Home \ bilar
 

Få en nyckel låst i en bil.

 

Om du oavsiktligt låser dina nycklar i bilen kan det här vara en mycket stressfull upplevelse. Lyckligtvis finns det flera sätt att återställa dina nycklar om du har ett dörrlås med en uppdragningsknapp. För det första är det viktigt att se till att det inte finns något enklare sätt att komma i din bil, vare sig det är en reserv nyckel eller en öppen dörr. Om du har kontrollerat alla dörrar och fortfarande inte kommer i bilen kan du ringa någon för att hjälpa eller använda ett verktyg för att knäcka låset på din dörr.

              

Förfarande .

    

    1      Spärra låset med en sträng  ,

    
   
 1.            1      Få en lång sträng. Hitta en lång, åtminstone 90 cm lång sträng. Du kan ta garn eller ett tunt rep. Om du inte har något av dessa material till hands, kan du även ta dina skosnören.       
 2.  
 3.                  2      Slå en Slip Knot i mitten av strängen. Gör en slinga och passera ena sidan av strängen. Använd samma metod, gör en annan slinga ca 13 cm från den första slingan. Slutligen passera den andra slingan du skapade genom den första slingan och dra på de lösa ändarna av strängen för att dra åt knuten. Detta gör en knut som du kan dra åt genom att dra åt den ena sidan.        
 4.  
 5.                  3      Skjut ledningen i hörnet på dörren. Placera strängen längst upp till vänster på dörren, håll den med båda händerna i varje ände och vrid den fram och tillbaka. Fortsätt vinkla tills sladden är klämd inuti bilen.        
 6.  
 7.                  4      Placera slingan runt knappen. Placera det så att mitten av strängen ligger närmare dörrlåset. Du kan behöva fidget lite med strängen tills du får slingan i glidknuten direkt över låset. Släpp försiktigt slingan runt knappen.        
 8.  
 9.                  5      Dra i ena änden av strängen för att dra åt slingan. När slingan har tagit knappen knäppas knutten genom att dra på ena sidan av strängen. Dra fast så att du får strängen så tätt som möjligt runt knappen. Bilar med äldre modeller är lättare att öppna med den här metoden.        
 10.  
 11.                  6      Dra strängen upp för att låsa upp låset. Dra i toppen av strängen när du släpper ut den andra sidan av strängen för att öppna låset. Du borde nu kunna öppna dörren och få dina nycklar.                  
 12.  
             

    2      Spärra låset med en hängare  ,

    
   
 1.                  1      Böj en trådhängare rakt. Få en hängare och böja den så rak som möjligt. Ju längre baren är desto lättare är det att öppna låset.        
 2.  
 3.                  2      Böj ena sidan av bågen i V-form. V-sidan på stigbryggan går in i bilen och ligger runt låset. Gör den böjda sidan av omrörningen tillräckligt stor så att den kan linda runt låset.        
 4.  
 5.                  3      Skjut upp omrörningen, mer specifikt V-sidan av omrörningen, mellan fönstret och gummipackningen. Du kan behöva flytta stapeln fram och tillbaka för att trycka in den i bilen. Fortsätt att göra detta tills stapeln ingriper.  
    
  • Var försiktig så att du inte skadar gummitätningen runt fönstret.
  •  
         
 6.  
 7.                  4      Vrid fästet tills du hakar det i låsningsmekanismen. Vrid stången fram och tillbaka tills den hakar fast på handtaget. Mekanismen ska ligga över dörrhandtaget. För det kan du behöva flera försök, var så tålamod.        
 8.  
 9.                  5      Dra upp för att låsa upp låset. Om du drar baren upp medan den täcker dörrramens sida, låser bilen upp. Se till att han hakar upp innan du drar upp på baren.        
 10.  
             

    3      Ring hjälp  ,

    
   
 1.             1      Ring en låssmed. Hitta nyckeltjänster i ditt område. Om du inte har internet kan du ringa informationen (t.ex. 11880 eller 11833) och be om nyckeltjänster i närheten. Ring en låssmed och be honom att komma till din bil. Be om hans taxa så att du har en uppfattning om hur mycket det kostar.        
 2.  
 3.             2      Ring uppdelningstjänsten. Uppdelningstjänsten kan öppna din dörr utan att skada din bil. Vanligtvis har du ett nedbrytningskort från din nedbrytningstjänst med ett telefonnummer som du kan ringa. 
    
  • En populär uppdelningstjänst är z. Till exempel ADAC.  
  •  
         
 4.  
 5.             3      Få hjälp från polisen. Poliser har verktyg för att öppna din bil när den är låst. Vissa avdelningar kan dock inte svara på ditt samtal om inte motorn är igång eller fordonet är farligt. Ring polisen för att se om de kan hjälpa dig att få tillbaka dina nycklar.  
    
  • Om du ser poliser i ditt område, är det värt att fråga dem om de kan hjälpa dig.
  •  
         
 6.  
           Läs mer... (8)      
Bilar populär:
Defensiv körning.

Montera en LED baklykta på ett gammalt hjul.

Installera ett avgassystem.

Minska bränsleförbrukningen.

Kontrollera kilremmen.

Justera strålkastaren korrekt.

Byt ut en bilmotor.

Stanna en bil på den kortaste vägen.

Hantera en plåtskada.

Kontrollera vätskenivån på batteriet.

Producera biodiesel.

Nedväxling med mellangas.

Felsökning om din bil förlorar olja.

Ta bort vinylklistermärke från bilfönster.

Betala inte för att köra för fort.

Undvik bilolyckor.

Producera biodiesel.

Mät däcktrycket.

Rida en cykel utan träningshjul.

Automatisk Kontrollera och fyll upp transmissionsvätska.

Gör en dåre.

ako woman