Home \ djur
 

Transport en hund.

 

Ta dessa försiktighetsåtgärder för att säkerställa att din hund transporteras ordentligt och av kvalificerade transportörer.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Observera att om du transporterar med flyg ska du läsa väderförhållandena. Du blir strängare om transporten är för varmt eller för kallt väder (definitionen, inte din).       
 2.  
 3.             2      Se till att hundens papper är uppdaterad. Det finns flera bestämmelser om djurtransporter mellan länder och över internationella gränser. Varje flygbolag behöver ett hälsointyg före avgång som inte är äldre än 10 dagar.        
 4.  
 5.             3      Din veterinär bör ge dig råd om försiktighetsåtgärder före transport. Veterinären säkerställer också att djurets rabiesvacciner är aktuella. Det här är också en bra tid att fråga om möjlig sedering (OBS: Att sätta ditt husdjur sederligt är mycket farligt eftersom det minskar ditt husdjurs förmåga att reglera kroppstemperaturen Sedativa har använts, så de bör endast användas i extrema fall. För mer information, besök American Veterinary Association hemsida: www.avma.org)        
 6.  
 7.             4      Om du flyger med ett kommersiellt flygbolag ska det ha en lämplig bur för ditt husdjur. Ditt husdjur ska kunna stå upp i behållaren och vända om. Det är en bra idé att skriva dina kontaktuppgifter på buret för att vara på den säkra sidan: Hej, jag heter _____ och du kan nå mig på _____________ i Tyskland. Så du kan bli underrättad när det uppstår en oväntad fördröjning. Lägg också lite mat med anvisningar i en plastpåse med stängning och fäst den i buret för nödsituation.        
 8.  
 9.             5      Om du flyger med ditt husdjur i hytten i planet utan en låda, ska din hund sitta länge i ett rörligt fordon på en plats, som i din bil. Du bör också få ditt husdjur att bära säkerhetsbälten innan de flyger.        
 10.  
 11.             6      Din hund ska ha en krage med rätt varumärke. Bättre användning av en permanent markör och skriv direkt på kragen för bättre synlighet. När ditt husdjur blir ledigt kan ingen nog noga närma sig det för att se märkena. Eller varumärkena kan gå vilse.        
 12.  
 13.             7      Informera föraren om mediciner som hunden tar, liksom kost, vatten och motion som din hund är van vid. Ge extra mat och medicin till föraren om resan tar längre tid än väntat på grund av väder, trafik, mekaniska problem etc.        
 14.  
 15.             8      Packa inte leksaker eller filtar, handdukar mm . De är inte tillåtna i lådan. Endast 480 gram torrfoder, absorberande material som pappersskrot och din hund. Flygtjänstemän ger honom vatten, och det absorberande materialet tas bort och ersätts under resan.                  
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Djur populär:
Bli av med en hund som hoppar upp.

Borstar katter.

Känn skillnaden mellan en groda och en padda.

Förhindra oönskade beteenden hos en hund.

Upptäck termitskador.

Erkänn när din hund är sjuk.

Förvara dvärggetter.

Bygg en enkel kyckling coop.

Förfölja en hund på ett säkert sätt.

Ställ upp ett akvarium för maneter.

Förvara skäggdrage.

Discipline din katt eller kattunge.

Ge hamsterbarn.

Håll en rovfågel stadig.

Ta bort skunk stink från husdjur.

Ta bort loppor och fästingar från ditt hem.

Gratis loppor ur ditt hus.

Rengör katt urin.

Odla pytoner.

Behandling av diarré hos hundar.

Upptäck om din fisk är sjuk.

ako woman