Home \ djur
 

Behandling av en hund för skunk kontakt.

 

Badet i tomatsås hjälpte inte? En skunk sprutade din hund med sina sekret och stanken är outhärdlig. Följande råd är effektiva och oberoende av storlek och storlek eller typ av hund.

              

Förfarande .

    

    1      Första alternativet: Med väteperoxidblandning  ,

    
   
 1.            1      Framställning av blandningen. En liter med 3% väteperoxid i oöppnat tillstånd. 50 gram bakpulver och en till två teskedar (5 - 10g) hudvänligt babyshampo, diskmedel eller flytande tvål. Sätt allt i en behållare som matchar din hunds storlek.  
    
  • Om din hund är lite mindre är det lämpligt att använda mindre peroxid. Mängden peroxid som används bör beräknas enligt djurets storlek och luktens intensitet.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gnid din hunds kappa med blandningen. Detta är fortfarande bäst utfört utomhus eller i badkaret. Precis som om du tvättar ditt hår appliceras blandningen noggrant och gnids. Det rekommenderas för stora husdjur att lägga till en liter ljummet kranvatten för att verkligen täcka allt, eller bara dubbla det belopp som ska användas. Verkligen måste varje berört område hanteras noggrant.  
    
  • Ögon öron och mundelar bör undvikas! Allergiska reaktioner är inte ovanliga. Vanliga, överdriven ögondroppar är en stor hjälp om blandningen oavsiktligt kommer in i dina ögon.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Låt blandningen träda i kraft i 10 minuter. Det är bäst att lämna hunden i badet eller utomhus under denna tid för att undvika kaos. För att underlätta för dig och din hund, håll ditt rum väl ventilerat. Luktarna, en gång ihop, kan vara mycket genomgripande.        
 6.  
 7.             4      Skölj noggrant. Upprepa denna process om det behövs. Det är fortfarande lättast att falla utomhus med trädgårdsslangen. Riktigt försiktig, annars finns risk för att vissa delar av kappan bleker eller klibbar.                  
 8.  
             

    2      Andra alternativet: med munvatten  ,

    
   
 1.             1      Häll munvatten på det område som luktar mest. Baserat på din hunds storlek kan det här vara mycket munvatten. I badkaret finns det möjlighet att fånga utgående munvatten och att ansöka igen.        
 2.  
 3.   2      Igen, uppmärksamma ! Ögonområdet får inte komma i kontakt med balsam. Håll hundens huvud lutat uppåt när produkten appliceras på öronområdet för att hoppa över synfältet.     
 4.  
 5.             3      gnid grundligt. Skruva vad det varar i ca 15 minuter. Produkten ska verkligen nå varje lager av hår, beroende på kappans längd. Lukten är inte förskjuten när sköljningen når endast det översta hårskiktet. Applicera mer om en plats visas för torr för dig.  
    
  • Återigen är det lämpligt att ventilera rummet noggrant eller, om möjligt, utomhus. Stanken kan stjäla dina sinnen med sin intensitet. Håll fönstren öppna och använd en fläkt om det är tillgängligt.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Använd ditt vanliga hundschampo och sprida det över hela kroppen. precis som du alltid gör. Munstvätten är förbehandling, så att säga. Särskild uppmärksamhet ägnas åt nooks och crannies, såsom arm och benhåligheter. Lämna inte några poäng och var försiktig så att du inte släpper ut dina ögon och öron.  
    
  • Lämna shampooet i 15 minuter. Detta kan ibland vara ansträngande för dig och din hund. Tålamod är inte nödvändigtvis en dygd som motsvarar en hunds. Men det är värt det. Med större husdjur är det mycket lättare att få en hjälp att hjälpa till. Ingen hund är glad att hålla den helt våt i en halvtimme .  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Skölj. Efter 15 minuter är det dags att skölja schampon noggrant. Lämna inga rester i pälsen och skölj så försiktigt som möjligt.        
 10.  
            

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

    

     Väteperoxidmetod  ,

   

     Med munvatten  ,

          
Djur populär:
Förhindra en katt att springa bort efter flytten.

Skära en katt.

Bli av med Wolf Spiders.

Ägg av vilda fåglar luktas.

Dra upp kycklingarna.

Montera ett elstaket.

Tama en cockatiel.

Neutralisera lukten av hundur urin.

Köp Siberian Husky valp.

Bada en hare.

Håll katten ur urinering på din säng.

Ta en ödla utan att röra den.

Bada en valp för första gången.

Ägg av vilda fåglar luktas.

Så din sköldpadda är lycklig.

Köp en häst.

Hälsa öroninfektioner hos hundar.

Skapa en inkubator för vilda fågelägg.

Sätt ett akvarium ordentligt.

Ställ upp ett akvarium.

Expressa analkörtlarna hos en katt.

ako woman