Home \ djur
 

odla pytoner.

 

Den royal python är ett populärt husdjur. Detta beror till stor del på den otroliga mångfalden av färgade mutationer. Det finns minst 100 olika färger och mönsterkombinationer skapade genom selektiv uppfödning. Den royal python tenderar att vara nyfiken och vänlig.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Förberedelse för avel  ,

    
   
 1.            1      Se till att djuren har nått sexuell mognad innan du odlar med dem. Det är viktigt att dessa djur du försöker uppfödas är tillräckligt gamla och tillräckligt stora. Ett manligt djur bör normalt väga över 700 gram och vara minst ett år gammalt. Beviset på sexuell mognad får du genom att uttrycka en spermaförlust. Tryck försiktigt på cloaca (öppningen bakom ormen) och en liten mängd av en vit, ostliknande substans avlägsnas, vilket visar att hanen är klar. Även om de framgångsrikt odlas med kvinnor som väger 1200 gram, rekommenderar de erfarna uppfödarna att djuret väger minst 1700 gram och vara 3 år gammal. Rasen är mycket stressande för mindre djur och därmed en hälsorisk.       
 2.  
 3.             2      Bestäm genus. Det är bäst att vara säker på könet hos det djur du försöker odla med. Kön kan bestämmas av ett test. Det finns flera video-handledning som visar beslutsprocessen. Detta kan vara farligt för djuret. Så testa inte din orm utan att först ha ordentlig instruktion eller fråga en expert för att bestämma kön. De kvinnliga ormarna testas på en skala på ett djup av 3 eller 4. Hanarna testas på skalan vid 7 till 9. Det är möjligt att få ett falskt positivt test för en kvinna om ormen är så tätt att den förhindrar provets fulla penetration.        
 4.  
 5.             3      Ge ormarna en cool period. För att ormarna blir friska, rekommenderas en kylfas. Rumstemperaturen på natten bör ligga vid 20 ° C under en period av tre månader. Den värsta punkten i terrariet bör minskas till ca 30 ° C om natten. Under dagen bör temperaturen vara över 30 ° C som alltid. Tanken är att efterlikna de väderförhållanden som råder i centrala Afrika på vintern. Denna korta chill viskar söta bagage i huvudet på dessa vackra varelser. Hon berättar för dem att våren närmar sig och att det nya livet måste vara fött.  
    
  • Placera hanen regelbundet i honen under den kalla fasen. Lämna dem ihop för några dagar och separera dem i några dagar. De kommer att försöka multiplicera just nu, men det kommer inte fungera. Hur som helst, det är ett gott tecken.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Värm miljön igen. Efter den kalla fasen kan temperaturen återställas till normal. De bästa temperaturerna för royal python orsakar svettningar hos de flesta.                  
 8.  
             

  Del 2      Rasen  ,

    
   
 1.             1      Skapa en spänning i hanen. Många manliga kungliga pythoner behöver extra stimulans för att få dem till humör. Det enklaste sättet att göra detta är att sätta ihop flera män. De kommer att börja notera varandra och stiga till en nästan vertikal position. Det finns ett foto på sex eller åtta pythoner någonstans som ser ut som de dansar. Denna process gör dem faktiskt intresserade av att ansluta sig till det motsatta könet. En period på tio till tjugo minuter med denna aktivitet ökar väsentligt intresset för kvinnan.        
 2.  
 3.             2      Sätt kvinnan på hanen. Efter att ha satt de två ihop, är det bäst att lämna dem ensamma för att naturen ska gå. Ibland kommer de att kämpa lite, men allvarliga skador är sällsynta. Vanligtvis lugnar de sig efter några minuter och de två djuren ansluter sig.        
 4.  
 5.             3      Lämna henne ensam. De royal pythonsna kan vara anslutna i upp till två dagar. Det är okej att ta hand om dem, men du borde inte störa dem. Du har ingen brådska. Du kan spendera länge på detta viktiga steg. En anslutning som varar mindre än tre eller fyra timmar är osannolikt att lyckas.        
 6.  
 7.             4      Vänta. En manlig kunglig python tar ungefär en vecka för att återställa kraften. Om du har mer än en kvinna som du vill odla med, ge hanen en vecka för att återhämta sig.        
 8.  
 9.             5      Vänta lite mer. Den sperma som sätter in hanen i honan kan vara livskraftig i upp till två år.        
 10.  
 11.             6      Leta efter tecken som visar att honan är full av ägg. Det betyder att du kan se konturerna av äggen. När du först ser ägget behöver du inte släppa de två djuren tillsammans.        
 12.  
             

  Del 3      Den kvinnliga sjuksköterskan  ,

    
   
 1.             1      Förbered kassen. Placera honan i burken, till exempel i en plastlåda med fuktig mos. Hon lägger sina ägg och lockar sig runt det.        
 2.  
 3.             2      Ta bort äggen. Ta försiktigt bort honan från ägget och placera ägget i en separat behållare med brödsubstrat (en plastlåda med lock).        
 4.  
 5.             3      Se rätt temperatur. Sätt inkubatorn till 32 ° C. Kontrollera äggen en gång i veckan och se till att de är bra. Om du lyfter locket för att fånga, får ägget luft och du behöver inte genomborra lufthål i inkubatorn.        
 6.  
 7.             4      Mata kvinnan. Om honan inte äter, försök tvätta för att avlägsna lukten från ägget. Det är viktigt att kvinnan börjar äta eftersom hon har varit mycket upptagen med att lägga ägg.        
 8.  
 9.             5      Äggen ska kläckas inom 55 dagar efter läggning.        
 10.  
             

  Del 4      Barnen vårdar  ,

    
   
 1.             1      Sätt barnen i sitt eget terrarium. Barnen ska efter kläckning placeras i sitt eget terrarium, som de lägger ut med fuktiga pappershanddukar tills de skinnar första gången. Då kan du använda tidningen eller ett annat substrat.        
 2.  
 3.             2      Mata nyfödda bebismöss. Barnen börjar äta barnmusen under den första eller andra veckan efter kläckning, och de ska matas var femte till sju dagar.        
 4.  
 5.             3      Barnen ska också ha en skål med vatten och en gömställe som vuxna.        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Djur populär:
Förhindra en katt att springa bort efter flytten.

Förbered kyckling med ris för hundar.

Få en katt till lungan.

Ta hand om ditt husdjur.

Undersök katter för uttorkning.

Välj hälsosam hundmat.

Håll spindlar som husdjur.

Håll din hund tyst utanför hans kennel.

Ta hand om spökräka.

Håll en hund från att bita.

Rengör öronen på din katt.

Hjälp en häst med faryngeobstruktion.

Mata en orm frusen mat.

Att känna igen en brun änka.

Stoppa ekorren från att äta pumpa.

Stötta din chihuahua under födseln.

Undersök en hund för barklök.

Stoppa en hund från att urinera inuti efter att ha varit ute.

Håll guldfisken ordentligt.

Behandla en hund med rabies.

Gå med i hundens axel.

ako woman