Home \ djur
 

Bygg en fiskfälla.

 

Fiskfångare används för att fånga fiskfisk och saltvattenfisk och i vissa delar i söder. De är lagliga för "inte spela" fisk som havskatt och suger. Här är en guide för att bygga en enkel.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk på de dimensioner du behöver för typen och storleken på fisken du vill fånga. Små fiskar eller betesfisk kan fångas i en fälla 30 cm i diameter och 60 cm lång, stor havskatt, karp och suger kräver en mycket större fälla.       
 2.  
 3.             2      Välj en form för din fälla. Många är rektangulära med ett 1: 2: 4 längd, bredd och längd, men cylindriska fällor är bra när vattnet har ström, vilket får dem att rulla och bli ruttna.        
 4.  
 5.             3      Välj det material du vill bygga fällan från. I Alabana, där fångsten av havskatt är en beprövad tradition, är de bästa fällorna gjorda av hantverkare, vit ek, vävda ihop med galvaniserat stål och koppartråd. Eftersom det tar mycket tid och talang ser vi hur man kan fånga en nät- eller fjäderfäfälla. Det enda valet du måste göra är nettostorleken bestämd av den fisk du vill fånga. För betesfisk är ett fast tyg med 0,6 mm eller 1,2 cm netto, för socker eller karp är fjäderfä Netzt billigare.        
 6.  
 7.             4      Klipp trådnätet tillräckligt stort för att böja det i en låda och överhänga kanterna. En 30 x 60 cm fälla kräver ett trådnät som är 2m långt och 1m bredt.        
 8.  
 9.             5      Markera nätet vid 30 cm, 90 cm och 120 cm bredd och ta ett rakt trästycke, vik det vid varje märke 90 grader för att göra lådan. Bind det sista hörnet med plastfästen eller ljuskabel.        
 10.  
 11.             6      Klipp ut en annan bit av trådnätet 30 x 60 cm från slutet av lådan och binda den med samma förslutningar eller tråd som i rutan i föregående steg.        
 12.  
 13.             7      Gör en tratt ur trådnätet, till slutet av lådan som du ännu inte har stängt. Traktöppningen blir stor nog för att fisken ska simma in och bli smalare mot botten. Gör biten med tråden, som du kan öppna senare för att lossa din fångst.        
 14.  
 15.             8      Lägg ett "löknät", eller ett fruktnät med bete, in i fällan, med en stor sten eller tegel som väger fällan, knyter trakten och du kan använda fällan.        
 16.  
 17.             9      Slå ett fast rep i fällan så att du kan dra ut det ur vattnet när du är redo att kontrollera det, ta hela apparaten ut ur vattnet, välj ditt fiskhål och låt det in.        
 18.  
 19.             10      Dra ner fällan långsamt, om du vill se inuti, kom ihåg att du aldrig vet vad som kan vara inuti.                  
 20.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             
Djur populär:
Sjuksköterska nyfödda valpar.

Håll en ekorre som husdjur.

Ta en hund i bilen.

Avvänjningskattunge.

Ta hand om larver av björkträdet.

Unvilja en hund som skriker.

Lär din hund att gå till fots.

Sifonen från vatten.

Avvärja bin.

Ställ upp ett akvarium.

Träna en kattunge för att bli hembruten.

Foder en vild kanin.

Torka en hund.

Spelar med hundar.

Förhindra hundbett.

Skära en kanins klor.

Överge en ung hunds bett.

Gör en kattram för en fet katt.

Undvik tårar hos hundar.

Kasta ett kasta nät ordentligt.

Behandling av Mauke i hästar.

ako woman