Home \ ekonomi
 

Börja handel.

 

Det finns många böcker och kurser om handelsstrategier, men få pratar om grunderna i stegen från nybörjare till erfarna nybörjare. Den här artikeln introducerar dig i de 9 steg som hjälper dig att flytta till nästa nivå.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Välj vilka marknader du vill handla (t.ex. B. Aktier, Obligationer, Optioner, Futures, Forex). Ett stort misstag hos många nybörjare är att de vill göra någonting - bekämpa den strävan, fokusera. Var inte generalist, utan specialist. 
    
  • Det är dock klokt att minska portföljens risk genom att använda olika typer av tillgångar medan det inte är klokt att utveckla erfarenhetsnivån för att förutsäga och dra nytta av kortsiktiga prisväxlingar i någon typ av investering. Håll investeringar. Om du är, till exempel Specialiserat på obligationshandel kan du också köpa och hålla väl diversifierade investeringsfonder om den här sektorn på marknaden gör det mycket bättre överlag. Dessutom bör du leta efter en lämplig mäklare, där du vill handla. Du borde jämföra villkoren för varje leverantör med dina personliga idéer och krav. Viktigt är allvarskontrollen före registrering och insättning, till exempel mäklare som kanske inte ens betalar pengarna vann, strängt undviker.  
  •  
         
 2.  
 3.             2      Välj tidsramen du vill handla in. Daghandel (inträde / utresa på samma dag), Swing Trading (inträde / utresa 2 till 5 dagar) eller positionshandel (inträde / utresa 5 till 20 dagar).       
 4.  
 5.             3      Om du handlar timmarschema, kolla på de dagliga diagrammen för att få en uppfattning om den mer betydande trenden som utvecklas. Om du handlar dagliga diagram, kolla på de veckovisa diagrammen för att få en bild av den mer betydande trenden som finns. Om du får en köpsignal i det dagliga diagrammet, men den veckovisa grafen ger en säljesignal, fungerar inte köpsignalen i det dagliga diagrammet.       
 6.  
 7.             4      Titta på marknaderna. Genom att helt enkelt titta på nyheter och finansiella rapporter blir du förvånad över vad du kan lära dig.       
 8.  
 9.             5      Håll en handelsdagbok. Håll dina anteckningar, idéer och observationer på ett ställe redan innan du börjar handla.       
 10.  
 11.             6      Hitta eller utveckla en handelsstrategi. Du behöver en kampplan för att göra den på marknaderna, antingen din egen eller någon annans. Strategin ska passa din stil och temperament. Du kanske vill börja med allmänt accepterade principer för grundläggande analys och läsa också om teknisk analys. Kristallisera från en mängd olika källor, vilket verkar mest rimligt.       
 12.  
 13.             7      Hantera utan risk. Börja med demokonton eller pappershandel med övning. Med det kan du eliminera grundläggande misstag och du förstår grunderna för handel. Prova tjänster som låter dig träna med lek pengar innan du försöker med mindre pengar.       
 14.  
 15.             8      Starta små. Om du har praktiserat, börja handla med mycket små steg. Du bör handla med små mängder, t.ex. i lager och i positioner som representerar endast en liten andel (<20%) av din totala. Var noga med att bara agera med vad du är redo att förlora. Om du använder ett marginalkonto, lämna en reserv om du får ett marginalanrop.       
 16.  
 17.             9      Skala din handel. Om du har varaktig framgång med små positioner, öka helt enkelt antalet aktier för varje position istället för att handla fler värdepapper.       
 18.  
 19.             10      Riskhantering. Se till att du alltid har beställt att lämna en befintlig position om den plötsligt går mot dig.       
 20.  
 21.             11      Vet när du inte ska agera. Det är inte nödvändigt att alltid hålla en position. Kontanter bör också betraktas som en position.                 
 22.  
            

Tips .

      

<91112>                  

Ekonomi populär:
Markera dig själv.

Beräkna räntebetalningar.

Minska kostnaderna.

Beräkna pensionsförmånen.

Hitta kunder.

Köp ett hus i USA utan att vara kreditvärdiga.

Skriv ett klagomål till ett företag.

Läs och förstå aktiekurserna.

Öppna en resebyrå hemma.

För att öppna en mini marknad.

Beräkna marknadsandelarna.

Spåra aktiekurser.

Skapa en affärsplan.

Bli marknadschef.

Tjäna pengar.

Starta en mikrobryggeri.

Tjäna mycket pengar med online lager.

Mottagna pengar för återvinning.

Beräkna kapitaliseringsfrekvensen.

Deal med en lotterivinning.

ako woman