Home \ ekonomi
 

Öppna en butik med produktion av ljus.

 

Stearinljus är fortfarande en högomsättningspost som nästan alla köper och använder. Om du gillar att arbeta med dina händer och få plats att göra det, kan det vara ett bra sätt att ha din egen kandelabraaffär och tjäna extra pengar eller till och med en heltidsinkomst. Det finns en mängd olika möjligheter för den typ av ljus som ska produceras, inklusive frittstående ljus eller ljus i kärl i olika dofter och färger. Lär dig hur man öppnar ett ljusverk för att upptäcka de kreativa och praktiska aspekterna av att komma igång.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm vilka typer av ljus du vill göra och sälja. Några av alternativen är vasljus, ljus nyanser, bivax ljus och pelare ljus. Forskning lite för att ta reda på vilken typ av ljus som säljs bra och bestämma vem din målgrupp är att begränsa dina alternativ. Du kan till exempel Gör bröllops ljus till försäljning till blivande brudar och bröllopsbutiker. Bivax ljus och grunge ljus är bra alternativ för att sälja till människor som gillar enkel heminredning.       
 2.  
 3.             2      Ställ in din arbetsyta. Om du bara arbetar hemifrån måste du ställa in områden för att göra och leverera ljuset och även en dator för att hantera beställningen. Kom ihåg att produktion av ljus kan orsaka rodnad; Det är en bra idé att ha ett separat utrymme utanför ditt kök för att smälta och hälla vax.        
 4.  
 5.             3      Perfekt dina ljustillverkningstekniker. Experiment med dofter, färger och stilar. Ge ditt ljus till vänner och familj och uppmuntra mottagarna att ge dig feedback. Använd ljusen själv för att testa kvaliteten.        
 6.  
 7.             4      Ta reda på vilka licenser du behöver. Ansök om lokala och statliga licenser och registrera ditt företag med Federal Tax Authorities.        
 8.  
 9.             5      Prata med en advokat, en liten företagskonsult eller en skattrevisor om hur man öppnar ett stearinljusföretag, inklusive skattestruktur och försäkring. Ställ in din verksamhet som ett företag eller enmansföretag för att skydda dina personliga ägodelar.        
 10.  
 11.             6      Utveckla en enkel marknadsplan som innehåller hur man säljer och marknadsför dina ljus. Det finns gott om sätt att sälja, inklusive lokala boutiquer, hantverksbutiker, hemmabutiker och butiker som säljer hantverksartiklar och tillbehör. Etsy, eBay och andra online-butiker samt din egen hemsida är andra alternativ. Om du gör ett speciellt objekt, visa dina föremål i butiker som säljer relaterade objekt.        
 12.  
 13.             7      Bygg en online-närvaro. Blogga, marknadsföra ditt företag på sociala nätverk och delta i onlineforum relaterade till din produkt. Skapa en webbplats, även om det är enkelt att visa dina produkter och kontaktuppgifter. Anmäl dig till Google Places och företagskataloger online.        
 14.  
 15.             8      Skapa en logotyp och tryckta material för ditt ljusföretag. Detta inkluderar brevpapper, visitkort och en katalog eller broschyrer av dina produkter. Du kan göra lite av det själv om du har grafisk designfärdighet, men se till att du använder högkvalitativt tryck och högkvalitativt papper.        
 16.  
 17.             9      Lär dig så mycket du kan om praktiken i att driva ett företag, inklusive redovisning, finans och marknadsföring. Läs böcker, gör online kurser eller kurser på en gemenskapskollegium.        
 18.  
 19.             10      Hitta pålitliga säljare. Se till att du har tillräcklig inventering för att uppfylla dina produktionsmål. Utveckla ett system för snabb beställning av material och utrustning.                  
 20.  
              
Ekonomi populär:
Öppna en smörgåsaffär.

Var en bra telemarketer.

Bestäm din vinstmarginal.

Ändra standardvalutan i ditt Expensify konto.

Shopping på eBay utan PayPal.

Skriv ett tilltalande affärsförslag.

Hyr en lägenhet.

Beräkna kuvertfaktorn.

Skriv en förvaltningsplan.

Handel med guldmynt.

Beräkna maxinkomsterna.

Samla mynt.

Beräkna bruttonationalprodukten.

Beräkna matkostnader.

Beräkna dagligt intresse.

Så här startar du din egen tidning.

Shopping för mat.

Beräkna den implicita räntan.

Rösta ett G / L konto.

Låna pengar inom familjen.

Öppna ditt eget företag inom resebranschen.

ako woman