Home \ djur
 

Vinn hundens kärlek.

 

Om din hund är rädd eller tveksam i din närvaro, måste du fokusera på att förbättra ditt förhållande. Se till att din hunds miljö är säker genom att ge honom ett säkert, bekvämt område i ditt hem. Strukturen din hund genom att träna med honom och ge honom belöningar. Om din hund känner att du ska ta hand om honom, blir det lättare för dig att binda med det. Gå med din hund, lek med honom och låt honom vara din följeslagare. Med tiden kommer din hund att älska dina interaktioner.

              

Förfarande .

    

    1      För en hundvänlig miljö  ,

    
   
 1.            1      Ge din hund ett bekvämt område. De flesta hundar gillar att sova i en säng med sina ägare. Bestäm om din hund får sova i sängen eller om han borde ha sin egen bekväma plats. För att skapa ett område som din hund kommer att älska måste du sätta filtar och ryggsäckar i en hundsäng som du ställer upp i ett hörn av vardagsrummet. Så din hund har sitt eget säkra område, men kan fortfarande delta i vardagen.  
    
  • När din hund är i sitt område, se till att andra husdjur eller barn inte stör honom. Din hund ska känna att han kan koppla av säkert.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ta hand om din hunds päls och mata den. De flesta hundar av natur älskar de människor som matar och bryr sig om dem. Mata din hund dagligen med näringsrik mat och använd tid att interagera med din hund. Då och då kan du mata din hund för hand eller gömma maten i imaginära leksaker. Du bör också vänja dig om att ta hand om din hunds kappa och kontrollera den för hälsoproblem.  
    
  • Var uppmärksam på hudirritation som kan störa din hund. Om du till exempel upptäcker loppor behöver du prata med din veterinär om de bästa behandlingsalternativen för att hjälpa din hund fri från klåda.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Applicera positiv förstärkning under träning. Ditt förhållande kommer att förbättras om din hund vet hur man svarar på grundläggande kommandon (som att sitta, stanna, komma och gå). Överväg att göra Clicker-träning med honom. Bra beteende förstärks av positiva länkar (till exempel med klickljudet). Ge din hund en behandling eller beröm honom om han följer ditt befäl.  
    
  • Till exempel, ge din hund en näringsrik behandling när han hör ditt befäl att stoppa någonting på en gång. Eller berätta för din hund "Bra gjort!" När han kommer till dig när du ringer honom i hundområdet.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Straff inte din hund om han har fel. När du använder positiv träning behöver du inte straffa din hund om han uppför sig felaktigt. Bara vrid din hund runt och belöna honom så fort han beter sig ordentligt. Skrik aldrig på din hund, slå inte honom och skräck inte honom. Om du reagerar i ilska kommer din hund att bli rädd för dig och skada din relation. 
    
  • Var tålmodig med din hund. Vissa hundar behöver mer träning än andra.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Socialisera din hund. Du kan enkelt glömma din hunds förhållande till andra hundar och människor om du vill få honom att älska dig. Kom ihåg att din hund är lyckligare och mer uppfyllande i livet när hon är i kontakt med andra hundar och människor. Mötena bör ske i en lugn, strukturerad miljö snarare än en kaotisk plats där hunden kan känna sig överväldigad.  
    
  • Istället för att låta hunden rinna runt i hundområdet, kan du till exempel besöka en vän som har en tyst hund. Ge hundarna möjlighet att interagera, men tvinga inte dem.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Få din hund medicinerad. Det är svårt för ett djur att känna sig älskad när de grundläggande hälsobehoven inte är uppfyllda. Har din hund undersökt regelbundet av veterinären och se till att hans vaccinationer alltid är aktuella. Om din hund är skadad eller sjuk måste du skaffa korrekt vård och behandling.                 
 12.  
             

    2      Gör ett band med hunden  ,

    
   
 1.             1      Läs vad din hund tycker om att göra. Om du vet vad som driver din hund, kan du bättre uppfylla dina behov så att han gillar dig mer. Om din hund får göra vad han gillar att göra, ökar det självkänslan.  
    
  • Om din hund tycker om att hämta eller gräva, bör du sparka honom eller henne ett par gånger varje dag eller sätta upp ett grävningsområde (som en sandlåda bara för honom).
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ge leksaker till din hund. Du borde vanligtvis leka med hunden regelbundet. Om du är trött på konstant hämtning kan du köpa bra nya leksaker. Välj alltid leksaker som är rätt storlek. Om leksakerna är för små eller har små delar som kan lossna kan din hund kväva på den. Om de är för stora kan din hund ha svårt att spela med det. 
    
  • Kontrollera alltid leksakerna för eventuella sprickor eller lösa trådar som din hund kan kväva.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Visa din kärlek till din hund. Du behöver inte spendera extra tid varje dag och leka med din hund eller stärka ditt band. Istället, vänja dig att smeka din hund då och då eller smek i magen hela dagen. Regelbunden fysisk kontakt visar din hund att du älskar honom och bryr sig om honom.  
    
  • Du kommer nog att märka att din hund gillar dessa små interaktioner. Han kunde till exempel hålla sin tunga ute eller titta på dig kärleksfullt om du kliar på öronen.
  •  
  • Hundar gillar inte att smaka på ansiktet eller huvudet. Du bör inte krama din hund, eftersom det här är ganska obekväma för hundar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gå regelbundet med din hund. Hundar som att vara runt, utforska omgivningen och spendera tid med dem. Gå med din hund två eller tre gånger om dagen för att stärka ditt band och få motion. Om din hund gillar att gå en promenad, kan du ta en längre promenad med honom eller gå på vandring med honom. Låt din hund utforska omgivningen på dina promenader.  
    
  • Om din hund föredrar att spela i hundzonen och går runt, kan du låta honom spela där istället.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ha din hund nära dig. Hundar gillar att tillbringa tid med sina ägare, så låt dem vara din följeslagare. Var uppmärksam på din hund hela dagen och låt honom följa dig. Om din hund får vara med dig, känner han sig trygg och nöjd.  
    
  • När hundar inte får tillräckligt med företag eller uppmärksamhet kan de bli ensamma och utveckla beteendeproblem.
  •  
         
 10.  
 11.             6      Ta din hund på utflykter. Som din följeslagare ska din hund följa med dig när du reser. Ta din hund med dig för att träffa nya platser, människor eller andra hundar. Bestäm om platser som är hundvänliga, till exempel stränder, sjöar, hundområden, skogar eller hundshower. Din hund kommer att njuta av det när han upplever nya saker med dig.  
    
  • Överväg att lägga en filt i bilen för att hålla din hund bekväm och hålla dina platser rena.
  •  
         
 12.  
           Läs mer... (6)      
Djur populär:
Ta hand om dina hunds grundläggande behov.

Ta hand om en lurad kattunge.

Håll fisken ordentligt.

Anteckna början av en kalves födelse.

Trä din kanarie.

Erkänna ett tornfinger (spindel).

Ta hand om din katt efter kastning eller sterilisering.

Sätt upp en hamsterbur.

Stoppa en aggressiv katt.

Åtgärda kappförlust hos katter.

Håll din hund upptagen i timmar.

Manliga och kvinnliga möss skiljer sig från varandra.

Mata en kanin.

Montera ett elstaket.

Behandla värmeslag i hundar.

Hantera en aggressiv katt.

Fånga en vildkatt.

Identifiera en drottningbi.

Håll skinkor som husdjur.

Unvilja en hund som skriker.

Stötta din chihuahua under födseln.

ako woman