Home \ djur
 

Bestäm om en Siamese katt är rätt för dig.

 

Många människor drömmer om att ha en siamese katt på grund av sin stora skönhet och elegans. Hennes skönhet och stora personlighet är mycket attraktiva. Siamese katter är mycket intelligenta katter som blir mycket knutna till sina ägare och är lojala mot dem. Alla kattälskare drömmer om att köpa en sådan katt. Detta är en mycket sällsynt och unik ras som har överlevt mer än tio århundraden. I Thailand var hon helig och ofta väktare i tempel. Det sägs att de ger lycka till familjen som äger dem. Siamese katter är mycket intelligenta och snygga, men de är inte lämpliga för alla - de kan också vara ganska krävande. Den här artikeln innehåller ett antal skäl som kan hjälpa dig att bestämma om en Siamese katt är för dig. Vänligen fatta ditt beslut noggrant så många Siamese katter hamnar i skyddsområden eftersom ägarna inte forskat rätt innan.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Först överväga utmaningarna:  
    
  • Du måste göra din lägenhet katt säker. Siamese katter är väldigt intelligenta och nyfikna - små katter blir ofta intrasslade i ditt elektriska ledningar eller de kan klättra på dina hyllor om du inte gör ditt hus kattskyddat. Faktum är att de är helt klara att klättra på en hylla, hämta påse med godis och sedan äta dem. Dölj alla kablar, skydda från elden, montera barnsäkra låser på alla hyllor och håll elden oåtkomliga. Om du inte vill ha en nyckfull katt kanske en Siamese katt inte är för dig.            
  •  
  • På grund av sin fästande natur (se de positiva punkterna nedan) känner sig Siamese katter inte bra när deras "favoritmänniska" är på jobbet hela dagen. Du kan fixa detta genom att inkludera dina barn att ta hand om dem så att de blir knutna till siameser och till barnen. Detta kan också mildras om hon får en annan katt till företaget. Var beredd att ge henne massor av leksaker och några långa kattträd. Det hjälper också när det finns flera personer i huset, så den siamesiska katten är nästan aldrig ensam. Om du bor ensam och är ute av huset hela dagen, blir din Siamese katt ledsen och kanske deprimerad eller destruktiv. Till skillnad från allmän kunskap blir katter inte destruktiva utan anledning - det är ett svar på stress. Särskilt är Siamese katter stressade när de är ensamma. Dessutom, om du reser längre än en dag måste du placera din Siamese katt någonstans eller hyra en sällskapsdjur med dig, eftersom din Siamese katt inte tolererar en persons frånvaro under en längre tid.            
  •  
         
 2.  
 3.   2      Tänk på de positiva aspekterna. Det finns många anledningar att ha en siamisk katt:
    
  • Siamese katter är kända för att vara mycket tillgivna katter. De älskar att vara i din säng, i ditt knä och i ditt hjärta. De är mycket bundna till sina mänskliga följeslagare; det är därför som några kan till och med vänja sig i koppel så att de kan gå med dig! (Det betyder inte att de gör män, lägger sig eller håller sig i form utan mycket ansträngning, katter leder generellt sina ägare gaser, inte tvärtom.)            
  •  
  • Siamese katter är mycket vackra. De finns i många olika färgvariationer. Dessa inkluderar tätningspunkt, blåpunkt, lila punkt och flamma (röd) punkt. De har vackra blå ögon.            
  •  Deras päls är enkelskiktad och mycket kort, och när de kasta bort sin päls är det inte lika uppenbart som hos vissa raser. Du behöver inte mycket grooming.              
  • Du har mycket energi och älskar att spela.            
  •  
  • Vanligtvis kan de hantera barn bra. Ungdomar kan vara mer toleranta mot dem än vuxna. Det betyder självklart inte att du inte behöver lära unga barn hur man spelar med katter försiktigt och att de inte behöver tillsyn, särskilt när man spelar med kattungar. Om barn från Siamese katter är ledsna, är de helt enkelt inte längre tillgängliga.            
  •  
         
 4.  
 5.             3      Väg för och nackdelar. Det enda du behöver göra är att ta reda på om en Siamese katt passar din livsstil, och det är allt upp till dig!                 
 6.  
             

Varningar .

             
Djur populär:
Klassificera djur.

Ta hand om en sköldpadda.

Gör din lägenhet katt säker.

Frigör en hund från fästingar.

Ta reda på om du ska ha din katt euthanized.

Köp en kattunge.

Hjälp en döende hund.

Döda svarta änkor.

Håll en boxare från att bita.

Monarch Caterpillars fånga och höja.

Justera en sadel.

Få en katt till lungan.

Fodervatten och dammsköldpaddor ordentligt.

Ta hand om en fysiskt missbrukad katt.

Stoppa en katt från att plocka någonstans där hon inte ska kissa.

Förhindra botulism hos hästar.

Håll möss som husdjur.

Gör en fågelburslöja.

Killerbebisflykt.

Undervisa din hund för att tycka om hundens ruta.

Ge hamsterbarn.

ako woman