Home \ ekonomi
 

Plocka och handla öreaktier.

 

Penny Stocks är löst kategoriserade företag med ett aktiekurs på mindre än $ 5 och en marknadsvärde på mindre än 200 miljoner dollar. Ibland är de på grund av riskerna också benämnda "värdepappersmarknadens enarmade banditer". Det kan dock ge Penny Stocks en bra plats i portföljen av en erfaren, avancerad investerare om du följer dessa steg.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Investera inom dina möjligheter. Penny-aktier är lika riskabla som större lager om de inte försiktigt handlas. Sätt tillräckligt med besparingar åt sidan som ger dig minst tre månader om investeringen går fel.       
 2.  
 3.             2      Förstå varför öreaktier ses som en farlig investering. Penny-aktier är bland de mest volatila och manipulerade typerna av investeringar på aktiemarknaden. Företagen har vanligtvis ingen tidigare solid resultatutveckling. Dessutom manipuleras lagren ofta av tricksters.        
 4.  
 5.             3      Först får du minst ett års erfarenhet med större mindre och stora värden. Under denna tid borde du vara bekväm att läsa en balansräkning, resultaträkning och kassaflödesanalys.        
 6.  
 7.             4      Läs mer om specifika penny stocks som gör dem båda potentiellt lukrativa och farliga för din portfölj. Förstå mekaniken bakom kassaflöden, marknadsvärde och lagerstruktur. Förstå syftet med ett offentligt företag och att bedrägerier, utspädning av kapital och förlust av investeringar i öreaktier kan uppstå.        
 8.  
 9.             5      Vet vilken lager du inte bör omedelbart överväga:  
    
  • Aktier som inte handlas på någon av de stora amerikanska börserna (aka "Bulletin Board" eller "Over-the-counter Stocks")
  •  
  • Företag som har mindre än 10 miljoner dollar i årsomsättning
  •  
  • Alla företag som nämns i e-postmeddelanden om örehandel (shippers betalas ofta för att skapa en hype för aktier att sälja)
  •  
  • Företag i branscher som du ogillar eller inte förstår väl (baserat på din erfarenhet)
  •  
         
 10.  
 11.             6      Leta efter "röda flaggor" - vanliga egenskaper hos företag som har bedrägliga avsikter eller grundades enbart för att tjäna pengar från kapitalutspädning.        
 12.  
 13.             7      Se upp för företag som konsekvent har genererat pengar och ökat sitt fria kassaflöde över tiden. Undvik företag med mycket skuld.        
 14.  
 15.             8      Jämför pris per aktie med bokfört värde per aktie (anläggningstillgångar minus skulder) istället för aktiekurserna.        
 16.  
 17.             9      Köp företag med en mycket liten multipel av kassaflöde (helst under sex gånger).        
 18.  
 19.             10      Begränsa varje investering i ett litet lager till högst 5% av din portfölj.        
 20.  
 21.             11      Handel är inte en hobby, det är ett företag . Det betyder att du behöver förstå hanteringen av dina vinster och förluster. När det här tänkandet tänker sig, gör det hela processen så lättare. Fråga bara, "Kommer denna investering / handel / programvara / prenumeration ge mig pengar eller pengar?" När du väl har fått svar på det, kommer rätt handlingssätt att visa sig.        
 22.  
 23.             12      Få bra investeringsprogram. Idag kostar snabba internetanslutningar och goda pengar förvaltnings- och investeringsprogram nästan ingenting. Varför spendera tid och ansträngning för att få reda på hur man gör saker bäst när det finns lösningar? Idealt, köp två typer av programvara. En för din personliga pengar hantering. Du kan använda dessa för att hantera dina vinster och förluster samt kostnaderna för dina prenumerationer, börsmäklare etc. Den andra är att följa aktie- och fondpriser, hämta företagsnyheter, teknisk och fundamental analys och mer.        
 24.  
 25.             13      Komma framåt. Warren Buffett har tidigare föreslagit att varje investerare borde kunna förstå grundläggande redovisningsprinciper, en årsredovisning och aktiemarknadens historia. Du behöver nog inte bli en revisor om du känner till spelets betygssystem, men det kan bara hjälpa dig.        
 26.  
 27.             14      Lär dig om Money Management. Varje investerare har sitt (i bästa fall) enstaka förlorare och det är absolut nödvändigt att ingen enskild handel kan radera en portfölj. Att förstå Asset Allocation är grundläggande.        
 28.  
 29.             15      Läs mycket. Det hjälper dig att utveckla dina färdigheter inom personalekonomi, företagsfinansiering, beskattning, ekonomi och investeringsteorier. Att hitta områden i världen eller i ett företag genom att bli relativt expert kan hjälpa dig att hitta bra affärer.        
 30.  
 31.             16      Hitta en bra Penny Stock prenumerationstjänst. Många av ovanstående rekommendationer kan genomföras genom att prenumerera på ett börsbrev. Dessa tjänster väljer lager, tillhandahåller handels- och portföljhanteringsprogram, och ger utbildningsrekommendationer. Om sakerna går bra kan tjänsten betala sig själv genom att investera i de föreslagna beståndsrekommendationerna. Även om dessa tjänster ofta inte är "billiga", är de i allmänhet mycket värdefulla och kan hjälpa en investerare eller näringsidkare att bli lönsamma samtidigt som de är "i ledning" i början. Detta är ett bra sätt för nybörjare att lära känna aktiemarknaden och få erfarenhet.        
 32.  
 33.             17      Kunskap om du borde sluta. Det är viktigt att ställa in tid för att sälja ett lager eftersom det kan förändra sättet du investerar. Att ha en vinst på 50% är redan en mycket bra vinst. Om du blir girig och förväntar dig mer vinst, kan det helt torka ut din investering.                  
 34.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                Läs mer... (3)      
Ekonomi populär:
Organisera en fundraiser.

Bli en hemlig shopper.

Köp en ny eller begagnad bil.

Skapa ett varumärke med begränsat kapital.

Kommer ut ur övergångslånfallen.

Skimming off Litecoins.

Begär ett rekommendationsbrev.

Beräkna pensionsförmånen.

Beräkna hypotekslån.

Skapa en hushållsbudget.

Hantera ett hotell.

Välj en grafisk representation (statistik).

Skapa en pressöversikt.

Hyr en SEO expert.

Ta ut en skuldrådgivningstjänst.

Beräkna en hyresintäkt.

Beräkna tillgången för investering.

Trading Forex Online.

Avsluta hyres eller leasingavtal.

Tjäna pengar genom att sälja en eBook.

Öppna ett bageri på Filippinerna.

ako woman