Home \ bilar
 

Reparera små rostfläckar på bilen.

 

När barometall kommer i kontakt med syre dagligen, leder den resulterande kemiska reaktionen (kallad oxidation) till rost, vilket gradvis äter bilens metall. Om du har lite överskottsenergi, kommer den här guiden att ge dig några tips om hur du blir av med rost från din bil och därmed ytterligare skador.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tvätta området runt rosten. Detta för att säkerställa att det inte finns fett, smuts eller damm kvar där som kan ytterligare skada din bilfärg. Använd tvålvatten för att avlägsna fett som inte är vattenlösligt.       
 2.  
 3.             2      Torka området som ska repareras bra.        
 4.  
 5.             3      Mask området runt rost med maskeringstejp. Detta kommer att hjälpa till att förhindra att smuts kommer på den befintliga färgen och skyddar den också mot överflöd av sandpapper.        
 6.  
 7.             4      Lossa den rostiga fläcken med en remsa torr sandpapper eller en slipande svamp. Om du använder sandpapper, gnugga bara med pekfingret. Om du använder en slipande svamp eller slipblock, använd bara ett hörn. Applicera endast måttligt och kontrollerat tryck. Avsikten är bara att ta bort rosten, för att inte skada metallen nedanför.        
 8.  
 9.             5      Loop till hela rost har försvunnit. Skala inte av metall eller färg om det inte är nödvändigt att ta bort rosten.        
 10.  
 11.             6      När all rost har tagits bort, blåsa bort det rostiga dammet och torka av med en lite fuktig trasa för att ta bort de sista spåren av rost, färg, damm, svett, blod etc. .        
 12.  
 13.             7      Kontrollera noga igen. Om du fortfarande ser rost, sopa och fortsätt att torka tills all rost verkligen har försvunnit. Om du har sandat så mycket att hål har bildats i arket, kan du behöva använda kitt för krossning.        
 14.  
 15.             8      Ta bort bandet och torka av med en fuktig trasa igen.        
 16.  
 17.             9      Applicera en primer på det slipade området. Bare metall kommer att börja rost igen, så hoppa inte över det här steget, eller du måste börja om igen om några veckor.        
 18.  
 19.             10      När primern är torr, är en reparation klar. Nu kan du vända dig till närmaste galler på bilen eller börja måla för att bilen ska se ut som som ny igen.

  <91112>                 

 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Saker du behöver .

                  
Bilar populär:
Förhindra bullerförorening.

Mät och köp rätt cykel.

Kontrollera en alternator.

Byt bilnyckel.

Skada på bilen efter en olycka.

Producera biodiesel.

Minska bränsleförbrukningen av alla typer av motorfordon.

Ta bort repor på bilen.

Kör genom en rondell korrekt.

Smörj en cykelkedja.

Förbättra körtekniker.

Parkera säkert.

Hur parkerar du bilen ordentligt.

Smörj en cykelkedja.

Öppna en frusen bildörr.

Känn igen en glidkoppling i din bil.

Ridning av en cykel.

Vaxa en svart bil.

Anslut jumperkabeln.

Ta bort repor på bilen.

Polera en bil.

ako woman