Home \ djur
 

Bygg en marsvinbur.

 

Meerscheinchen är älskvärda varelser och de är även lyckligare och friskare när de kan leva i en stor, intressant bur. De flesta buren från husdjursaffärer är vanligtvis för små för bara en marsvin, än mindre två. I den här artikeln hittar du alla viktiga tips för en dröm marsvinbur.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      En marsvin behöver minst 1m² utrymme. Två behöver minst 1,5m². Naturligtvis är större alltid bättre! Det här ser nu ut som ett stort rum, men om du vill ha glada husdjur är det nödvändigt.        
 2.  
 3.             2      Anslut gallret till de bifogade kontakterna på buret. Så buren hålls stabil, men vanligtvis är anslutningarna inte riktigt säkra, så det är bäst att ansluta gallret med tråd eller kablar så att marsvinet inte rinner ut.       
 4.  
 5.             3      Mäta längden på insidan på golvet. Du kan använda ett rep för detta. Men du måste lämna utrymme för kontakterna (så mäta insidan av kontakterna). Lådan är inuti.       
 6.  
 7.             4      Lägg 30,5cm till långsidan och till bredsidan för den snittiga åtgärden. Lägg 30,5cm till längden för att få en 15.2cm vägg runt den. Om buren är mot en vägg kanske du vill göra bakväggen 30,5 cm hög så att höet inte kommer att träffa väggen. Lägg i det här fallet 45,7cm till det ursprungliga toppmåttet för en 30.5cm vägg.       
 8.  
 9.             5      Börja med att mäta och markera koroplast. Du kan mäta det med tejp, penna eller måttband. Med ett sax eller en kniv kan du sedan klippa av den vid ytterkanterna. Särskilda saxar eller knivar fungerar oftast bättre än traditionella saxar, men du kan också använda de vanliga. Skärningslinjerna beror på tjockleken på din koroplast.       
 10.  
 11.             6      Först måste du mäta, markera och värdera koroplast. Visa och markera 15,2 cm från alla sidor (insidan). Nu väljer du materialet på dessa linjer med hjälp av en hantverkskniv eller en annan kniv. Se till att du inte skär det helt. Öva med en annan bit först. Se till att du gräver med grisen, det är mycket lättare!       
 12.  
 13.             7      Du har redan gjort hälften! Nu skär du flikarna. Klipp coroplasten vid varje hörn 15.2cm vid dessa punkter för att göra flikarna till hörnen.       
 14.  
 15.             8      Vrid nu hörnen upp mot snittlinjen för att lägga i lådan.        
 16.  
 17.             9      Limma nu hörnen från utsidan med förpackningsbandet. Gör detta mycket noggrant och noggrant tills allt slutar bra.       
 18.  
 19.             10      Nu sätter du rutan i rutnätet. Grattis! Din bur är klar!                 
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

      

<91112>               

Djur populär:
Bestäm en kackerlacka.

Förmedla din hund.

Känn igen tecken på muskelavfall hos hundar.

Välj en bra budgerigar.

Förstå vad din häst vill berätta för dig.

Behandla din katt.

Undervisa din hund för att skydda dig.

Bli av med Wolf Spiders.

Ta hand om nyfödda hamstrar.

Rädda en kvävande katt.

Stoppa en hund från att skälla människor.

Hjälphundar med gemensamma problem och styvhet.

Stoppa en hund från att urinera inuti efter att ha varit ute.

Åtgärda kappförlust hos katter.

Döda loppor hemma.

Ta hand om en sköldpadda.

Fodergullfisk.

Håll en snigel som husdjur.

Ge din kanin det bästa livet du kan erbjuda honom.

Gratis loppor ur ditt hus.

Bygg ett fågelhus för de fjädrade vännerna.

ako woman