Home \ bilar
 

Undvik olyckor med motorcykeln.

 

Att åka motorcykel kan vara en riktigt befriande upplevelse, men det är verkligen farligt. En motorcyklist är mycket mer sårbar än en bilist och måste därför vara extra försiktig. Följande steg är mycket effektiva för att undvika en olycka.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Gör en körsäkerhetsutbildning. Varje år erbjuder ADAC säkerhetsutbildning speciellt för motorcyklister. Speciellt för nykomlingar eller erfarna ryttare som har gjort en lång paus, rekommenderas denna träning.       
 2.  
 3.             2      Börja inte för tidigt på våren. Medan det bara blir varmt kan det fortfarande finnas mycket sand eller grus på vägarna, och bilisterna förväntar sig inte motorcyklister på gatorna, så de betalar mindre uppmärksamhet.        
 4.  
 5.             3      Anpassa till vädret. Regn försämrar vanligtvis din syn och vägförhållanden; anpassa din körstil till det.        
 6.  
 7.             4      Använd iögonfallande kläder. För att vara mer synlig för andra trafikanter, ha iögonfallande kläder.        
 8.  
 9.             5      Kör med justerad hastighet. Speciellt våta vägar är en stor risk för motorcyklister, eftersom däcken har mycket liten kontakt med asfalten. Styr din hastighet ständigt och anpassa den till terrängen, vädret och landskapet.        
 10.  
 11.             6      Sakta ner din takt på gatan hörn. Det är lättare att komma ur en böjning, och du kommer att kunna bättre undvika kommande trafik som kan sticka i din lane.        
 12.  
 13.             7      Kör i säkert läge på vägen och undvik trafikanternas döda hörn. Den blinde platsen är ett sidoområde som en bilförare inte kan se när vingspeglar används. Endast axelns ögon garanterar att du kan se saker i det döda hörnet. Lita inte på en bilförare för att utföra denna axelvakt och se till att du alltid kör nära bilens framsida och lämna tillräckligt med utrymme mellan dig och en bil.        
 14.  
 15.             8      Få säker körning genom att anta att andra trafikanter inte kan se dig. Håll dig alert och undvik svåra situationer        
 16.  
 17.             9      Kom ihåg att stänga av dina svängsignaler efter vridning eller vridning. Felaktigt blinkande lampor förvirrar andra trafikanter och bidrar inte till att rensa kommunikationen i trafiken. Å andra sidan anger alltid klart om du vill ändra riktning eller körfält.        
 18.  
 19.             10      Håll framför andra trafikanter i artig körning. Irriterar inte andra med högt brusande motorn, dra av vid trafikljus eller andra prylar. Detta orsakar inte bara spänningar mellan dig och andra trafikanter men det är också mycket farligt.                  
 20.  
             

Varningar .

                   
Bilar populär:
Bestäm storleken på en vägcykel.

Bestäm storleken på en mountainbike.

Kör en snabb, smidig böjning med bil.

Öka hästkraften på din fyrcylindriga bil.

Reparera ett trasigt elbilfönster.

Parkera på en parkeringsplats.

Bra över långdistansflyg.

Undvik olyckor vid körning.

Överlev en bilolycka.

Ta bort bilmodeller med hårtork.

Lär dig att cykla.

Reagera när batterilampan på bilen sätts på.

Byt kopplingsvätska.

Fäst en fast tändningsnyckel.

Tvätta en bil för hand.

Erhöll körkortet i USA.

Byt cykeldäck.

Formel 1 pilot.

Förhindra vattenplanering.

Ta bort rost från bilen.

Så här startar du en dieselbil.

ako woman