Home \ ekonomi
 

samla in pengar.

 

Oavsett om det gäller personliga eller välgörande ändamål Det kan vara ganska svårt att få en viss summa pengar. I följande beskrivning lär du dig hur du får pengar snabbare och enklare. Låt dig inspireras av de olika idéerna.

 

<91112>              

Förfarande .

    

    1      Adult Fundraising  ,

    
   
 1.            1      Organisera en loppmarknad med donerade objekt. Detta är ett utmärkt sätt att tjäna mycket pengar. Be dina medmänniskor att donera saker (som de inte längre behöver eller bara damm i garaget) och organisera en storskalig försäljning. Se till att marknadsföra loppmarknaden så att så många människor kommer fram. Med donerade objekt kan du snabbt höja en massa pengar. Du kan returnera osålda artiklar eller donera till välgörenhetsorganisationer och sparsamhetsaffärer.       
 2.  
 3.             2      Foder dina medmänniskor. Glöm försäljningen av kakor och kex. Produktion av bakverk är mycket dyrt. Bygg en snabbkorv i stället. Fråga lokala livsmedelsbutiker och restauranger för donationer i form av stora mängder korv, rullar och andra ingredienser. Ett annat alternativ, som också är billigt, är att köpa ingredienserna från en grossist, som Metro. Applicera ditt stativ eller placera det där det finns mycket fottrafik och sälja dina korv. Var noga med att låta folk veta vad du samlar in pengar till och vilka företag har hjälpt dig som sponsor hittills.        
 4.  
 5.             3      Arbeta som hantverkare. Fråga några vänner och andra volontärer om hjälp och lämna ut kuponger för att skapa. Du kan klippa gräsmattor, byta glödlampor, rensa utflöden från blockeringar eller färgrum. Du kan distribuera dessa kuponger i grannskapet, dörr till dörr eller på jobbet. Framför allt kommer äldre människor och ensamstående mödrar och pappor att uppskatta dina tjänster.        
 6.  
 7.             4      Skapa en kokbok. Samla receptidéer från ditt grannskap eller kännedomskrets. Rework recepten och lägg dem i en kokbok. Försälj antingen de tryckta kopiorna (som du kan få gratis eller billigt från en lokal tryckeri) eller be någon att skapa en e-bok. Du kan även sälja den på internet.        
 8.  
 9.             5      Erbjud familjeporträtt. Fråga en lokal fotograf att donera sin tid och utrustning. I din butik, kyrkan eller ett samhällscentrum kan du sedan organisera en familjedagdag. Alla är inbjudna att komma med. För en liten avgift fotograferas människor och får utskrifterna. (som sponsras av en tryckeri eller en kopia butik). Du kan bara erbjuda digitala filer så familjerna kan då göra egna utskrifter.                  
 10.  
             

    2      Insamlingar för barn  ,

    
   
 1.             1      Organisera en pyjamasfest. Genom denna typ av händelse får föräldrarna några timmars vila och avkoppling genom att någon annan tar hand om sina barn ett tag. Fråga lärare och föräldrar om de skulle få barn i några timmar utan betalt. För en avgift kan föräldrar lämna sina barn i vård av dessa lärare eller föräldrar i några timmar eller över natten. Slumpartiet kan organiseras i sportshallen, på cafeterian eller i ett annat stort rum. Förbered en middag för barnen, förbereda spel eller titta på en film. Se till att föräldrar också tar med sig de sovande föremålen för sina barn om det behövs. Du kan begära om 10 till 20 euro för det och du kan snabbt samla in mycket pengar.        
 2.  
 3.             2      Vänd lärare till underhållare. Du kan hålla en talangshow för lärare och ledningen. Men först måste de samla in pengar genom att fråga sina studenter om donationer. Detta kan till exempel vinna med en löpande tävling eller maraton. Varje deltagande student får gratis biljetter för sig själv och hans familj för att titta på talangshowen. Du kan också be lärarna och chefen att utföra korta roliga inlägg (skits, sjunga en sång). Dessa beror på hur mycket pengar de samlar in från eleverna.  
    
  • Exempel: För $ 500 bär alla lärare roliga hattar i en vecka. Vid 1000 euro måste alla lärare bära sitt underkläder över sina kläder i en vecka. Vid 1500 euro organiserar styrelseledamöterna en tävling om den värsta sången. Eleverna kommer att ge några att se sina lärare i sådana dumma situationer.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Organisera ett spel. Ett möjligt spel är den populära "Quiet Duck Race". Fråga sponsorer för artiklar eller kuponger som kan tilldelas som priser. Du kan också göra ett stort pris själv. Sälj sedan små gummiband till familjer och elever. Ange en tidsperiod för försäljningen. Det kan vara en vecka, en månad eller bara en kväll. Varje familj får ett nummer som deras anka är märkt. Naturligtvis kan någon till och med måla numret på hans anka. Nu har en tävling där änderna sätts i vattnet. Det kan vara någon form av rinnande vatten. Det vinner ankan som först når målet. Priset går till respektive familj. Alla andra kan hålla sina ankor. Så ingen måste gå hem tomhänt.  
    
  • Du kan också konvertera anka spelet enligt följande: Alla ankor placeras på en stor vattenyta, till exempel en liten pool för barn. En anka har en stjärna spelad på botten. Människor uppmanas att betala för anka. Sedan väljer de en och drar den ut ur poolen. Den som drar ankan med stjärnan vinner priset. Detta kan spelas tills alla priser har tilldelats.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Växa växter. Begär om donationer i form av tomma burkar, ta bort alla etiketter och skärpa alla skarpa hörn och kanter. Dessa används som växtkrukor. Be barnen att måla eller dekorera utsidan av burkarna. När krukorna är färdiga kan du fylla dem med jord. Tillsammans med barnen planterar du örter, blommor och grönsaker. När plantorna är stora nog kan du sälja dem vid ett evenemang. Grannar och bekanta kan bjuda på de hemväxta växterna.        
 8.  
 9.             5      Organisera en auktion eller försäljning av stolar. Öka eller sälja möjligheten att måla eller dekorera en skolstol. Familjer kommer att donera pengar för att skapa en unik, handgjord stol för sitt barn. Dessutom kommer denna ordförande att fortsätta att återspegla sin generositet i framtiden. Detta är mycket bättre och mer spännande än tråkiga plack och plack. Du kan också fråga lokala hårdvaruaffärer för donerade föremål, till exempel färg, lack, stencils och andra användbara verktyg för stolsbyte.        
 10.  
             

    3      Starta en crowdfunding-kampanj på Internet  ,

    
   
 1.   1      Välj en plattform. Det finns nu ett antal webbplatser dedikerade till online-insamling. Det bästa sättet att hitta en webbplats som är allvarlig och vars profil passar ditt projekt. Kickstarter passar till exempel både för konstnärliga projekt och för utveckling och produktion av kommersiella produkter, medan Crowdrise är mer benägna att användas för välgörande ändamål.        
 2.  
 3.             2      Gör en solid plan och dela den med dina anhängare. Du måste ha en mogen plan för att använda pengarna som beskriver exakt vad den används till och vilka tidsgränser den har. Dela dessa planer med dina supportrar och visa dem att du redan har planerat allt på förhand.        
 4.  
 5.             3      Erbjuder bra avkastning. För att få folk att donera är det mycket viktigt att erbjuda stora belöningar eller intressanta incitament. Detta gäller givetvis endast om detta är möjligt på den valda Internetplattformen. Se till att du verkligen kan leverera ersättningen utan att bli överväldigad ekonomiskt. Försök få så många saker och gåvor gratis att skicka som belöningar.        
 6.  
 7.             4      Uppdatera kampanjen så ofta som möjligt. Du bör informera personer så ofta som möjligt om kampanjen och de framsteg du gör. Detta håller människor intresserade och involverade, vilket i sin tur leder dem att dela projektet med sina vänner och bekanta.        
 8.  
 9.             5      Kontakta folket. Kommunicera med de personer som redan har givit pengar och de som kan vara potentiella givare. Detta gör det möjligt för dig att engagera fler personer i ditt projekt och hålla dina finansiärer informerade om det. Så de är intresserade av projektet och kopplade till det. Om du får frågor eller feedback, ska du alltid svara. Du kan också skicka bilder och videor för att förklara dina avsikter. Forum är också bra för att annonsera ditt projekt och hitta andra utsikter.        
 10.  
 11.             6      Främja ditt projekt. Fråga om lokala tidningar eller nya program skulle rapportera om ditt projekt. Hitta bloggar på internet som kan vara intresserade av ditt projekt. Posta i forum och använd sociala nätverk för att utbilda så många människor som möjligt om ditt projekt. Berätta för dem vad du planerar att göra och varför de borde stödja dig.        
 12.  
 13.             7      Var tacksam. Du borde vara tacksam för alla som donerar pengar. Låt folk veta hur mycket du uppskattar deras stöd. Detta kommer att uppmuntra dem att stödja dina framtida projekt eller till och med att donera mer pengar till samma syfte.        
 14.  
 15.             8      Skapa en insamlingsbutik. En procentandel av alla dina inköp (eller dina vänner) från Amazon, eBay och andra online-återförsäljare går direkt till din insamlings kampanj.        
 16.  
             

    4      Sök statlig sponsring och bidrag  ,

    
   
 1.             1      Sök statsfinansiering. Sådana bidrag och stipendier är i grunden gratis pengar. Du behöver inte betala tillbaka dem, till exempel ett lån. Konkurrensen är dock ofta stor och det är inte lätt att få en sådan kampanj. Du borde vara redo att investera mycket arbete. Sök efter incitament som passar din situation. Det måste vara program som främjar människor som dig och stödjer dina avsikter.  
    
  • Du kan söka efter sådana kampanjer på Internet. Du kan också undersöka ditt nästa bibliotek, samt använda motsvarande erbjudanden från universitet och högskolor. Var noga med att ansöka om en ansedd organisation. Normalt behöver du aldrig betala något för att få bidrag.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ansök om marknadsföring. Du bör vara beredd att kompletterande applikationer kan ta lång tid och kan vara mycket komplexa. En stor del av dokumenten utgör text. Vanligtvis måste du skriva en beskrivning eller ett brev som förklarar vad du tänker göra och varför. (och hur du vill göra det). Det kan därför vara till hjälp att hitta en professionell som kan skriva eller skriva applikationer. Det kan mycket öka dina chanser att befordra.        
 4.  
 5.             3      Håll dig till riktlinjerna. Sponsorer har ofta en lång lista över krav som de förväntar sig att vara uppfyllda. Var aktiv och uppfyller kraven. Se också till att du bara använder pengarna för det syfte som anges i din ansökan. Om du inte gör det kan du vara i stora problem.        
 6.  
             

    5      Ta ett lån på  ,

    
   
 1.             1      Ta reda på lån. Om du behöver pengar för att starta ett företag eller planera en annan aktivitet som ger avkastning senare, kan ett lån vara berättigat till dig. Det finns många olika typer av lån, alla med olika fördelar och nackdelar. Du bör informera dig i detalj om detta och väga vilket lån som är bäst för dig.  
    
  • Observera att det också finns lån utan att kontrollera Schufa-posterna. Även om du måste bevisa en säker anställning, skulle ett lån dock vara möjligt trots negativa Schufa-poster. Du borde jämföra många erbjudanden för att få bra förutsättningar.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ansök om lån. Beroende på vilken bank du erbjuder lån, bör du ordna ett personligt möte med en konsult. (Se till att hitta en välrenommerad bank som passar bäst för den du redan har gjort affärer med eller ett konto med.) I samtalet lär du dig vad du har och vad som förväntas av dig. Var förberedd för mycket svårt pappersarbete. Var noga med vad du slutar signera.        
 4.  
 5.             3      Betala tillbaka lånet. När du får ett lån är det väldigt viktigt att betala tillbaka det. Var inte lat och ta pengarna för givet. Annars får du dåligt kreditbetyg och kan i värsta fall fortfarande vara i strid med lagen. Du bör planera noggrant i förväg så att du vet hur mycket pengar du behöver lägga åt sidan och när du ska betala tillbaka det.        
 6.  
             

Varningar .

                     
Ekonomi populär:
Vänja sig vid pensionering.

Få din balans.

Bygg en e handelswebbplats.

Beräkna hypotekslån.

Beräkna den årliga portföljens avkastning.

Förhandla med en långivare.

Utveckla en affärsidé.

Enkla regler för att bli miljardär.

Öppna en smörgåsaffär.

Främja ditt företag gratis.

Minska personalomsättningen.

Tjäna pengar från att sälja foton på webben.

Registrera ett patent.

Beräkna matkostnader.

Beräkna enkel ränta.

Beräkna marknadsvärdet för ett företag.

Borr för olja.

Bestäm hur mycket hus du har råd med.

Avbryt en order.

Starta ett hantverksföretag.

Beräkna utdelningar.

ako woman