Home \ ekonomi
 

Håll kontakten med potentiella kunder efter att lära känna varandra.

 

Efter att ha kommit i kontakt med framtidsutsikterna är det viktigt att hålla sig stilla. Särskilt i försäljnings- eller serviceområdet innebär kunderna pengar, så det är särskilt viktigt att behålla bra kontakter. Det finns flera olika sätt att hålla kontakten med dessa nya kontakter, och var och en fungerar bättre i olika situationer än andra. Kom ihåg att alltid följa upp efter några dagar och inte vänta för länge. Om du har träffat en person på helgen ska kontakten ske på måndag.

                 

Förfarande .

    
   
 1.   1      Håll alla kreditkort och eventuella giveaways på ett säkert ställe. Det kan vara att du måste följa upp mer än en gång för att göra något av en lovande kontakt, och så har du all dokumentation på ett ställe.  
    
  • Skapa en lista med all huvudinformation. Men minst bolagets namn, kontaktpersonens position och fullständigt namn, telefonnummer, e-postadress och postadress ska ingå.
  •  
         
 2.  
 3.   2      Försök att komma ihåg nya ansikten och namn så mycket som möjligt när du reser i affärer. Det känns alltid trevligt när du känner igen någon och har rätt namn.     
 4.  
 5.   3      Försök att kontakta nyförvärvade intressenter inom 1 eller högst 2 dagar. Hela saken kan göras via e-post, brev eller kort samtal.  
    
  • Låt personen veta att du njöt av samtalet med honom eller henne, och nämna några av dina personuppgifter så det blir lättare att komma ihåg. Om du till exempel träffat någon som arbetar i din bästa väns företag, bör du nämna det.
  •  
  • Var fri och förklara för den intresserade att du ville komma ikapp igen och skulle vilja fördjupa samtalet och ge dig tips eller användbar information. Många tycker om att ha något, även om de inte har givit någonting ännu.
  •  
  • Försök att locka framtidsutsikterna genom att erbjuda dem intressanta erbjudanden som volymrabatter eller gratis första gången sändningar. Kanske kan du också från konversationen, vilket ämne är hans passion och erbjuda honom här något frestande.
  •  
  • Se till att du lämnar tillräckligt med kontaktuppgifter, såväl som ditt fullständiga namn, telefonnummer eller e-postadress. Så du kan tränga in snabbt för att intressera dig.
  •  
  • Försök att avsluta samtal eller e-post med något positivt. Till exempel kan du nämna att du ser fram emot nästa intressanta konversation.
  •  
         
 6.  
 7.   4      Om du ringer och svarar telefonsvararen bör du vara uppmärksam på att du lämnar ett konsekvent positivt, professionellt och vänligt meddelande. Snabbt nämna orsaken till ditt samtal och låt den uppringda parten veta att du kommer att försöka igen. Stäng med en trevlig hälsning hälsning.  
    
  • Håll kontakten och försök igen om det inte fungerade första gången. Efter 72 timmar efter det första mötet ökar chansen att verkligen landa en försäljning snabbt.
  •  
         
 8.  
 9.   5      Håll dig på bollen och agera enligt företagets strategi. Vissa företag kontaktar efter 24 timmar, därefter 72 timmar och sista efter 2 veckor. Ta kontakt med dina affärskontakter när det finns nya erbjudanden eller produkter. Håll din kontaktlista uppdaterad, där du kommer att märka något varje gång du har kontaktat ett försök. Så du kan förstå dina egna ansträngningar väl och ha en bra översikt över dina förvärvsverksamheter.               
 10.  
             

Tips .

                  

Varningar .

             
Ekonomi populär:
Gör en tyst auktion.

Framgångsrik marknadsföring av ditt företag.

Planera din egen ekonomi.

Led ett litet företag.

Läs forex diagram.

Planera din egen ekonomi.

Skriv en målmarknadsanalys.

Sälj begagnade kläder.

Mottagna pengar för återvinning.

Köp en fastighet i Florida.

Spåra aktiekurser.

Skapa ett erbjudande.

Öka din försäljning.

Tjäna pengar med bloggar.

Återkalla en betalning med Paypal.

Gör ett prishjul.

Var en framgångsrik företagare.

Bli börsmäklare.

Skapa en relation med en klient som författare.

Handel med aktier.

Gör din egen budget med Excel.

ako woman