Home \ ekonomi
 

Hitta en leverantör i Kina.

 

Föreställ dig att du har en idé för en ny produkt, eller har tillräckligt med distributionskanaler på marknaden för vissa produkter och vill hitta en leverantör i Kina på grund av de låga utvecklings- och produktionskostnaderna. Om du googlest produktnamnet eller konceptet hittar du massor av leverantörer eller tillverkare i Kina. Du kommer dock att känna att du inte har en eftersom du inte vet vem som verkligen kan göra din produkt, är pålitlig, kan uppfylla dina specifika behov och har en stark önskan att göra affärer med dig. Många människor är frustrerade till slut eftersom de har kommunicerat med tillverkare i Kina i månader utan att ta ett steg framåt. Anledningen är troligen att de inte hittade den rätta i början. För att framgångsrikt hitta en leverantör i Kina behöver du en strategi. Denna strategi består av mindfulness, kunskap och massor av läxor. Nedan följer några praktiska tips om hur du hittar en lämplig leverantör i Kina för dig.

                 

Förfarande .

    
   
 1.            1      Förstå vad du behöver. Du måste först veta vad som är tillgängligt och ha en metod att kategorisera informationen. Här är några kategorier där du kan klassificera dina kinesiska leverantörer: Tillverkare vs. Tredje part, Big Business Vs. Små familjeföretag; Tredjepartsleverantörer med förmåga att utveckla egen produkt vs. Tredjepartsleverantörer som bara köper och säljer; vertikalt länkad tillverkare vs. Monteringsbaserade tillverkare etc. Sortering av leverantörer korrekt i kategorier hjälper dig att förstå vad du behöver. Om du till exempel Om du vill importera produkter inom ett begränsat utbud bör du välja en tillverkare snarare än en tredje part. Om du driver ett litet företag och behöver någon att specificera dina behov, borde du ha ett bra förhållande med ett litet familjeföretag.        
 2.  
 3.             2      Gör några preliminära undersökningar om dina specifika behov. Skapa en datatabell för att hjälpa dig att registrera sökresultatet, så jobbet kan göras mer effektivt och effektivt. Tabellen ska innehålla kolumner som företagsnamn, kontaktuppgifter, affärsskala och omfattning, kategoriboxer (viktiga) och anteckningar.       
 4.  
 5.             3      Använd sökmotorer för att hitta information relaterad till ditt produktnamn. De första 100 resultaten är de mest relevanta webbplatser som är relaterade till din produkt. Du kan också hitta information från konkurrenter och utveckla ett bättre marknadssegment och bättre distributionskanaler.       
 6.  
 7.             4      Använd populära online-branschledare för att få mycket strukturerad information om kinesiska leverantörer. Dessa kataloger är också en utmärkt källa för att förvärva kompetens inom industribranschen.       
 8.  
 9.             5      Begränsa listan över leverantörer som du vill arbeta med till en hanterbar storlek. Vid denna tidpunkt vet du redan dina verkliga behov och vad som är tillgängligt. Inleda kontakt med de leverantörer du vill arbeta med och fortsätt att bygga upp relationen. Till sist hittar du rätt för dig. Sättet kan vara roligt och en trevlig upplevelse.       
 10.  
 11.             6      Hitta ett lokalt kinesiskt företag som hjälper dig. En kinesisk affärsman vet bättre hur man kontrollerar leverantören, vet några speciella affärsvanor som en främling inte vet. Att ha en kinesisk affärsman på plats för att vägleda dig kommer att göra ditt jobb enklare.                 
 12.  
             

Tips .

      

Du bör ha en erfaren person vid din sida som kan hjälpa dig att analysera informationen. I din strategi måste du också överväga företagets framtida avtalsmässiga och allmänna situation. Du kan behöva söka råd från kinesiska affärsmän som känner till landets mentalitet, kultur och affärspraxis. Om du tittar på leverantörens engelska webbplats kan du få felaktigt intryck eller släppa bort data som innehåller viktig information.

              

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Forskning effektivt innan du öppnar din egen bar.

Starta ett fotografiskt företag.

Samla donationer.

Förmögenhet byggnad som en investering i framtiden.

Hitta och hyra en bra chef.

Öppna en privatpraktik som psykolog.

Köp åtgärder utan börsmäklare.

Starta ett litet företag.

Skapa en hushållsbudget.

Organisera kvitton.

Byt ut ett objekt som köpts på eBay.

Främja en produkt.

Hantera ett hotell.

Ställ in en budget.

Beräkna bruttovinstmarginalen.

Handel med CFD: s.

Skriv en affärsplan för ett litet företag.

Köp grossist.

Markera objekt eller personer med Facebook appen.

Var en bra telemarketer.

Utfärda en promemoria.

ako woman