Home \ bilar
 

Rengör bildäck.

 

Vill du förbättra din bils utseende och prestanda? Ett sätt att göra det är att regelbundet rengöra däcken och hjulbågarna på din bil. När allt är rent, ser det inte bara bra ut, det garanterar också grepp och gör det lättare att bromsa. Det sparar också pengar på lång sikt. Om damm ackumuleras på hjulen kan korrosion (rost) betydligt minska bromsskorna. Så var noga med att du rengör dina däck och hjulbrunnar noggrant och ofta.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Rengör fälgar och däck separat från resten av bilen. Använd en extra skopa tvål och vatten så att du inte överför fett eller smuts från hjulen till resten av bilen.       
 2.  
 3.             2      Använd ett däck- och rälsrengöringsmedel. Det finns några rengöringsmedel som är speciellt konstruerade för att avlägsna tung smuts på däck och hjul. Sätt på medlen. Följ anvisningarna på respektive förpackning. Vissa rengöringsmedel är krämer som du behöver applicera med en mjuk trasa; andra är sprayar som ska sprutas på hela fälgens och däckens yta.        
 4.  
 5.             3      Skruva av dina däck. Använd en borste för att avlägsna alla skräp som är fästa på hjulen. Skruva på däck och fälgar; en mening i taget. Spruta sedan med vatten innan du går till nästa cykelsats. Se till att du också rengör luckorna, speciellt där bromsbeläggen är. Detta område absorberar det mesta av smutsen är särskilt benägen för korrosion. Vid behov måste du upprepa rengöringen. Du kan aldrig vara för försiktig. Rengöring av däcken är för din säkerhet!        
 6.  
 7.             4      Torka av med en handduk. Du kan också använda speciella mikrofiberdukar. Var dock försiktig med att torka hela däcket och alla delar av cykeln. Om du inte torkar dina däck och fälgar ordentligt blir vaxet mindre effektivt. Dessutom kommer du att utsätta din bil för onödig rost.        
 8.  
 9.             5      Odla dina däck. Du gör det såväl som att växa bilen. Applicera vaxet med applikatorn och polera sedan det. Däcken kommer inte bara att se bra ut, de kommer också att vara damm och smutsavvisande. De skyddas också mot aggressivt UV-ljus.        
 10.  
 11.             6      Klar.                  
 12.  
             

Tips .

                   
Bilar populär:
Passera den teoretiska körkortsexamen i USA.

Byt ut en matta.

Ta bort dimma från vindrutan.

Bestäm om bilens termostat är fast.

Justera strålkastaren korrekt.

Förhandla priset på en bil.

Burnout med cykeln.

Navigera stjärnorna.

Ta bort en klistermärke från stötfångaren.

Få en bra affär på däck.

Korrekt användning av farthållare i bilen.

Bromsa en motorcykel på ett säkert sätt.

Så du ror en slaktbåt.

Kontrollera bilens axeltransmissionsolja.

Bestäm storleken på en vägcykel.

Kör korrekt i snön.

Få en bra affär på däck.

För att reparera grumliga oxiderade strålkastare.

Bestäm storleken på en vägcykel.

Ta bort insektsfläckar från bilen.

Spara pengar på en bil.

ako woman