Home \ ekonomi
 

Köp små lager utan mäklare.

 

En liten aktie är en börshandel som handlas till ett mycket lågt pris per aktie, vanligtvis under $ 5 eller till och med under $ 1. Dessa lager, i allmänhet, eftersom småaktier kan köpas så billigt, är associerade med små, icke-inkorporerade företag och ger möjlighet till stora vinster. Nackdelen är att små aktier inte är väldigt likvida och företagets svaga marknadsposition och svaga finanser gör dem riskabla investeringar som kan göra en total förlust. Det är bäst att köpa icke-mäklare, eftersom de inte handlas på större börser som NASDAQ eller NYSE. Den spekulativa naturen ger sig ett "aktivt" tillvägagångssätt, vilket bäst uppnås genom online-mäklare.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Bestäm om minoritetslagret passar din investeringsstrategi. Företag vars aktier handlas till låga priser tenderar att vara mycket sårbara och kan enkelt ge upp verksamheten, vilket ger dig värdelösa aktier. Aktier är därför ett satsning av den sorten "hög risk, hög belöning". Investeringen i småaktier bör inte göras som en del av en långsiktig investeringsstrategi, utan snarare för syftet med kortfristiga spekulativa vinster.       
 2.  
 3.             2      Öppna ett konto med en online-mäklare. Att köpa små aktier utan en riktig mäklare innebär att använda en billig online-leverantör. Sidor som E-Trade och TD Ameritrade låter dig skapa ett konto med en liten insättning för att göra inköp och betala avgifter. Dessa webbplatser fungerar bra för att investera i små aktier, eftersom handel med dessa volatila aktier innebär att de ständigt tittar på sina prisrörelser.        
 4.  
 5.             3      Se till att du förstår hur handelslagret fungerar "mot disken". Mindre aktier handlas inte på de stora börserna, utan de handlas "över disken". Istället för att köpa till ett enda pris köper du litet lager till ett "budpris" och säljer det till priset av ditt eget "erbjudande". Budpriserna varierar beroende på säljaren, och täcka skillnaden mellan bud och anbudspriser är nödvändigt för att göra vinst på din investering.        
 6.  
 7.             4      Gör förfrågningar om varje företag innan du köper deras lager. Att köpa små bestånd innebär ofta att investera i små och framväxande företag. Medan det blir svårt att hitta en mängd information om dessa företag är det fortfarande viktigt att undersöka deras ekonomiska välbefinnande innan de investeras. Du kan hitta finansiell information om många små företag på bra tjänster som Google Finance eller Yahoo Finance. För information om framförallt småbarnsmarknaden, använd tjänster som OTC Bulletin Board och National Quotation Bureau.  
    
  • Investeringar i småaktier kan lätt utsätta dig för bedrägerier om du inte först undersöker varje företags välbefinnande. En vanlig taktik mot svindlare köper stora mängder av aktier från ett stagnerat företag och sedan aggressivt marknadsför det företaget som ett bra köp. Bedrägeriet säljer sedan aktierna till ett högre pris, medan företaget bakom det troligen kommer att kollapsa kort därefter.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Köp detaljhandelslager med metoder du väljer. Efter att ha förstått hur och riskerna med att köpa litet lager, kan du börja handla. Placera en beställning med din online-mäklare. Limiteringsordningar är mer lämpade för handel med småaktier än marknadsordningar. Begränsade beställningar gör det möjligt att noggrant kontrollera priset på dina transaktioner medan en marknadsorder kan leda till att du köper eller säljer billigt lager till alltför höga priser eftersom många köpare och säljare skickar orealistiska citat eller bud.                  
 10.  
             

Tips .

                  

Vad du behöver .

             Läs mer... (1)      
Ekonomi populär:
Ansök om ekonomiskt stöd.

Utveckla en affärsidé.

Sälj ditt hus snabbt.

Skriv en check.

Borr för olja.

Få snabb rikedom.

Skicka in poster på eBay.

Öppna ett gym.

Myntrulle.

Beräkna ränta.

Motivera ditt säljteam.

Hittade en ideell organisation i USA.

Bestäm din vinstmarginal.

Beräkna den årliga portföljens avkastning.

Annonsera din webbutik på nätet.

Genomföra en marknadsundersökning.

Beräkna avkastningen vid förfallodagen.

Avbryt en order.

Skapa en hushållsbudget.

Beräkna hypotekslån.

Betala sparobligationer.

ako woman