Home \ ekonomi
 

Köp billiga diamanter.

 

Vid köp av diamanter är det viktigt att först överväga de fyra grundläggande elementen i diamantköp. Dessa är standardenheter för att klassificera diamanter och de påverkar ömsesidigt diameterns värde. Här är en introduktion genom dessa aspekter, sedan medvetet plockar en diamant som är tilltalande men kostar betydligt mindre.

                 

Förfarande .

    
   
 1.             1      De fyra måttenheterna Diamanter bedöms med fyra kriterier. Dessa är: färg, form, renhet, karat.        
 2.  
 3.             2      En diamant som kostar mindre Renhet: Inklusioner är inte dåliga, även om den gemensamma konnotationen är något negativ. För diamanter är dessa fingeravtryck av diamanten. Inga två diamanter är identiska. Dessutom bidrar det till att skilja mellan syntetiska och naturliga diamanter. Varje diamantcertifikat kallar dig renhetsgraden. På renhetsskalan från Fl till SI2 kan du inte se föroreningarna med blotta ögat. Så, om du försöker spara pengar, är nyckeln att köpa diamanter som inte har någon högre grad än SI1 eller SI2. SI1 och SI2 betyder att det finns inklusioner som kan ses under 10x förstoring. Det här är en mycket stark förstoring och ingen kommer att titta på din diamant på det sättet om du inte frågar det.        
 4.  
 5.             3      Färg: För att se graden av färg med blotta ögat behöver du en annan diamant för jämförelse. Köp bara en diamant som är hög på gammen om du inte har något annat val. Allt om H eller I är för människor som äger mycket extra pengar. Jag ser diamanter ut och kostar mindre. Om du bedömer färgen, se till att diamanten är obehandlad. Behandlingar innebär att diamanten har genomgått en typ av värmebehandling eller bestrålning eller sprickbildning. De är alla avsedda att förbättra färgen på en diamant.        
 6.  
 7.             4      Klipp: Klippet kan påverka diamantens värde med 50% eller mer. Klippet påverkar glansen och glansen av en diamant. Det är det som gör diamanter så populära. En diamant består av två delar, kronan och den nedre delen, paviljongen. För en väl proportionerad diamant ska kronan vara ungefär en tredjedel av hela diamantens längd. Och paviljongen bör uppta cirka två tredjedelar av diamantens totala längd från topp till botten. Diamantens proportioner anges tydligt på intyget.        
 8.  
 9.             5      De "mycket bra" och "bra" slipningsstegen erbjuder högkvalitativa stenar till ett rimligt pris jämfört med de "idealiska" / "utmärkta" slipningsstegen. Spara på den här platsen.        
 10.  
 11.             6      Klippet är inte samma form. Formen hänvisar till stenens kontur. Och skäret bestämmer hur bra formuläret utfördes. Om storleken är viktig, tänk på något annat än den runda formen. Medan en rund, briljantslipad diamant är populär eftersom den har maximal glans, det ser mindre ut än diamanter i andra former. Tänk på en oval, päronformad eller marquise diamant som ser större ut än runda diamanter. Tulpan och Tiffany bezels lyfter stenen från basen så att den ser större ut.        
 12.  
 13.             7      Carat: Spara pengar på diamanter genom att köpa strax under 1 karatgränsen (till exempel 70 poäng). En 70 pt diamant kan kosta mycket mindre än en 100 pt (eller 1 karat) diamant och den kan användas med se lika stor för blotta ögat. Ett annat sätt att spara mycket pengar är att köpa tre diamanter under 1 karat som placeras på en ring i stället för en enda stor sten av 1 karat. Detta är inte alltid populärt, men det är bra att veta att flera mindre stenar på en diamantring kostar mycket mindre än en stor sten med samma totalvikt.                  
 14.  
             

     Köp grossistdiamanter  ,

    

När du köper diamant grossist köper du större kvantiteter till ett lågt pris. Många återförsäljare säljer nu dessa diamanter till kunder till nästan grossistpriser. Detta sparar detaljhandelspriset vilket gör ditt köp billigare och ökar värdet av vad du kan få för dina pengar.

 
   
 1.            1      Letar du efter online marknadsplatser där lösa stenar säljs. Gör en Internet-sökning med söktermerna "Köp diamanter grossist" eller "Köp lös diamanter".       
 2.  
 3.             2      Ta reda på om varje marknadsplats på nätet noggrant för att vara säker på att den är ansedd. Läs fina tryck. Titta noggrant på avkastningsvillkoren och kvalitetsspecifikationerna och håll dig till marknadsplatser som erbjuder GIA-certifierade diamanter. Om en marknadsplats inte hävdar att den säljer certifierade diamanter, kan det vara bedrägeri.        
 4.  
 5.             3      Gör en kantning efter eget tycke. Gå till en juvelerare eller annan diamantexpert som erbjuder möte.        
 6.  
 7.             4      Välj din metall. De vanligaste alternativen är gult guld, vitt guld, silver och platina.        
 8.  
 9.             5      Bestäm om en design av höljet. Ringen är den del som håller diamanten på plats. Vanliga former, speciellt för ringar, är böjda, korta och tunna prångar / klor.        
 10.  
 11.             6      Som ett bra alternativ kan du tänka dig att gå till grossistklubbar som säljer diamanter. Vissa kan sälja lösa stenar medan många säljer prefabricerade diamant smycken. Diamanterna i dessa butiker kostar ofta mindre än juveleraren och den normala återförsäljaren, så det kan vara ett alternativ som är värt att överväga, eftersom du tvekar att köpa lös stenar och designa en anpassad bit.        
 12.  
             

Tips .

             
Ekonomi populär:
Beräkna produktiviteten.

Köp en ny eller begagnad bil.

Beräkna marginalkostnader.

Skydda dig mot identitetsstöld.

Beräkna momsen.

Utveckla ett IT Change Management Program.

Skriv ett konsultavtal.

Avsluta hyres eller leasingavtal.

Hitta amerikanska bankkoder.

Öka kreditvärdigheten.

Tjäna pengar på sidan.

Ta emot och betala fakturor genom Expensify.

Så här startar du din egen tidning.

Öppna en kopia butik.

Ställ in en månadsbudget.

Köp billiga diamanter.

Sälj en produkt.

Öppna en butik med produktion av ljus.

Skapa ett varumärke med begränsat kapital.

Hitta en lägenhet igen efter utvisning.

För höga levnadskostnader.

ako woman