Home \ ekonomi
 

Fastställa priser för loppmarknadsartiklar.

 

Inställningspriser för loppmarknadsposter kan vara knepigt, speciellt om du vet exakt vad du betalat för det nya objektet då. Tänk på att shoppare letar efter fynd på loppmarknader, så överstat inte priserna om du vill sälja framgångsrikt. Här är en guide för att fastställa priser på loppmarknadsartiklar.

              

Förfarande .

    

    1      Använd kläder och skor  ,

    
   
 1.            1      Gör barnkläder från 1 till 3 €. Ingen betalar mer för begagnade barnkläder, eftersom det ofta är billigt. Tvätta kläderna och presentera dem bra för att sälja så gott som möjligt. Om objektet är en märkesprodukt med etikett kan du sätta priset lite högre.  
    
  • Om du vill sälja kläder som är starkt använda eller har fläckar, lägg det upp med € 0,50 eller € 0,25, bara för att bli av med dem.       
  •  
  • Om du har mycket barnkläder att sälja, kan du också sälja dem till $ 5,00 eller så.       
  •  
         
 2.  
 3.             2      Gör en vuxenklänning värt € 3-5. Gamla skjortor, byxor, klänningar och andra föremål borde inte kosta mer, såvida de inte är märkta etiketter. Du är säker på att sälja mer kläder om du lämnar ut de gamla, slitna sakerna. Så människor behöver inte gräva för mycket för att hitta saker som är värda att köpa.        
 4.  
 5.             3      Gör skor värda € 5-7. Polska skorna för att ta bort fläckar och repor. Om du har ett par mycket små begagnade märkesskor kan du göra dem några euro dyrare.  
    
  • Gamla tennisskor ska säljas för mindre; du kan även ge bort det.
  •  
  • Gör skorna attraktiva istället för att kasta dem alla i en låda.       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rita jackor med 10-15 €. Tvätta jackorna och häng dem rena. Jackor som ser ut som de är 15 år kommer att gå undan för mindre, men om du har en märkesjacka som inte är sliten mycket, kan du sälja den till något mer.                  
 8.  
             

    2      Utmärkelseböcker, DVD, CD och spel  ,

    
   
 1.             1      Sälj böcker för 1 €. Du vill inte betala mer för en bok på loppmarknaden, såvida det inte är en vacker inbunden bok. Placera dina böcker bakåt i en vacker låda eller hylla som du säljer.        
 2.  
 3.             2      Gör DVD-skivor värda 5 €. Du kan ta med en bärbar dator eller DVD-spelare så att folk kan kontrollera att DVD-skivorna fungerar innan de betalar för dem. Sätt i DVD-skivorna i sina originalfodral.        
 4.  
 5.             3      Sälj CD-skivor för € 3. Observera att cd-skivor säljs mindre eftersom de inte längre är så heta som de brukade vara. Du kan sälja cd-skivor från samma artist i paketet för lite mer om du vill bli av med dem så snart som möjligt.  
    
  • Kassetter bör sättas lägre. Dessa kommer förmodligen inte att sälja för mer än 1 euro.       
  •  
  • Sälj poster för 2-3 €, om du inte har en mycket sällsynt post i gott skick (i så fall kan du sälja dem i en rekordbutik - du kan få mer pengar för det).       
  •  
         
 6.  
 7.             4      Rita spel med 5-10 €. Några sällsynta eller dyra spel kan gå bort för mer, men i allmänhet säljer inte spel för mer än $ 10.        
 8.  
             

    3      Designmöbler  ,

    
   
 1.             1      Gör billigare möbler värda 10-30 €. Möbler av material som inte är stabila eller mycket tungt använda möbler fulla av repor bör vara billiga för att du ska bli av med. Till det här priset kan du kanske sälja dina möbler till studenter som vill skapa ett billigt rum.        
 2.  
 3.             2      Prisla stabila möbler med 50-75 €. Ett massivt träskåp, bord eller hyllplan kan vara en av de dyrare föremålen på din stativ. En bra tumregel är att beräkna 1/3 av det ursprungliga priset. Om du betalade $ 300 för ett bord som du knappt behövde, bör du sälja det för 100 USD. Du kan fortfarande sänka priset om det behövs.        
 4.  
 5.             3      Rita sällsynta antikviteter värd minst $ 100. Om du har något speciellt, som en Tiffany-lampa eller en viktoriansk stol, sälja det ovärderligt. Rätt köpare kommer att betala för det han är värd.  
    
  • Om du inte är säker på varans värde, undersök det på förhand eller låt det uppskatta. Du bör inte sälja din värdefulla egendom under pris.
  •  
  • Gör värdefulla saker så att du alltid kan hålla ett öga på dem.
  •  
         
 6.  
 7.             4      Gör dekorationsobjekt värda 3-5 €. Ljusstakar, bilder, knick-knacks och andra dekorativa föremål bör vara bland de billigare föremålen på stativet. Undantag är antikviteter eller sällsynta eller dyra föremål, som högkvalitativ konst.        
 8.  
             

    4      Markera detaljerna  ,

    
   
 1.             1      Tilldela datorutrustning och annan elektronik upp till $ 20. Även om du köpte din juicepress för $ 100 får du över $ 20 för den. Det finns gott om bra elektriska erbjudanden så du måste stanna billigare än vad shopaholics hittar online.        
 2.  
 3.             2      Gör köksartiklar med 1-3 €. Här ingår porslin, bestick, bakverk och alla andra köksartiklar. Rengör allt försiktigt innan du lägger ut det.        
 4.  
 5.             3      Rita leksaker med 1-3 €. Du kan också erbjuda en låda med billiga saker "gratis" så att barn som besöker loppmarknaden med sina föräldrar kan ta någonting. I så fall kanske deras föräldrar köper något mer.        
 6.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Skimming off Litecoins.

Led ett litet företag.

Håll kreditkort säkert med RFID chip.

Läs forex diagram.

Undvik mailbedrägeri.

Kontrollera saldot på ett kreditkort.

Plockning.

Överför pengar med Western Union.

Hitta ett jobb på GAPbuster.

Utför en teknisk analys.

Shopping på eBay utan PayPal.

I ungdomar börjar man bygga rikedom.

Var ekonomiskt stabil på sex månader.

Skriv en förvaltningsplan.

Hitta amerikanska bankkoder.

Köp Gold Online.

Öppna en glassaffär.

Tjäna gratis kuponger.

Devaluera en check.

Skapa ett kontrollkort.

Skriv en förvaltningsplan.

ako woman