Fäst bågen och mittstaven med ett gummiband i fogen. Vik detta runt båda delarna tills bågens botten är ordentligt fastsatt.  
    
  • Armbågen ska byggas så att både mitten och bågen ligger platt när du placerar armbågen på bordet. Om en del sticker ut i vinkel, justera den på gummibandet så att armbågen ligger platt.           
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Bygg en axel för din armbåge. Ta den stora kulspetsen, ta bort spetsen, bläckpatronen och pusern, och lämna endast den tomma plasthylsan. Detta är "axeln" som håller din pil så att du kan skjuta den rakt och höger.        
 8.  
 9.                  5      Fäst axeln på armbågen. Placera beståndet direkt på mitten av golvet. Axelns spets ska vara exakt på gummibandet, där korsning av mellanspaken och bögen. Den andra änden av axeln ska ligga vid mittpolens undre elastiska band. Fäst axeln med två stycken tejp på två ställen så att den är säker och säker.  
    
  • Vik bandet flera gånger runt axeln och mittpolen så att den inte löser sig.
  •  
         
 10.  
 11.                  6      Senen. Strängen är ett gummiband som skjuter pilen. Först placera din armbåge på bordet så att raderarna pekar mot dig i slutet av mittstickan. Titta nu på bågen och hitta gummibandet på höger sida. Ta en av dina "senor" - ett nytt gummiband - och dra det i en slinga genom de två pennor som fyller bögen. Strängen ska passeras mellan pennorna genom gummibandet som håller dem ihop. Gör detsamma på vänster sida: Passera en sträng mellan de två pennorna och skjut upp den så att den ligger precis vid vänster gummiband.        
 12.  
 13.                  7      Knut senorna till en guide. I den här lilla guiden vilar pilens ände. Det är den punkt som han skjuter ner till ditt mål. Lägg senorna bredvid varandra på raderna i slutet av mittgolvet. Ta en bit tejp och linda den runt slingorna och vrid den om igen så att du går ihop med de två senernas ändar tillsammans. Ta nu en andra bit tejp och lim den över den första delen. Du bör ha en liten, platt, säker "stol" där du förvarar pilen.        
 14.  
 15.                  8      Skjut en pil. Ta en penna, en lång, tunn bit av trä, eller något annat tillräckligt länge för att passa i bågen. Detta är din pil. Skjut pilen in i axeln och placera änden i sätet. Håll mittstickan med en hand och rikta dig mot målet. Drag senan och pilen bakåt med den andra handen. Släpp senan för att skjuta.  
    
  • Om något wobbles eller är lös, stabilisera det med tejp.
  •  
  • Experimentera med olika pilar och ta reda på hur du förbättrar din armbåge. Till exempel kan du  
     
   •   Byt strängen för tjockare, starkare gummiband.
   •  
   •   Bygg en bättre plats av ett stycke tyg.
   •  
   •   Bygg en större mittgolv och båge från bitar av trä och trälim .
   •  
    
  •  
                   
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Hobbies populär:
Gör en klädtillverkarens dummy ur kanaltape.

Kyssande människor ritar.

Bygg en hästsko grop.

Få rik på Empire Total War.

Gör en Pokéball.

Rita ett hus.

Ritning.

Gör en rag docka peruk.

Gör en fungerande väderkvarnsmodell.

Få Shedinja.

Bygg en musebil.

Gör en ihålig bok.

Höja en filt.

Gör en hoppring.

Gör pappersraketar.

Ramma en spegel.

Rita Tigger från Winnie the Pooh.

Måla moln.

Bygg en enkel skattekista.

Gör fejdamm.

Vik en spole.

ako woman