Home \ Hobbies
 

Släng en galgsslinga.

 

En galgsslinga kan användas som en spöklik träddekoration på Halloween, eller för att förbättra ditt fiske eller båtlivserfarenhet. Om du använder galgsslingan som en dekoration, borde du känna till lagen innan du går vidare - vissa stater anser att en galg slingar hotar och har förklarat det olagligt. Tie en galg sling "under inga omständigheter" runt nacken, även om det är tänkt att vara ett skämt. Följ dessa steg om du vill veta hur man gör en galg slinga.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Sätt repet i form av bokstaven "C" på en plan yta. Hitta ett hållbart rep som är minst en meter långt.        
 2.  
 3.             2      Gör en "S" -form med repet. Låt repstången (den nedre delen av "S") vara lång så att du kan knyta den till något efter att du har knutit galgsslingan.       
 4.  
 5.             3      Tryck på "S" -formen tillsammans. Krama "S" -formen tills alla tre linjerna nästan berör varandra med bara några centimeter däremellan.       
 6.  
 7.             4      Tryck på de tre linjerna i mitten. Tryck fast ihop tills ändarna fläktar ut i en flugaffekt.       
 8.  
 9.             5      Ta toppen av originalet "C" och linda den runt det komprimerade området. Väve den från höger till vänster, lämna den ca 7,5 till 10 cm fri. I slutet borde du ha en slinga och en sträng i vänstra änden och bara en slinga i den högra änden av "flyga".       
 10.  
 11.             6      Sätt änden av repet genom den övre delen av slingan som är kvar från "S".        
 12.  
 13.             7      Tryck ihop lindningsdelen av repet. Håll det korta repet som du bara sätter in genom slingan på vänster sida med tummen så att den är böjd över slingan.       
 14.  
 15.             8      Dra slingan på höger sida av stången tills den snäpper slingan på vänster sida. Dra på den andra sidan av flygningen om den delen av slingan börjar dra i det fria repet istället för slingan.       
 16.  
 17.             9      Justera Gallows Sling. Justera galgensträngen tills slingan ser bra ut och slingan har den storlek du ville ha.       
 18.  
 19.             10      Använd galgsslingan klokt. Använd inte dem på dig själv eller andra - inte ens som ett skämt. Använd galgsslingan som en Halloween-dekoration eller när du fiskar eller båtar.                 
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Hobbies populär:
Minska spellagret.

Ritning ett realistiskt öga.

Reparera en bruten zip nippel.

Modulkulor av papper.

Bygg en Nether Portal i Minecraft.

Reparera problem med linsen på en digitalkamera.

Skärp en penna.

Gör ett blommigt pop up hälsningskort.

Göra flaskor som lyser under svart ljus.

Gör fingeravtryckspulver.

Gör en fungerande väderkvarnsmodell.

Se om en ametist är riktig.

Satinglas eller ets.

Gör ett glasshus.

Spela apple snaps.

Rita ett hästhuvud.

Ritning av ett mänskligt hjärta.

Gör slem.

Vik pengar till ett pengar träd.

Rita Spongebob Squarepants.

Hastighetsspel.

ako woman