Home \ ekonomi
 

Ta reda på om något är gjord av sterling silver.

 

Hur man kan ta reda på om silver är riktigt sterling silver.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Om du har äkta sterling silver, bär din del vanligen ett märke med silverens renhet. Se om du kan hitta nummer 925 på biten. Ordet "Sterling" eller en S eller SS kan också indikera sterlingsilver. Sterling silver är 92,5% silver i legering med 7,5% av ett annat material.       
 2.  
 3.             2      Om du har en stark magnet, flytta magneten över dina föremål. Om de klär sig, så har du inte Sterling Silver. Sterling silver är inte magnetiskt.        
 4.  
 5.             3      Du kan också köpa syra test kit. Kom ihåg dock att du behöver etsas eller skadar biten för användning med syran.        
 6.  
 7.             4      Om du fortfarande inte är säker, ta med dig dina bitar till en lokal juvelerare eller pawnshop. Vi rekommenderar att du får två åsikter. Om du har många bitar kan du skicka dem till en tuner för testning. Det skulle vara det bästa alternativet om du har många bitar. Vi använder en XRF-analysator som använder röntgenstrålar för att bestämma objektets märke.        
 8.  
 9.             5      Om du har sterling silver, bestämma om några av dina bitar kan vägas med annat material. Vax, cement och bly läggs ofta till sådana saker som ljusstakar för att stabilisera föremålen. Som ett resultat är materialen inte 100% sterling silver. Andra viktiga artiklar inkluderar ljuskronor och salt och peppar shakers. Dessutom är många knivblad av rostfritt stål, eftersom sterlingsilver är för mjukt för att fungera som en skärare.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                  
Ekonomi populär:
Bli lobbyist.

Skapa din egen arbetsplats.

Utför en medieanalys.

Gör ett tecken själv.

Beräkna enkel ränta.

Erkänn falska amerikanska pengar.

Spara på shopping.

Beräkna maxinkomsterna.

Skapa ett erbjudande.

Kontrollera saldot på ett kreditkort.

Spara pengar för ditt första hem.

Köp åtgärder utan börsmäklare.

Beräkna matkostnader.

Led ett litet företag.

Håll en kontrollbok.

Få en företagslicens i USA.

Beräkna tillgången för investering.

Avbryt ett PayPal abonnemang.

Genomföra en marknadsundersökning.

Beräkna värdet av gammalt guld.

Släpp en vän.

ako woman