Home \ ekonomi
 

Skapa en ideell djurskyddsorganisation.

 

Miljoner djur dör globalt, eftersom det finns för många oönskade husdjur och många djurälskare vill skapa en djurskyddsförening själva.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Tänk två gånger! Att skapa en djurskyddsorganisation är ett stort engagemang och ibland en onödig. Om din stad redan har ett skydd, överväga att hjälpa det istället för att starta ett annat. Två skyddsgrupper eller djurskyddsnivåer i samma stad kan konkurrera och det hjälper inte djuren. Det kostar också mycket pengar att skapa en djurskyddsorganisation, och du kanske inte ens kan hitta den. Tänk på dessa problem.       
 2.  
 3.             2      Informera dig om grunden för en djurskyddsorganisation. Du kan göra det genom att prata med personer som har etablerat en djurskyddsförening, gör dig smart på internet eller deltagit i konferenser. Bli involverad i ett volontärhem och informera dig om insamling, djuromsorg och attityd hos volontärer och personal.        
 4.  
 5.             3      "Det krävs en hel stad för att hitta en djurskyddsorganisation. "Du bör starta en slags kropp med en advokat som hjälper dig med de juridiska stegen att starta en klubb och få välgörenhetsstatus, någon som känner reklam eller media, en erfaren veterinär som behandlar djuren vet vem du vill ta hand om och personer som ger pengar.        
 6.  
 7.             4      Tänk på vilken typ av djurskyddsförening du vill vara. Det finns många olika, alla med fördelar och nackdelar, men det här är de tre vanligaste:  
    
  • Ras- eller djurspecifika skydd som endast accepterar vissa djur eller raser (t.ex. tyska herdehundar eller katter).
  •  
  • Allmänna djurskydd. Du måste vara försiktig med att sakerna inte går ur hand. Ofta har sådana goda avsikt inträffat degenererade i Animal Hording.
  •  
  • Grace yards som tar emot djur för resten av livet. Djurna är ofta allvarligt handikappade eller väldigt sjuka, så att de har lite liv eller inte antas av olika skäl.
  •  
  • Också överväga om du vill ha en byggnad för djur eller fosterhem (alla djur lever på fosterbäddar).
  •  
         
 8.  
 9.             5      Kom ihåg de tekniska aspekterna! Advokaten är mycket hjälpsam. Först behöver du ett uppdrag och en plan - samla ihop som en grupp och tänka på vilka dina vägledande principer är och skapa en plan för att uppnå det målet. Därefter utveckla en stadga (inspireras av andra organisationer), ansöka om skattebefrielse med hjälp av advokaten och upprätta dina adoptions-, frivillighets-, eutanasi-, etc.-regler.        
 10.  
 11.             6      Om det ska finnas en byggnad för djuren måste du köpa eller bygga en. Det här är mycket dyrt och svårt, men det hjälper om någon med erfarenhet i dessa frågor står till hands. Var aktiv - de flesta gillar att hjälpa till att rädda djur!        
 12.  
 13.             7      Du behöver degen innan du kan göra pizza. Tja, vad jag menar, nu behöver du pengar. Be om donationer, gör en loppmarknad, allt som behövs. Berätta för andra om dina planer och be dem att donera eller hjälpa till med att samla in pengar. Arranger att det nämns på radio eller i tidningen (talesmanen för ditt lag hjälper dig gärna här).        
 14.  
 15.             8      Ha kul! Att starta en ideell djurskyddsorganisation är en svår, lång och frustrerande process, men det är värt det för djuren. Spara en för mig, ja?                  
 16.  
             

Tips .

      

<91112>             

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Få en QuickBooks certifiering.

Var en bra bilförsäljare.

Bli en loppmarknadsleverantör.

Gör en tyst auktion.

Göra islåsar.

Rengör mynt.

Köp en fastighet i Florida.

Investera små mängder pengar intelligent.

Utför en prestationsbedömning av en anställd.

Inte längre förlorad för evigt.

Hitta kunder.

Gör en löneavgift.

Hitta kunder.

Landets erkännande av eurokonton.

Tjäna pengar.

Skicka pengar via PayPal.

Beräkna bruttovinstmarginalen.

Välj en diamant.

I ungdomar börjar man bygga rikedom.

Undvik mailbedrägeri.

Läs en check.

ako woman