Home \ ekonomi
 

Öppna en nattklubb.

 

Har du någonsin drömt om att starta din egen nattklubb? Även om det tar mer planering och du måste spendera mycket tid, kan du lära dig hur du öppnar en nattklubb med våra tips. En nattklubb kan vara ett extremt lönsamt företag i många år om det sköts ordentligt.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Skapa en affärsplan och marknadsplaner. Dessa planer hjälper dig att sortera dina idéer och ta reda på vad du behöver göra för att lyckas. Det är viktigt att du först inser hur mycket pengar du behöver för att säkra din finansiering. Med hjälp av marknadsplanen kan du se hur och var du borde bäst annonsera och vad du behöver göra för att klara av den hårda konkurrensen.       
 2.  
 3.             2      Hämta alla licenser och försäkringar som krävs enligt lag. Dessa kan variera beroende på din klubbs plats, men du behöver minst royalty och liknande för att sälja alkohol.        
 4.  
 5.             3      Få en lämplig plats. Välj en plats som är perfekt för din målgrupp. Om butiken brukade vara en nattklubb eller en bar, det är ett stort plus. Annars måste du ta pengar i din hand och bygga upp i enlighet därmed. Få en designer för inredningen.        
 6.  
 7.             4      Hyrespersonal. Du kommer att behöva service- och säkerhetspersonal samt någon för förvaltningen. Hyr minst en person i baren, en bouncer och lite extra säkerhet för att bli av med rastlösa gäster.        
 8.  
 9.             5      Bygga bra relationer med dina leverantörer. Du behöver dem för mat, dryck, redskap, reklammaterial och mer. Prata med olika företag och förhandla det bästa för vad du behöver.        
 10.  
 11.             6      Ta hand om underhållningen. Musik tillhör en nattklubb. Även om du inte bor band behöver du en DJ för att ta hand om att underhålla dina gäster och göra dem till dans.        
 12.  
 13.             7      Organisera marknadsföring och marknadsföring för din nattklubb. Du behöver inte nödvändigtvis anställa en promotor, men du bör främja öppningen i olika media. Tänk på några specialerbjudanden för att få folk till din butik. Muntliga ord, affischer, flygblad, visitkort och sociala medier är alla viktiga komponenter i framgångsrik marknadsföring. Om du har råd med det, boka även radioannonser eller tv-reklam på lokalradio.        
 14.  
 15.             8      Förbered för öppningen. Se till att din klubb är i perfekt skick och din lokal personal är välutbildad och motiverad. När allt är klart, låt festen-galna packa in!                  
 16.  
             

Varningar .

                  

Vad du behöver .

             Läs mer... (1)      
Ekonomi populär:
Håll kreditkort säkert med RFID chip.

Beräkna sin årslön.

Utveckla ett system för inventering.

Utför en medieanalys.

Skriv försäljningsplan.

Tjäna pengar med online undersökningar.

Investera i fastigheter.

Förhandla med en långivare.

Öppna en butik med produktion av ljus.

Sortera mappar.

Hitta en lägenhet igen efter utvisning.

Beräkna inflationen.

Framgångsrik marknadsföring av ditt företag.

Trading Forex Online.

Beräkna utdelningsutdelningsgraden.

Samla donationer till välgörenhet.

Sälj ditt hår.

Begär ett rekommendationsbrev.

Vinn i tävlingar.

Fastställande av en entreprenörs egenskaper.

Beräkna bruttovinstmarginalen.

ako woman