Home \ ekonomi
 

Tjäna pengar och spara det.

 

Som du vet måste du tjäna pengar innan du har råd med det. Den avgörande faktorn är inkomst och utgifter. Här är några tips om hur man tjänar mer pengar och spenderar mindre pengar.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Hitta ett jobb, starta ditt eget företag, gör udda jobb för någon eller jobba frilans. Tjäna pengar på något lagligt sätt. I bästa fall är det ett arbete du tycker om - men det nöje borde inte komma först när man letar efter ett jobb. Det enklaste sättet är att söka på internet för affärer eller restauranger i ditt område och ansöka online där. Ge alla relevanta personuppgifter. Skicka minst en ansökan per vecka till olika företag tills du är inbjuden till en arbetsintervju. Om du fortfarande är mindreårig bör du berätta för föräldrarna om det och låta dem hjälpa dig. Tänk på hur du bäst kan komma till jobbet - med buss, tåg, bil, cykel eller till fots. Även om det ofta kan ta ett tag att hitta ett jobb, är det definitivt det bästa sättet att tjäna pengar.       
 2.  
 3.             2      Hitta fler sätt att spara pengar. Du kan också försöka höja din lön eller tjäna pengar med en andra inkomst. Du kan redan spara mycket pengar genom att undvika restaurangbesök och dyra drinkar på kaféer. Ta reda på vilka saker du spenderar för mycket pengar. Om du kontrollerar dina intäkter och kostnader noga kommer du förmodligen att se massor av besparingar. Detta gör att du enkelt kan eliminera onödiga utgifter.        
 4.  
 5.             3      Ta bort en del av pengarna varje gång du tjänar pengar eller spenderar utgifter tills du har råd med vad du sparar. Beroende på hur mycket du tjänar och sparar kan det ta några veckor eller månader.        
 6.  
 7.             4      Undvik extra kostnader när det är möjligt. Till exempel kostar en dryck i en restaurang eller vid en offentlig händelse mycket mer än i en stormarknad. Att ta ut pengar från en utländsk bank är vanligtvis förknippad med avgifter och därmed också med extra kostnader. Om du tittar noga på dina utgifter kommer du förmodligen att hitta många undvikbara extra kostnader.        
 8.  
 9.             5      Bär inte pengar om du inte behöver det. Eller bara ta en stor faktura med dig. Du brukar inte spendera det så snabbt som flera små.        
 10.  
 11.             6      Samla ändring i en låda. Detta ger mycket pengar snabbt, vilket du sedan kan ta med till banken och insättning.                  
 12.  
             

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Skapa ett anställningsbevis.

Sälj mer effektivt genom att ställa de rätta frågorna.

Registrera ett namn som ett varumärke.

Fyll i en Moneygram överföring.

Träna ny personal.

Gör en session.

Organisera din egen ekonomi.

Öppna ett sändningslager.

Handel med guldmynt.

Beräkna värdet av gammalt guld.

Köp ett företag utan pengar.

Lär ledarskap.

Självbetjäning som gräsklippare.

Var en framgångsrik företagare.

Förstå globaliseringen.

Bli långivare.

Bygg en e handelswebbplats.

Öppna en frisörsalong.

Öppna en kopia butik.

Beräkna återbetalningar av lån.

Beräkna räntan på dina besparingar.

ako woman