Home \ ekonomi
 

Bygg kredit utan kreditkort.

 

De flesta bygger kredit genom att använda kreditkort klokt. Men inte alla får kreditkort godkända, och vissa människor vill bara undvika att använda kreditkort alls. Här är några tips för att bygga din kredit utan ett kreditkort.

                

Förfarande .

    
   
 1.            1      Ställ in bankkonton. Långivare ser bankkonton som ett tecken på stabilitet.       
 2.  
 3.             2      Öppna ett gemensamt kreditkorts konto med någon och lämna den till den här personen så länge du kommer ihåg att du är lika ansvarig för den andras skulder.        
 4.  
 5.             3      Tänk på kreditrelaterade kort. Om du vill hålla dig borta från kreditkort eftersom du inte litar på dig själv att betala räkningen konsekvent, hoppa över det här steget. Men om det är anledningen till att du har problem med att få ett kreditkort, kolla på dessa "kreditkort kusiner":  
    
  • Hedged Card; Så här fungerar det: Du gör en betalning till utgivande bank eller kreditförening, och du får ett kort med en kreditgräns för det beloppet. Detta liknar ett förbetalt kort. De viktiga sakerna är att långivaren (helst en bank eller kreditförening) meddelar alla tre kreditbyråer och uppmärksamma avgifterna! Allt som lägger till mer än $ 100 i initialavgifter är en dålig idé. Du betalar fortfarande hög ränta och en årlig avgift.
  •  
  • Batch Card - Dessa kort är som kreditkort förutom att de inte låter dig få kredit på dem. Du måste betala din faktura i sin helhet varje månad. De tillhandahålls av American Express och Diners Club, och det finns vanligtvis inga utgiftsgränser.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Ansök om lån. Återigen, om du inte litar på dig själv att betala, är det inte en bra idé. Också, kom ihåg att ett lån bara ökar din kredit värdering så länge du faktiskt är i skuld. När lånet återbetalas kommer det inte att hjälpa ditt kreditbetyg mycket. Du måste också betala ränta på lånet, men om du använder kreditkort och betalar ditt kontosaldo fullt ut varje månad, skulle du inte betala något ränta. Oavsett vilken typ av kredit du använder, försök att se till att långivare skickar rapporter till alla tre kreditbyråer.  
    
  • Ett säkrat lån använder antingen pengar i ett befintligt konto eller egendomsrätt (som en bil) som säkerhet. Du kanske vill överväga att få ett säkert lån från ett kreditföretag snarare än en bank, eftersom den tidigare är vanligtvis mer villig att hjälpa till bortom din kredit värdering. Om du har problem med att få denna typ av lån, försök hitta en medsignal som har en hög kreditpoäng och voucher för dig.
  •  
  • Ett peer-to-peer-lån erbjuds av en detaljhandel investerare snarare än en bank eller kredit union. Gå till en kreditwebbplats där investerare tävlar om lånet för att erbjuda dig den lägsta räntan. Observera att vissa kreditwebbplatser inte meddelar alla tre kreditbyråerna, och vissa har en minsta kreditpoäng. Om du har problem med att få denna typ av lån, försök hitta en medsignal som har en hög kreditpoäng och voucher för dig.
  •  
  • Ansök om ett federalt studielån om du är student. Men med denna typ av lån kan din kreditpoäng inte gynnas förrän du börjar betala tillbaka.
  •  
  • Om någon du litar på får krediter, kan du fråga om han voucher för dig, så ditt lån är kopplat till hans. Men gör det bara om du är säker på att personen betalar lånet i tid. oansvarighet från din sida kommer att negativt påverka din kreditpoäng för lånets livslängd.
  •  
                   
 8.  
             

Tips .

                  

Varningar .

      

<91112>                  

Ekonomi populär:
Skriv skrivna förslag till ledningen.

Välj en diamant.

Få pengar online.

Sälj på nätet.

Främja en produkt.

Bestäm summan av tillgångarna.

Tjäna pengar från att sälja foton på webben.

Lär dig att köpa och sälja framgångsrikt.

Öka kreditvärdigheten.

Använd ett pengar klipp.

Deal med en lotterivinning.

Beräkna den årliga portföljens avkastning.

Beräkna pensionsförmånen.

Beräkna kuvertfaktorn.

Din professionella dropshipping verksamhet!.

Handel med CFD: s.

Skill mellan debitering och kredit.

Beräkna förhållandet mellan tillgångar och skulder.

Mjuka skrynkliga räkningar.

Skicka pengar via PayPal.

Starta ett affiliate marknadsföringsföretag.

ako woman