Home \ ekonomi
 

Undvik misstag i dagens handel.

 

Daghandel för nybörjare är som att tämma ett lejon, bara dyrare. Det är en riskabel och utmanande strävan att köpa och sälja aktier tillbaka samma dag, och tjäna pengar från små aktiekurser går över en tolv timmesperiod. Under många år var handelsverktygen inte tillgängliga för den genomsnittliga investeraren: realtidsaktiekurser, analysverktyg och snabb tillgång till tillgång (utan hjälp av en mäklare). Idag kan alla handla med en snabb internetuppkoppling och goda nerver. För alla med ett bestämt hjärta, här är några vanliga snubblor som du bör undvika.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Lär dig grunderna. Det första steget för varje nybörjare i dagens handel är att lära sig spelet från en erfaren konsult / tränare. Dagens handel med aktier är som Roger Federer lär sig vara det bästa på tennis eller Tiger Woods som spelar golf. Du måste lära sig vinnarnas spel genom att agera aktivt. Gör det inte ensam, men med en tränare i daghandel. Framgången kommer när du lär dig vad en vinnare gör. Det första stora steget är att hitta en första klass handels tränare. Att veta rapporterna om vinstdistribution och rapporter om produktfrisättning är också till stor hjälp. Du vill lära dig att vinna - och vinna stort. Så många handlare lär sig att förlora stora (även mästerligt). Så gå i händerna på en professionell.        
 2.  
 3.            2      Akta dig för otur. Hjärnan gillar inte att förlora upprepade gånger. Så småningom går det ner i depression om du alltid förlorar pengar. Det gör samråd med en erfaren professionell desto viktigare.        
 4.  
 5.             3      Förverkliga den dagen trading INTE innebär att behålla ett lager (eller annat finansiellt instrument) i mer än några minuter, och absolut inte efter att stänga marknaden. Du har inga aktier i Day Trading i slutet av dagen. Du håller inte något över natten. Inga undantag.        
 6.  
 7.             4      Förstå aktiemarknaderna. Om du inte förstår dagens handel förstår du inte hur filindex används för att mäta marknadens övergripande beteende. Detta påverkar ofta priset på de affärer du tänker på eller redan i. Lager tenderar att gå upp eller ner när aktieindexet rör sig.  
    
  • Titta på säsongscykler. I november och december stiger priserna vanligtvis som produktion, transport, hyra och verktyg stramar för julperioden. Från mitten av januari till mitten av mars återvinner marknaderna när produktionen saktar efter jul. Maj kan vara en dålig månad, men juni och juli är vanligtvis bra när marknaden plockar upp innan utdelningen utbetalas i juli. I augusti, september och oktober kan marknaden falla något, eftersom försäljningen smälts under första halvåret. Om ekonomin går ut, kan månaderna vara mycket dåliga, om det blomstrar, kan de "höga" månaderna vara riktigt bra. November är vanligtvis den starkaste månaden, och november / december är ofta de bästa månaderna av året.
  •  
         
 8.  
 9.             5      Har tillräckligt med riskkapital. Ditt handelskapital ska inte bestå av de pengar du behöver betala räkningar eller för andra investeringar som ditt hem- eller pensionsplan. Tänk på ditt handelskapital som pengar som du dedikerar endast till dagens handel. Glöm aldrig att du kan förlora allt. Dagbranschen utförs vanligtvis med ett marginalkonto. Det innebär att mäklare / handlare registrerade hos NASD / NYSE kräver den dagen då handlare har minst 25 000 dollar (cirka 22 000 euro) av eget kapital i sina konton på varje Handelsdag. Detta är det lägsta som krävs. Du vill förmodligen handla dubbelt så mycket, $ 50.000, sedan $ 100.000 eller mer för att ha tillräckligt med köpkraft för aktier över 100 dollar till 500 dollar. Så om du blev van vid det, t.ex. Du kan handla med ett eller två möjliga aktier (eftersom "tider 4" -regeln ger dig en köpkraft på $ 200.000 till $ 400.000) för att handla 1000 aktier samtidigt.        
 10.  
 11.             6      Köp rätt datorutrustning, programvara och rätt resurser för information. Online handel kräver en höghastighetsinternetanslutning. Att bli en dag näringsidkare är inte billig. Förutom en tillförlitlig och möjligen till och med överflödig höghastighetsinternetuppkoppling behöver du specialprogramvara och en mängd olika analysverktyg, för att inte tala om dina realtidsforskningsverktyg (inklusive daglig realtids tillgång till börskurser och tickers). Var beredd att spendera en stor summa pengar (förutom ditt kapital för handel) innan du kan satsa din första handel. Fråga en expert vad du behöver konfigurera för optimal effektivitet och snabbhet när du hämtar marknadsdata. Din handelscoach hjälper dig här. Du behöver den bästa datorn och bildskärmar du kan köpa, inga standardlösningar avsedda för andra saker (video, spel, programvara eller webbdesign). Din dator måste vara extremt tillförlitlig och du behöver det bästa tekniska stödet för att konkurrera med andra handlare i världen. Du konkurrerar med hedgefonder, börsmäklare och handlare med mycket pengar och mycket sofistikerad programvara. Gör det inte ensam. Få en expert för support. När du jobbar med en trading coach kan du eliminera "rushing" (översvämningen av obetydlig information), vilket gör att de flesta handlare snabbt förlorar mycket pengar.        
 12.  
 13.             7      Skapa en handelsplan och hålla fast vid den. Framgångsrika handlare har en plan. Hög lönsamma vinnare har en plan utvecklad med sin Trading Coach. Utan en coach och plan kan både nya och erfarna handlare lätt förlora tusentals euro på en dag, tusentals dollar i en enda handel. Du behöver en ekonomisk plan med handelsmål och gränser.        
 14.  
 15.             8      Ditt handelssystem ska överstiga en handlingsplan du har kommit fram till. Om du hoppas att slå Federer i ett världsklasst tennisspel, kom inte in i golfklubbarna. I dagshandeln är "det är spelet så lätt" det betyder mest att bli en konsekvent vinnare. Medan strategier, planer och taktik är helt lämpliga i näringslivet, är de inte lika viktiga för aktiehandel. Till skillnad från alla andra spel i världen kräver Day Trading en unik uppsättning affärsmän och regler för spelet. Tillämpningen av traditionell affärspraxis mot dagens handelslagret gör dig personligen och professionellt flabbergastad. Dagshandeln har förändrats och så har handlarna, en annan anledning att gå med en erfaren professionell som kan styra dig genom dina första affärer.        
 16.  
 17.             9      Följ marknaden . Om du vill lyckas i daghandel måste du hålla koll på marknaderna. Marknadsundersökningar efter och eftermarknaden, varav näringsidkare har blivit beroende, är bara slöseri med tid. Mycket av det är intressant, trevligt som en hobby, men det är bara ljud när det gäller att vinna affärer. Du skulle vara klokt att handla för tillfället, inte tänka på tidigare affärer, förutse inte morgondagens troliga drag, men vara i strömmen av den aktuella prisrörelsen på både marknader och aktier. Förmodig framsynd dödar dig. Bli av med bullret, inklusive rykten och de flesta av de så kallade viktiga nyheterna som du kan få från så många källor. Du bör också hålla dig uppdaterad med de aktuella ekonomiska och skattemässiga frågorna om internationell diplomati och styrning, så att du kan skräddarsy din handelsstrategi.        
 18.  
 19.   10      Hantera ditt humör framför dina pengar. Om du är sjuk, oförträngande, deprimerad eller ledsen, är det då du ska ta en paus när du handlar. Annars kan du göra dyra misstag. Du måste lära dig att kontrollera de begränsande / distraherande stämningarna innan du kan hantera dina affärer. Dessutom är handel dum när du är stressad. Detsamma gäller för varje sport. Att vinna i aktiehandel är som att vinna i någon annan sport eller verksamhet: du måste vara i ett bra förhållande. Till dig, till din trading coach och fredlig och kraftfull för vad du ser på dina bildskärmar, och så att 80% av bullret är dolt eller eliminerat.     
 20.  
 21.             11      För att vara i ett bra förhållande vill du vara lugn och full av energi. För att vinna, för att få prestanda till den bästa nivån av din kompetens, kommer det alla att komma ner till handel med instinkt. Det finns inte mycket tid för känslor, inte mycket tid för allt tänkande du har blivit van vid, och det tar bort både din energi och ditt lugna humör. Vad som gör dagens handel unik och spännande är att du handlar handlingen i nuet. Precis som i tennis, som i bilracing, eller som vd i ett företag, kan du få kompetensen att konsekvent vinna, för att ha den intuitiva förmågan att agera effektivt och lönsamt. Låt din tränare visa dig hur man vinner om och om igen.        
 22.  
 23.   12      Håll detaljerade dokument. En handelslogg med självbedömning av din prestation i handeln betalar väldigt snabbt. Gå tillbaka och läs dem för insikter och dela de viktigaste aspekterna med din tränare. Som med alla företag är detaljerade register över alla dina transaktioner av många anledningar, inklusive inkomst- och förlustanalys, skatter och mer. Prestandadata är mycket till hjälp för lärande (men inte under faktisk handel, eftersom det kan vara distraherande).     
 24.  
 25.             13      Vinn med erfarenheten också självförsörjning. Några av de mest framgångsrika daghandlarna gömmer allt. De tänker inte för mycket just nu. Bullret är borta. De kan nästan beskrivas som Zen-liknande. De agerar bara. Det blir mer av en konst än en vetenskap.        
 26.  
 27.             14      Spara dina vinster. Lämna så mycket vinst på ditt konto och använd inte dem. Gör din dag som ett företag.        
 28.  
 29.             15      Begränsa dina förluster. Låt inte en förlorare springa i hopp om att han ses igen, om du inte har starka bevis direkt framför dina ögon som han vill. Om du känner att din handel inte fungerar, ta bara av med en liten förlust eller bryta jämnt.                  
 30.  
             

Tips .

                  

Varningar .

                     
Ekonomi populär:
Träna ny personal.

Överför pengar från PayPal till bankkonto.

Beräkna APR.

Handel med CFD: s.

Bestäm det matematiska avkastningen.

Öppna ett café.

Förbered ett möte.

Håll kontakten med potentiella kunder efter att lära känna varandra.

Var en bra telemarketer.

Fira jul utan att gå sönder.

Använd kuponger.

Låna pengar inom familjen.

Shopping för mat.

Genomföra en marknadsundersökning.

Köp ett andra hus.

Bli en bra säljare.

Starta ett målningsföretag.

Öka kundlojaliteten.

Tjäna pengar med online undersökningar.

Kontrollera silver för äkthet.

Investera i ädla metaller.

ako woman