Home \ ekonomi
 

Skapa din egen arbetsplats.

 

I dagens värld är det svårare och svårare att hitta ett jobb. Om du inte hittar ett jobb för dig, varför inte skapa en och skapa jobb för andra?

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Presenning. För att skapa ett jobb för dig, måste du tänka på hur exakt du ska göra vad du gör, etc. Lägg till en anteckningsbok eller mapp för din planering. Gör en lista med all din arbetserfarenhet, färdigheter och prestationer. Tänk sedan på grundval av dessa förslag, vilken typ av egen plats du vill skapa. Vill du arbeta för någon annan som representant eller tjänsteleverantör eller verkligen vara egenföretagare? 
    
  • Bestäm vilket område eller område du vill arbeta i? Kommer det att vara ett heltid eller deltidsjobb som du skapar?
  •  
         
 2.  
 3.             2      Om det behövs, delta i träning om du kanske saknar lämplig träning som krävs för ett intressant jobb. Behöver du mycket träning eller utbildning för att vara kvalificerad för yrket? Om så är fallet, hur får du dessa? Kanske kan du arbeta och få gratis upplevelse och arbete samtidigt. Om du till exempel vill vara frilansskribent, men inte har erfarenhet av att skriva för publikationer, kommer du förmodligen inte att lyckas utan några kurser eller publicerade artiklar i din portfölj.       
 4.  
 5.             3      Hitta och uppfylla ett behov av denna produkt, förmåga eller yrke. Titta på tillväxtområden eller företag i området för att se vad som saknas och fylla det gapet.       
 6.  
 7.             4      Samla dina resurser tillsammans. När du har en ganska klar uppfattning om vilken typ av yrke du vill, måste du förbereda dig. Har du ett aktuellt CV? Har du vänner, släktingar eller kollegor som kanske kan hjälpa dig? Måste du slutföra någon träning eller extra utbildning på detta område?       
 8.  
 9.             5      Var assertiv (inte aggressiv! ) och leta efter dina chanser. Var snäll mot alla du träffas så att du får ett utmärkt rykte i din kyrka. Nätverk är nyckeln i denna fas. Underhålla hållbara och professionella relationer genom att kontakta dina affärskontakter / kollegor med speciella men korta bekräftelser och grattis, och se till att du uppfyller eller överträffar alla förväntningar och deadlines. Var noga med att sälja dina tjänster på ett vänligt / effektivt sätt, men var inte påträngande eller oförskämd för någon.       
 10.  
 11.             6      Var flexibel. Om du inte kan göra något i ett område, slutför inte dig själv. Det finns många anledningar till varför det yrke du försöker skapa inte fungerar. Å ena sidan kan jobbet vara för specifikt för de flesta / företag eller för mycket av ett nischskydd, så det är troligt att du inte lyckas. Till exempel kanske en smal idé som en reptil husdjurs- och grooming salong inte fungerar lika bra som en sällskapsdjur grooming salong som tjänar hundar, katter och även fåglar. Det finns dock också en risk för att du kommer att överväldiga dig själv om du förlorar ditt fokus istället och blinkar ut för brett.       
 12.  
 13.             7      Hitta en bra medelstor specialitet. Gör lite forskning. Om du försöker skapa ett jobb inom ett befintligt företag, bli inte besviken om du blir avvisad. Om det nuvarande läget i ekonomin är så att många företag avskedar anställda, kanske de inte kan rekrytera en annan bra person. Ta inte vägran personligen.       
 14.  
 15.             8      Håll ögonen avskalade för företag som kan anställa. Även om ditt nuvarande jobb är en framgång och du tjänar pengar kan det uppstå en bättre möjlighet. Om du känner att du kan vara bättre på ett annat sätt eller ha en bra ny idé som kommer att ge dig mer pengar, ta sedan det!                 
 16.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Tjäna pengar på nätet.

Landets erkännande av eurokonton.

Köp åtgärder utan börsmäklare.

Lär barn och tonåringar hur man hanterar bankkonton.

Köp aquamarine ädelstenar.

Inte längre förlorad för evigt.

Hitta ett företagsnamn.

Skydda mot valutakursförändringar.

Beräkna utdelningar.

Skapa en ideell djurskyddsorganisation.

Gör en session.

Spara pengar.

Investera små mängder pengar intelligent.

Tjäna pengar på nätet.

Beräkna förhållandet mellan tillgångar och skulder.

Betala månatliga räkningar i tid.

Beräkna marginalkostnader.

Gratis reklam för ett företag.

Bygg kredit utan kreditkort.

Läs och förstå aktiekurserna.

ako woman