Home \ ekonomi
 

Gå med i lyckans hjul.

 

Wheel of Fortune är ett klassiskt frågesportspel som testar din kunskap och testar lyckan. Du kan vinna mycket pengar. Om du vill snurra lyckans hjul måste du ansöka och förbereda dig för att showen ska vara där. Sätt på dina löparskor, du kan behöva fånga hjulet!

              

Förfarande .

    

    1      Så här kan du delta  ,

    
   
 1.            1      Läs urvalskriterierna. Om du inte är säker på om du kommer att träffa dem, försök bara att försöka - du kan fortfarande ställa frågor senare när utställningen ringer dig för att bjuda in dig.  
    
  • Om du någonsin har deltagit i en Wheel of Fortune-version kan du inte delta igen. Även om du deltog i ett spel / datings / datings eller reality show under det senaste året eller på tre shows under det senaste decenniet, är det inte möjligt att delta. Vidare kommer du att avvisas om du eller en släkting arbetar på Sony Pictures Entertainment Inc., företag som erbjuder priserna eller en tv-station som sänder programmet.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Ansök online. Besök Wheel of Fortune-sidan. I den blå navigeringsfältet under bilden går du till "CONTESTANTS." En rosa rullgardinsmeny öppnas med flera alternativ. Klicka på "Var en tävlande."  
    
  • Den första frågan som visas ber dig om din åldersgrupp. Klicka på antingen "Vuxen", "College Student" eller "Teen."
  •  
  • Fyll i registreringsformuläret helt och noggrant.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Skicka en video. Som ett alternativ till formuläret har Wheel of Fortune ett "catch face" -tävling. Här kan sökande lämna in en 60-sekunders video för att få en inbjudan. På så sätt får alla och alla städer en chans.  
    
  • Besök webbplatsen för mer information. En miljon människor ansöker varje år, men endast 600 är utvalda. Om du inte har videoutrustning ska du hålla dig till ansökningsblanketten.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Hitta hjulmobilen. Den är 12 meter lång, 4 meter hög och ljusgul. Det körs genom städerna, över motorvägarna och in i USAs inlandet. Tusentals fans fyller i ansökningarna och samlas framför det kända hjul- och pusselbrädet. Applikationer kommer att väljas slumpmässigt vid varje evenemang, med 5 kandidater som alla kallas till scenen, där de kommer att spela en Quick Run on Fortune Wheel och vinna priser i samband med showen.  
    
  • De mest lovande kandidaterna kommer att inbjudas igen senare för att delta i det sista urvalet i Wheelmobiles värdstad.
  •  
  • Om du vill bli underrättad om Wheelmobil ankomst i ditt område, kan du fylla i ett onlineformulär och få ett meddelande. Det bör dock noteras att inte alla får anmälas.  
  •  
         
 8.  
 9.             5      Ha rätt personlighet. Vi letar efter spelare som kan ha kul, roa sig framför kameran och vem som är goda vinnare och förlorare. Du borde kunna agera beslutsamt och logiskt och strategiskt kalla bokstäverna.  
    
  • Dynamiska sökande med en humoristisk känsla har vanligtvis fördelar. Du bör tänka och agera positivt, eftersom det handlar om att ha kul, oavsett om du vinner eller förlorar.  
  •  
         
 10.  
 11.             6      Rocka auditionen. Auditionerna hålls ofta i hotellbalsalen. Tävlandekoordinatörerna samlar 70 spelare och skapar en slags mini-version av "Wheel of Fortune", komplett med pussel och ett minihjul. Alla sökande vänder sig, ringer brev och löser pussel.  
    
  • Sedan finns det ett 5-minuters skriftligt test som består av 16 pussel (du måste använda de saknade bokstäverna). Därefter utvärderas testen och samordnarna fördelar priser. Vissa sökande skickas hem, andra får stanna och fortsätta spela chanser - under observation av samordnarna. Totalt tar det ca 2 timmar.
  •  
  • Tyvärr, även om du har passerat första omgången får du inte veta resultatet och du kan gå hem. Hemma kan du vänta på att någon ska ringa dig, ibland lång och ibland oändlig. Endast de kandidater som uppmanas till utställningen kommer att bli underrättad. Vare sig du är vald eller inte beror på dina testresultat och det personliga intrycket av vilken medspelare du skulle vara vem du lämnade.  
  •  
                   
 12.  
             

    2      Förberedelser för showen  ,

    
   
 1.             1      Ta en titt på Wheel of Fortune. Det bästa sättet att lyckas på showen är att känn showen bra. Om du är inbjuden som deltagare till showen, borde du vara 100% bekant med spelstrukturen, reglerna etc. Du kan träna genom att lyssna på TV: n och se om du vinner.  
    
  • Förutom att titta på showen, lösa gåtor som de blev ombedda att auditionera. Håll din hjärna upptagen och förberedd.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Spela spel på webbplatsen. På Wheel of Fortune-webbplatsen finns det några onlinespel du kan spela för att träna dina färdigheter. Du bör vara redo när du är inbjuden till showen, så träna ett tag varje dag.  
    
  • Det finns ett antal Wheel of Fortune-spel för nästan varje konsol. I princip kan du spela Wheel of Fortune 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
  •  
         
 4.  
 5.             3      Var tålmodig. Det kan ta 18 månader att bli inbjuden till showen. Vissa väntar på deras utseende i några veckor eller månader, andra kommer efter mer än ett år. Utställningen försöker få en representativ regional blandning av spelare varje vecka.        
 6.  
 7.             4      Om ingen kontaktar dig, be om biljetter till showen. Dessa är gratis! Om du är i LA, så förläng bara din semester där med besök på Pat och Vanna. Du hittar dem på Sony Entertainment Studios, tidigare hem för de berömda MGM Studios.  
    
  • Du kan skriva, ringa eller beställa online-biljetter. Och kom ihåg: Betala aldrig för biljetter! Det finns människor som försöker sälja några, men de är cheaters. Real Wheel of Fortune biljetter är alltid gratis.
  •  
         
 8.  
             

Tips .

                Läs mer... (2)      
Ekonomi populär:
Öka din försäljning.

Beräkna en hyresintäkt.

Ansök om ekonomiskt stöd.

Tjäna pengar som barn.

Få företag att skicka ett gratis prov.

Beräkna börsomsättningen.

Skriv ett betalningsavtal.

Starta ett fotografiskt företag.

Öppna en bokhandel.

Tjäna pengar från reklam på din webbplats.

Bygg ett varumärke.

Beräkna marknadsandelarna.

Erhöll ett kreditkort trots dålig kreditrapport.

Hitta hög utdelningslager.

Köp aktier.

Registrera ett namn som ett varumärke.

Beräkna vinst på ett lager.

Köp bostäder i Australien.

Bli marknadschef.

Hantera pengar med skicklighet.

Skriv en förvaltningsplan.

ako woman