Home \ djur
 

Lär dig en skridskoåkning med bulldog.

 

Det ultimata tricket är att lära dig skridskoåkning i bulldog. Se till att din bulldog är liten nog att sätta alla fyra benen bekvämt på skateboardet och ha gott om belöningar. Det tar lite tid och tålamod att behärska tricket, men resultatet är absolut värt det - din hunds förmågor kommer att väcka stor beundran och respekt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta rätt skateboard. Styrelsen ska vara minst 2,5 cm bredare än din hunds normala fotavtryck. Ta en med mindre hjul - brädet ska gå om en meter med varje tryck.        
 2.  
 3.             2      Förnya din hund med skateboard. Börja med att sätta din hunds skateboard i ett heltäckt rum. Lägg brädan upp och ner på golvet och beröm din hund omhyggligt om det visar något intresse. Gör ljud med brädet genom att vrida hjulen eller knacka på ytan. Titta på hundens reaktion. Ta bort brädan efter några minuter och låt din hund vila i ca 20 minuter.       
 4.  
 5.             3      Sätt tillbaka skateboardet igen. Om din hund var avslappnad medan styrelsen var upp och ner, kan du nu säga det rätt. Du bör definitivt säkra den så att den inte rullar runt när din hund vill spela med den. Beröm din hund igen för alla intressanta intressen på tavlan.       
 6.  
 7.             4      Rulla brädet runt lite. Se din hunds reaktion - om han visar den minsta rädslan, ta ett steg tillbaka. Försök att inte rulla brädan direkt på din hund, för att han kanske finner det hotande. I stället försök väcka din hunds jaktinstinkt genom att rulla brädet bort från honom. Gör det här i några minuter och ta en paus. Upprepa processen. Gå till nästa steg om din hund är bekväm med skateboardet. 
    
  • Om din hund någonsin försöker klättra på skateboardet, måste du exultantly prisa och / eller belöna honom. Glöm inte att hålla skateboarden.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Börja lära din hund att klättra på skateboard. Säkra brädan så att den inte kan röra sig. Belöna hunden nästan alltid om han visar något intresse i styrelsen, men fokusera på intresse för att placera en eller flera tassar på tavlan. Det är okej om din hund inte lämnar sin tass (ar) på brädet än. Fortsätt tills din hund lägger en tass på skateboardet varje gång det läggs på honom.       
 10.  
 11.             6      Börja belöna din hund endast två gånger varje gång han visar intresse för skateboarding. Belöna honom nästan alltid när han lägger en tass på brädet och alltid när han lägger två eller flera tassar på brädet. 
    
  • Om din hund blir så frustrerad att han whines, barks eller slutar försöka, ta sedan skateboardet ut och försök igen senare eller steg tillbaka.
  •  
         
 12.  
 13.             7      Flytta skateboardet några inches framåt så snart din hund har sina tassar på den. I början kommer din hund antagligen att ta hans ben bort omedelbart när styrelsen börjar rulla. Försök att belöna honom med en behandling för tillfället innan han kommer av skateboardet. Sätt belöningen direkt i hans mun, så han behöver inte gå ut ur brädet för att plocka upp dem. Gå till nästa steg så snart din hund är avslappnad nog för att hålla två tassar på rullskivan i minst en meter.       
 14.  
 15.             8      Sätt din hund på brädet. Belöna din hund i stor utsträckning för att stå på stående bräda. Låt belöningarna rinna ut av rent intresse och belöna nu bara i mellan för två tassar. När din hund är konsekvent på tavlan kan du fortsätta med träningen.       
 16.  
 17.             9      Rulla skateboardet fram och tillbaka långsamt. Se till att du håller den så, att den inte vinklar för mycket. Belöna din hund för att stanna kvar på tavlan.       
 18.  
 19.             10      Lär din hund att ta sig själv på skateboardet. Peka på brädet och säg det kommando du vill använda för att få din hund upp. Ta ett litet steg tillbaka så att din hund måste flytta skateboardet framåt för att samla hans belöning. Belöna din hund när han önskar.       
 20.  
 21.             11      Fortsätt försöka tills din hund hörs kommandot utan att belöna honom med något annat än beröm.                  
 22.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Djur populär:
En katt vänjer sig till en hund.

Välj en Cavalier King Charles Spaniel.

Behandla diarré i cockatiels.

Gör din egen hundmat.

Träna en katt.

Erkännande en krabba spindel.

Håll en glad hamster.

Ge en apa.

Behandling av en hund för skunk kontakt.

Behandla en simblåsesjukdom med guldfisk.

Diagnostisera andningsproblem i franska bulldoggar.

Växthirs.

Få din katt att använda ett reppost.

Fånga en fågel.

Borsta en häst.

Bli av med kackerlackor.

Design en bostad för en padda.

Lär en äldre hund på en lös koppel.

Bli av med jätte myror.

Få en uppkörd kattunge att sova.

Fäst en kattflik.

ako woman