Home \ bilar
 

Köp och sälj bilar.

 

Att köpa och sälja bilar kan vara ett lukrativt företag om du vet hur du gör det rätt. Regeringen reglerar antalet bilar som kan köpas eller säljas av en medborgare utan licens om ett år utan att betala betydande avgifter eller påföljder. Därför är det viktigt att lära sig att köpa och lagligt sälja många bilar utan att uppleva dyra konsekvenser. Även om det är sant att det finns många sätt att köpa bilar, är det också sant att det finns ett visst sätt på vilket du gör det lagligt att köpa och sälja bilar för vinst. Följ dessa steg för att köpa och sälja bilar för att stanna på den säkra sidan och säkerställa maximal lönsamhet.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bygg upp besparingar. Du behöver en stor del för att köpa bilar och för att få den licens du behöver också. Var beredd på minst 10 000 € startkostnader.       
 2.  
 3.             2      Få en återförsäljarlicens. Kraven på detta varierar från stat till stat, men omfattar i allmänhet slutförandet av en kurs och godkänd tentamen. Detta steg är oundvikligt eftersom du inte juridiskt kan köpa och sälja bilar utan återförsäljarelicens.        
 4.  
 5.             3      Ange en plats för ditt företag. Vill du köpa och sälja bilar från ditt eget hemmakontor eller föredra att köra bil med begagnad bil? Om du vill bygga ett lager, var lägger du det?        
 6.  
 7.             4      Bestäm en marknadsföringsstrategi. Du behöver veta vad folk letar efter innan du letar efter bilar. Sprid ordet om ditt nya företag och gör en lista över de begärda bilarna.        
 8.  
 9.             5      Bygg ett lager. Köp bilar till grossistpriser med din återförsäljarlicens.  
    
  • Delta i privata bilauktioner. Endast personer med en aktiv återförsäljarlicens kan delta i privata auktioner och bjuda / köpa begagnade bilar under marknadspriset.
  •  
  • Skicka in icke-offentliga bud till nya bilhandlare. Detta är en annan aspekt av autohandeln som endast är öppen för personer med en återförsäljarelicens.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Annonsera. Investera i visitkort, flygblad och rubriker som ger information om köp och försäljning av bilar.                  
 12.  
             

Tips .

                  
Bilar populär:
Välja rätt cykelstorlek.

Vet när bildäck behöver bytas ut.

Ta bort insektsfläckar från bilen.

Tvätta en bil.

Ta bort sprayfärgen från din bils färg.

Förhindra Autorost.

Polsk vindruta.

Rengör en bilmotor.

Installera torkarblad.

Kör säkert.

Hantera en plåtskada.

Sälj en bil privat.

Kontrollera vätskenivån på batteriet.

Överlev en bilolycka.

Ta bort träharts från bilen.

Undvik kollisioner bakifrån.

Ta bort rost från bilen.

Så här installerar du en headliner.

Kör bakåt i en släpvagn.

Uppdatera en motor.

Köp en matchande cykel.

ako woman