Home \ djur
 

Identifiera en drottningbi.

 

En drottning bi är ledaren för en bi-koloni och modern till de flesta, om inte alla arbetare och drone bin. En honungsbee drottning bor mellan 3 och 5 år och i sin blomningstid lägger upp till 2000 ägg om dagen. En hälsosam drottning är absolut nödvändig för stavens hälsa. När hon blir gammal eller dör, måste en ny drottning väljas - antingen av bin själva eller konstgjort. För att behålla sockerröret behöver biodlaren veta hur man hittar en drottning bland de andra och märker dem så snart de är identifierade. För att kunna identifiera en Queen Bee själv är följande punkter viktiga: <91112>                  

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta en bi som är högre än de andra på golvet. Det enklaste sättet att skilja en drottning från den andra är hennes storlek. Queens som har en dronepartner är de största bin på bikupan, längre och bredare samtidigt än de andra. Medan icke-partner eller jungfruliga damer är mindre än de med partner, är de större än arbetstagarens bin eller droner. 
    Både storleken på drottningen och hennes förmåga att lägga ägg kommer från att äta kunglig gelé. Detta produceras i huvudkörtlarna hos unga arbetstagare bin och blandas med pollen till en vitmussa eller mjölk. Efter kläckning kommer alla unga bin att få Royal Jelly i några dagar, men bara kungarna fortsätter att få det när de är fullvuxna. Inte bara hjälper Royal Jelly bin för att utveckla mogen sexualitet, det hjälper också dem att växa snabbare (16 dagar mot 21 dagar för arbetstagarens bin) och bidrar också till deras längre livslängd.  
  • Virgin queens är uppvuxna i händelse av drottningar blir för gamla eller infertila med en partner. De hålls skilda från varandra; Om en jungfrudottar möter en annan, kommer hon att attackera dem och försöka döda henne.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Hitta en bi med en enastående mage. En drottnings mage är märkbart skarpare och större än bollarna av arbetare eller dronor.       
 4.  
 5.             3      Använd ett förstoringsglas, hitta en bie utan hak på stinget. Arbetarnas bägge ryggar har barbs; Om de sätter ett mål, så suger käppen, tårar kroken från magen och dödar arbetarens bie. Queens har dock inga barbs och kan därför sticka oftare.       
 6.  
 7.             4      Hitta en bie med benspridning. På grund av hennes storlek måste en drottning sprida benen för att komma fort genom staven.       
 8.  
 9.             5      Titta på de andra bin som är underordnade henne. Så länge drottningen är hälsosam och produktiv, är bin mycket respektfull, undviker henne när hon rör sig och ger henne full uppmärksamhet när hon slutar.                 
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>               

Djur populär:
Förvara gerbils.

Köp en häst.

Få din lilla hund att sluta bita och skälla på dig.

Odla hamstrar.

Köp en kamel.

Att transportera en fisk.

Torka en hund.

Spela de Seven Parelli spelen.

Borsta en katts tänder.

Håll hundarna varma på vintern.

Håll dina marsvinar rena.

Håll en kanin som husdjur.

Uppfödning Spitzmaulkärpflinge.

Bygg en myrgård.

Utbilda din valp med en klocka.

Bestäm om din katt är döv.

Eliminering av svarta änkor.

Behandla den krossade svansen på en katt.

Vänd dig till en ny hund i huset och hantera andra hundar.

Köp en igelkott.

Förbered lagad mat för din hund.

ako woman