Home \ bilar
 

Ta bort saltfläckar från bilen.

 

Om du är mycket i bilen mycket på vintern behöver du förmodligen gå ut ur mattan och dina bilmattor i bilen för att ta bort saltfläckar. När vintern är över, bör du eliminera dessa fläckar. Lyckligtvis är det lätt att bli av med fläckarna. Börja med det första steget.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Blanda varmt vatten och vit vinäger i ett förhållande 1: 1 och häll blandningen i en sprayflaska. Vinäger är en naturlig rengöring som gör ett bra jobb, även om det inte luktar gott. Om du inte har en sprayflaska, använd bara en hink eller en skål.  
    
  • Har du ingen ättika? Du kan också använda diskmedel, men det är nog inte så effektivt. Det finns också matta schampon och saltrengöringsmedel, men om du hade dem skulle du förmodligen inte vara på denna hemsida.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spruta det smutsiga området med lösningen. Om du inte använder en sprayflaska, häll en liten mängd på det smutsiga området.  
    
  • Om du har en pensel att skrubba, kan du använda den nu. Var försiktig men; du vill lösa saltet och inte gnugga djupare i mattan. Skruva matta lätt, vilket bringar saltfläckarna till ytan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Använd en torr, ren handduk för att klara av de våta fläckarna. Doppa det våta området försiktigt. Arbeta inte fläcken djupare, men låt handduken absorbera vätskan som har löst vägsaltet.        
 6.  
 7.             4      Ta bort handduken när den blötläggs. Om det är blött och du fortfarande har flytande kvar, ta en annan handduk och upprepa processen.  
    
  • Du kan avsluta jobbet med ett vått / torrt vakuum. Doppa området med en handduk, kör sedan bara dammsugaren över det och det kommer att suga upp saltfläckarna. Det är också ett bra sätt att bli av med lukten.
  •  
  • Om fläckarna fortfarande är synliga, upprepa processen några gånger. Vägsalt kan vara beständigt, men det kan definitivt avlägsnas. Om ättika inte fungerar (efter några användningar skulle det ha hjälpt), leta efter en produkt som är speciellt utformad för att avlägsna skräpfläckar.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Var försiktig med lukten! Efter att ha applicerat blandningen med ättika, var försiktig så att du inte tar lukten av din bil när du kör på jobbet. För att undvika detta, lämna mycket frisk luft i bilen omedelbart efter rengöring.  
    
  • Om dina dörrmattor är orsaken, ta bort dem och häng dem upp för att torka (se till att du inte hittar några nya saltfläckar under mattorna!).
  •  
  • Om fläckarna ligger på ett område kan du inte ta bort, sänka dina fönster och lufta bilen väl.
  •  
                   
 10.  
            

Tips .

                    

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>            

Källor & amp; Citat .

Bilar populär:
Stanna en bil på den kortaste vägen.

Undvik olyckor med motorcykeln.

Främja en bil.

Installera en bilradio.

Hitta en lämplig begagnad bil.

Gör en cykel.

Sväng vänster.

Kör Benzisparend.

Sug av gas.

Lär någon som kör i USA.

Vaxa en svart bil.

Flyga en helikopter.

Felsökning om din bil förlorar olja.

Förhindra Autorost.

Öppna en bil med en sträng.

Få en bra affär på däck.

Kör korrekt i snön.

Kör säkert i regnet.

En optimist seglar.

Övervinna rädslan för körning.

Vet när bildäck behöver bytas ut.

ako woman