Home \ ekonomi
 

Konvertera bitcoins till euro.

 

Bitcoins har blivit tillkännagivna av många som morgondagens valuta, men det finns bara ett fåtal ställen som de accepterar. Lyckligtvis är det snabbt och enkelt att konvertera bitcoins till en användbar valuta som euro. Om du vill veta hur mycket bitcoins är värda, gå igenom en snabb internetsökning på ämnet. Betala dem på en digital marknadsplats och sälja dem till en intresserad köpare om du verkligen vill konvertera bitcoins till euro. Den digitala marknaden konverterar dina bitcoins snabbt till euro. Han överför dem till ett betalkort, ett bankkonto eller en digital utbyte av ditt val.

              

Förfarande .

    

    1      Välj en ersättningstjänst  ,

    
   
 1.            1      Jämför priserna som erbjuds av olika utbytes tjänster och välj den bästa. Även om den genomsnittliga växelkursen för bitmynt förbättras, erbjuder olika valutatjänster olika valutakurser. Anta till exempel att ett erbjudande om att konvertera dina bitcoins till 1 till 5 000 euro och en annan till 5 200 euro. Om allting är detsamma bör du ta den andra tjänsten för att få ut så mycket pengar som möjligt av dina bitcoins.       
 2.  
 3.             2      Byt dina bitcoins för en låg kostnadsservice. Bytesservice tar vanligtvis avgift för utbytet. Ibland finns det en enda avgift, oavsett hur mycket du byter ut, och ibland kostar utbytesavgiften en procentandel av det belopp du utbyter. Jämför avgifterna i samband med olika utbytes tjänster och välj en som erbjuder den bästa affären.  
    
  • Serviceavgifter ändras över tiden. Så kolla villkoren för tjänsten.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Kontrollera att tjänsten du använder är säker. Det finns flera sätt att verifiera att en Bitcoin-utbytessida är säker. En är att kontrollera välrenommerade källor för recensioner som verifierar integriteten hos en viss sida. En annan metod är att se till att sidan som tjänsten hanterar använder https i dess webbadress (i motsats till http). Slutligen, använd en swap-tjänst som tillåter tvåfaktorsidentifiering för att säkerställa att du bara kan godkänna bitcoin-omvandlingar.        
 6.  
 7.             4      Välj en tjänst som erbjuder en kort överföringstid. Vissa webbplatser överför Bitcoins till ditt konto efter fem dagar, men snabbare tjänster kan konvertera dem inom tre eller färre dagar.                 
 8.  
             

    2      Logga in och ladda upp bitcoins  ,

    
   
 1.             1      Registrera dig för ett konto. Registrering av ett konto innebär att du anger ditt namn, födelsedatum, adress, e-postadress, mobilnummer och annan personlig information. Du kommer också att behöva tillhandahålla ett bankkonto, en elektronisk betalningstjänst som PayPal eller båda (beroende på hur du vill utbyta och överföra dina Bitcoins).        
 2.  
 3.             2      Välj de starkaste säkerhetsalternativen när du registrerar dig. När du skapar ett konto på en Bitcoin-marknad har du möjlighet att aktivera tvåfaktorsautentisering. Det innebär att du måste ange ett lösenord och en slumpmässigt genererad kod som skickas till din mobiltelefon. Du kanske också vill aktivera ett multisignaturalternativ. Detta kräver flera oberoende godkännanden innan en Bitcoin-utbyte eller debitering görs.  
    
  • Båda säkerhetsalternativen kan skydda mot stöld och hackare. Slå på den, om du får alternativet.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Betala dina bitcoins på marknaden. Den specifika mekanism som du betalar bitcoins varierar beroende på hur dina bitcoins för närvarande lagras. Vanligtvis deponerar dina bitcoins inte svårare än att klicka på hemsidan för marknaden "Deposit Bitcoins" (eller något liknande).  
    
  • Om din krypteringsnyckel för Bitcoin skrivs ut, uppmanas du att ange den.
  •  
  • Om dina bitcoins är i en "handväska" (en krypterad fil eller kod) kan du bli ombedd att ladda upp filen.
  •  
  • Var inte rädd för att kontakta kundsupport om du har problem med att betala i bitcoins.
  •  
         
 6.  
             

    3      Byt  ,

    
   
 1.             1      Konvertera bitcoins om växelkursen är gynnsam. Över tiden stiger växelkurserna och faller. Till exempel kan växelkursen tillåta dig att handla 1 bitcoin för 4 900 euro på en dag. En vecka senare kunde växelkursen ligga på 5 100 euro för 1 Bitcoin. Vänta med utbytet av dina Bitcoins tills motsvarande euro värde stiger.  
    
  • Det finns ingen fast procentandel eller värde som definierar en gynnsam växelkurs. Vissa människor kan känna att det är en bra tid att byta valuta om värdet på bitcoin ökar med $ 100. Andra kan vänta tills värdet de får ökar med fem procent.
  •  
  • Kontrollera växelkursen regelbundet online (eller registrera dig för en tjänst som håller dig uppdaterad på Bitcoin-to-Euro växelkursen) så du vet när det kommer att förbättras.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Sälj dina bitcoins på marknaden. På vissa marknadsplatser kan du sälja dina bitcoins till någon annan. Andra tillåter dig att sälja dem direkt till marknaden, som sedan säljer dem senare till intresserade köpare. Hur som helst, den specifika metoden du använder för att sälja bitcoins varierar något beroende på vilken marknad du använder. I allmänhet kan du helt enkelt "sälja dina bitcoins" eller klicka på ett liknande alternativ för att komma igång.  
    
  • Bitcoinsna konverteras till euro och överförs till det bankkonto du angav.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Sätt dina bitcoins på ett betalkort. På vissa marknader kan du ladda bitcoinsna till ett betalkort som automatiskt omvandlar dem till euro. Du kan eventuellt få ett digitalt betalkort som helt enkelt ger dig en sekvens av siffror. Du kan använda dessa för online-inköp som kräver euro. Du kan också få ett vanligt betalkort per post.  
    
  • Båda typer av EC-kort kostar pengar (digitala betalkort kostar vanligtvis ca 5 euro, medan vanliga betalkort kostar 15-20 euro), men de erbjuder mer bekvämlighet, särskilt om du sällan använder pengar.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Överför bitcoins till en annan digital utbyte. Med vissa Bitcoin Exchange Services kan du konvertera dina Bitcoins till Euros genom att överföra dem till PayPal, ApplePay eller liknande tjänster. Ange din uttagsmetod på önskad digital utbyte, om det här är den metod som du vill byta bitcoins i euro. Sedan säljer eller överför enkelt dina bitcoins via Marketplace-menyerna till den tjänst du väljer.  
    
  • Omräkning av bitmynt till euro genom att överföra dem till en digital utbyte kostar ofta högre avgifter (och har lägre gränser) än att överföra dem till ditt bankkonto.
  •  
  • Det här alternativet kan dock vara att föredra för personer som regelbundet gör digitala inköp och vill undvika att överföra pengar från deras konto till en digital utbyte.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Läs mer... (7)      
Ekonomi populär:
Tjäna pengar genom att sälja saker på gatan.

Skriv en målmarknadsanalys.

Köp bostäder i Australien.

Sluta spendera mer än du tjänar.

Gör ett prishjul.

Återkräfta skulder från din vän.

Bor på en stram budget.

Lägre betalningsanspråk.

Spara pengar.

Tjäna pengar genom att sälja en eBook.

Använd PayPal.

Hantera inkassobyråer.

Hitta affärsinvesterare för småföretag.

Skicka in poster på eBay.

Skapa en försäljningspresentation.

Minska personalomsättningen.

Köp bostäder i Australien.

Skriv en affärsplan för ett litet företag.

Tjäna pengar.

Hur ansöker om en tillfällig inteckning.

Skapa en Bitcoin Plånbok.

ako woman