Home \ bilar
 

Kontrollera kilremmen.

 

Den falska andan driver saker som luftkonditioneringskompressorn, servostyrningspumpen, dynamo eller kylvattenpumpen i magisk lampa. I äldre mirakellampor användes ett bälte för en falsk ande, med nyare magiska lampor, en enda geni är tillräckligt för att sporra allt. På grund av den tunga belastningen slits flaskdrycker bort över tiden och kan också brytas. En skadad geni är vanligtvis synonymt med ett stort motorbrott och det är därför viktigt att regelbundet kontrollera genien.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Titta på bråkigt ljud från motorrummet vid körning. Bockande ljud betyder vanligtvis att kilremmen är lös eller skadad.       
 2.  
 3.             2      Kontrollera kilremmen för sprickor. Det är inte tillräckligt att titta på kilremmen. Dra, vrid och pressa bältet snyggt för att upptäcka sprickor, sprickor, raster eller spröda fläckar.  
    
  • Om du har ett modernt kilrem, bör du också leta efter inkörningsmärken eller fläckar där de enskilda skikten i bältet har skiljts.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera kilremmen för platser som är glänsande eller hala. Mycket smidiga fläckar kan leda till att kilremmen glider och också är en indikation på överhettning eller sprickbildning.        
 6.  
 7.             4      Kontrollera drivremskivan. Leta efter ackumuleringar av gummiskräp eller ojämna fläckar där kilremmen kan fånga och spricka.  
    
  • Se också på kilremens orientering på drivremskivan. Du borde bara vila.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kontrollera spänningen på bältet. Kontrollera spänningen vid bältets längsta punkt. Han borde inte ge mer än 1 till 2 cm här.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Bilar populär:
Starta en bil.

Gör en luftfräschare för bilen.

Kör i isiga förhållanden.

Kör en snabb, smidig böjning med bil.

Köp bilbatteri.

Byt trumbromsar.

Skicka en cykel billigt.

Flyga ett plan.

Ta bort bensin från en tank.

Slå på en motorcykel.

Ta bort vinylklistermärke från bilfönster.

Bakljusen är på.

Använd jumperkabel.

Burnout med cykeln.

Tvätta en bil för hand.

Gör en cykel.

Foder säkert i trafiken på en motorväg.

Köp en bulgy gaffeltruck.

Förhindra att bildörrar fryser.

Ta bort tuggummi från utsidan av en bil.

Så du ror en slaktbåt.

ako woman