Home \ ekonomi
 

Hur ansöker om en tillfällig inteckning.

 

Om du planerar att köpa ett hem och inte kan göra det med kontanter, måste du ha ett preliminärt inteckningstillstånd, annars kommer inte säljaren att överväga ditt erbjudande för det hus du vill ha. Om en långivare ger dig ett preliminärt godkännande, vet du att du har gått igenom kreditkontrollerna och kan bevisa att du har den tjäna inkomsten för en inteckning. Du kan få ett preliminärt godkännande genom att granska din kreditrapport, träffa en långivare, presentera nödvändiga dokument och bestämma hur mycket hus du har råd med.

              

Förfarande .

    

  Del 1      Kontrollera kreditkvaliteten  ,

    
   
 1.            1      Innan du kontaktar en långivare för att ansöka om inteckning, bör du kolla din kreditrapportfil. Det första som en långivare kommer att göra är att få kreditinformation om ditt kreditbetyg. Därför bör du se till att dina poster är korrekta.       
 2.  
 3.             2      Få en kopia av din personliga kreditrapport från Schufa. Du kan också beställa dessa på internet.        
 4.  
 5.             3      Förklara eventuella oegentligheter i denna information. Långivare är mer flexibla när du har motiverade förklaringar för sena betalningar, förfallna räkningar och tidigare samlingar.  
    
  • Korrigera eventuella fel omedelbart. Om du hittar felaktiga uppgifter i kreditupplysningen, kontakta Schufa omedelbart och be om korrigering av vad du tycker är fel i din kreditrapport.
  •  
                   
 6.  
             

  Del 2      Arbeta med en långivare  ,

    
   
 1.             1      Hitta en långivare som har ett gott rykte och är känt att hjälpa människor att framgångsrikt ansöka om hypotekslån.  
    
  • Överväg att använda en långivare som du tidigare har arbetat med, eller kontakta en lämplig rådgivare hos banken eller utlåningsinstitutet du redan äger.
  •  
         
 2.  
 3.             2      Möt med kreditrådgivaren att diskutera dina bostadsinköp. I en sådan konversation bör du prata om din budget och vilka ekonomiska medel du kan spendera för att betala avdrag eller vilken typ av inteckning du överväger.        
 4.  
 5.             3      Fråga om avgifter och kostnader för att ansöka om inteckning. Din kreditrapport kommer sannolikt att medföra kostnader, men det borde inte finnas någon extra kostnad för preliminärt godkännande.        
 6.  
             

  Del 3      Dokument levererar  ,

    
   
 1.             1      Fyll i ansökningsblanketten som lämnats av långivaren. Du kan vanligtvis göra detta på Internet, men också personligen på en gren av Kreditanstalt.        
 2.  
 3.             2      Fäst de nödvändiga dokumenten i din ansökan. Detta inkluderar vanligtvis inkomstbevis, skatteformulär, kontoutdrag, bevis på investeringar som värdepapper, pensionsräkningar och andra bostadsrätter samt kontaktuppgifter om din nuvarande hypotekslån eller hyresvärd.        
 4.  
 5.             3      Besvara eventuella ytterligare frågor som din långivare kan ha. Sådana frågor kan handla om din skuldsituation, i avvaktan på kreditkontroller eller andra frågor som är relaterade till din ansökan som långivare behöver bestämma.        
 6.  
 7.             4      Vänta 24 till 48 timmar. Din långivare behandlar din förfrågan så snart som möjligt och ger dig ett positivt meddelande eller en avbokning.        
 8.  
             

  Del 4      Använd det preliminära lånetillståndet  ,

    
   
 1.             1      Acceptera det skriftliga godkännandet av det preliminära godkännandet av ditt lån.        
 2.  
 3.             2      Kontrollera beloppet som har godkänts preliminärt. Detta visar hur mycket du kan spendera och letar efter ditt nya hem.        
 4.  
 5.             3      Kom ihåg hur länge det preliminära godkännandet är giltigt. De flesta provisoriskt godkända inteckningarna har en giltighetstid mellan 60 och 90 dagar.        
 6.  
 7.             4      Ha det preliminära tillståndet med dig när du gör ett erbjudande till ett hus. Du måste bifoga detta till det skriftliga erbjudandet som bilaga.        
 8.  
            

Tips .

                  
Ekonomi populär:
Hur blir du av med ditt kreditkortsskulder.

Skriv skrivna förslag till ledningen.

Sälj skor.

Beräkna kuvertfaktorn.

Borr för olja.

Beräkna kapitaliseringsfrekvensen.

Spara pengar som barn.

Förstå globaliseringen.

Bli en loppmarknadsleverantör.

Köp ett företag utan pengar.

Använd eBay till salu.

Fyll i en Moneygram överföring.

Öppna en privatpraktik som psykolog.

Beräkning av avkastning på investeringar.

Investera små mängder pengar intelligent.

Gör extra pengar.

Börja Couponing.

Köp guld.

Beräkna APR.

Skydda mot valutakursförändringar.

Skriv ett köp och försäljningskontrakt.

ako woman